lifesizes bedrukken
lifesizes bedrukken
lifesize op ware grootte
goedkope lifesizes op maat
standee als kartonnen pop
lifesizes voor de presentatie van uw product
goedkoopste lifesizes full colour bedrukken

Lifesize als kartonnen pop of product

Een lifesize print is een middel om aandacht mee te krijgen op een evenement of in een winkel, maar ook ideaal als blikvanger voor uw bedrijf! Een lifesize is een display waarbij mensen, figuren of producten op ware grootte worden afgebeeld. De lifesizes worden gemaakt van hoge kwaliteit bord karton en word voorzien vaneen steun zodat deze blijft staan.

  • Lifesizes in de vorm van een persoon of product
  • Lifezies met steun of voet om te blijven staan

Ontwerpen en bedenken van lifesizes

U weet nog niet precies naar wat voor soort lifesize u op zoek bent? Met onze ervaring denken wij van A tot Z graag met u mee om een lifesize display te maken die aansluit bij de wensen en verwachtingen. Wij bedrukken lifesizes standaard full colour en werken de bedrukking af met een perslak zodat de bedrukking er levensecht uit komt te zien. Het ontwerp bedrukken wij op stevig bord karton van hoge kwaliteit zodat de full colour bedrukking er levensecht uit komt te zien.

  • Onze hulp bij het ontwerpen en bedenken van lifezises
  • Hoge full colour bedrukking afgewerkt met perslak
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkoopste lifesize in de vorm van een persoon of product?

Acties of campagnes waarbij opvallend moet worden gecommuniceerd om een specifiek product of dienst nadrukkelijk onder de aandacht van potentiële klanten te brengen, kunnen worden ondersteund door een zogenoemde Lifesize display. Dit is een grafisch display waarbij mensen of producten op ware grootte worden afgebeeld.

Formaat en materiaal lifesize

Goedkoop formaat

De goedkoopste lifesize wordt uitgesneden uit bord karton met een dikte van 3mm. De vellen bord karton hebben de afmetingen 1570 mm x 1100 mm. Valt de lifesize binnen deze afmetingen, dan heeft u de goedkoopste lifesize. Is de lifesize klein van formaat en kunnen er meer lifesizes uit één vel gesneden worden, dan is dit natuurlijk extra voordelig. Wilt u een groter formaat, dan is dit mogelijk.

Lifesize afwijkend formaat

Wilt u een lifesize is een groter formaat, dan zijn er extra vellen bord karton nodig met de afmetingen 1570 mm x 1100 mm. Een lifesize in groter formaat komt vaak voor als bekende personen op maat gemaakt dienen te worden. De levensechte poppen van karton zijn populair ter ondersteuning van politieke campagnes.

Stabiliteit van de lifesize

Het is van belang dat de lifesize blijft staan wanneer u deze presenteert in de winkel, showroom of etalage. Om die reden raden wij aan om tijdens het ontwerp van de lifesize rekening te houden met de stabiliteit van lifesize poppen. De stabiliteit van de poppen word gerealiseerd door een voet of steun aan de achterzijde te monteren. Is het ontwerp van de lifesize smal – en mag deze onder geen beding breder voor extra evenwicht – dan bieden wij de mogelijkheid om tegen extra kosten een twee steun of voet aan de achterkant te maken.

Ontwerpen en bedrukken

Ontwerpen van een lifesize

Met onze ervaring denken wij van A tot Z graag met u mee om een lifesize display te maken die aansluit bij de wensen en verwachtingen. Wij raden aan om bij het ontwerpen van de standee of lifesize rekening te houden met de stabiliteit van de lifesizes. Door het ontwerp onderin breed te houden zorgen wij voor noodzakelijke stabilisatie. Zoals u kunt zien op de foto’s snijden wij voeten van personages niet in zijn geheel uit, want dat gaat ten koste van de stabilisatie. Indien nodig plaatsen wij een extra steun of voet.

Printen van een lifesize

De goedkoopste lifesize wordt gemaakt van één stansvorm. Wilt u een serie bedrukken, zoals een tekenfilm met verschillende personages, dan moeten er meerdere stansvormen gemaakt worden en dat brengt extra (productie)kosten met zich mee. Dit is van invloed op de stukprijs.