bedrukte muismatten met foto inschuifvak
bedrukte muismatten met vakje voor foto
fotolijst muismatten
muismat met fotolijst
muismat met fotoframe
muismat met eigen foto
muismat met frame voor foto
muismat met fotolijst verzameling
muismatten met fotolijst
fotolijst muismatten bedrukt

Leuke muismatten met inschuifvak voor foto's

Onze muismatten met foto venster zijn extra leuk om weg te geven als relatiegeschenk! Deze muismatten hebben aan de zijkant een gleuf waar een foto ingeschoven kan worden. Meest verkocht zijn onze rechthoekige muismatten. Bij deze muismatten is het zichtbare gedeelte van het foto vak is 14cm bij 9cm, maar grotere foto's kunnen wel in de muismat, zolang ze kleiner zijn dan 22cm bij 17cm. De muismatten met fotolijst zijn te verkrijgen in ieder gewenst formaat of vorm en daar zal ook het fotovak op worden aangepast.

  • Muismatten met foto vak voor eigen foto’s
  • Fotolijst muismat in verschillende vormen en afmetingen

Muismatten bedrukken op het frame van de lijst

Muismatten met fotolijst geven de mogelijkheid om achter het transparante oppervlak een leuke foto, een mooi gedicht, tekening van je (klein)kind of een andere bijzondere herinnering steken. Het grote verschil met bedrukte foto muismatten is dat je deze muismat steeds kunt veranderen omdat je de foto of tekening eenvoudig kunt verwisselen! Qua bedrukking is het mogelijk om de muismat te bedrukken op het frame met logo of tekst. De bedrukking kan in één tot en met vier kleuren of geheel in full colour.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer informatie over muismatten met fotovak

Bureau opfleuren met fotolijst muismatten

Veel van uw werknemers en relaties brengen een groot deel van de dag door achter een bureau. Een leuke en gezellige werkruimte is dan van belang want dat heeft positieve invloed op de gemoedstoestand van mensen. We durven erop te wedden dat je uren hebt besteed aan het versieren van je werkruimte om het je wat meer thuis te laten voelen. Je hebt waarschijnlijk een paar foto's van thuis meegenomen. Misschien hang je een aantal tekeningen van je kinderen aan je archiefkast.

Het opfleuren van je werkruimte kan met onze goedkope muismatten met foto of muismatten met fotolijst. Laat de muismat bedrukken met een foto of print een foto uit en plaats deze in fotolijst van de muismat. Op deze manier kun je je eigen unieke muismat ontwerpen. Hoe leuk is dat? Overdreven? Nee, waarom? We gebruiken onze computers de hele dag en om dan regelmatig met een leuke foto geconfronteerd te worden kan alleen maar een goed effect hebben op je werkzaamheden.

Plaats eenvoudig eigen foto’s in de muismat

Een foto-muismat is super eenvoudig te maken. Voeg gewoon je eigen foto's, afbeeldingen, ontwerpen of tekst toe om je dag plezierig te houden. Eén ding is zeker: met gepersonaliseerde muismatten van is er voor elk wat wils.