goedkope plafondhangers 2d
goedkope platte plafondhangers
plafondhangers winkel
goedkope plafondhangers
bedrukte plafondhanger
ronde plafondhangers

Goedkope plafondborden en opvallende 3D plafondhangers

Plafondhangers zijn uitermate geschikt voor promoties en acties in winkels! Ze vallen namelijk enorm op, waardoor de klant deze bijna niet kan missen. De goedkoopste plafondhangers zijn plat en rechthoeking. Wij kunnen ook ronde plafondhangers of driehoekige plafondhangers produceren. De plafondhangers worden gemaakt van sterk en licht materiaal, zodat deze gemakkelijk aan het plafond bevestigd kunnen worden.

  • Goedkope 2D plafondborden
  • Luxe 3D plafondhangers

Plafondhanger geprint met ieder gewenst ontwerp

De plafondhangers bedrukken wij geheel naar wens met uw aangeleverde ontwerp. Het ontwerp mag bestaan uit een logo, tekst, afbeelding of combinatie daarvan. Wij bedrukken plafondhangers standaard in full colour. Heeft u ons deskundige advies nodig bij het bedenken en ontwerpen van populaire plafondhangers? Wij helpen u graag en voorzien u vrijblijvend van advies.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkope plafondhangers in verschillende vormen

Plafondhangers zijn een ideale ruimtelijke oplossing om binnen uw reclameboodschap uit te dragen. Plafondhangers worden gemaakt van een licht en sterk materiaal waardoor ze gemakkelijk aan elk type plafond kunnen worden opgehangen. Wij leveren de plafondhangers standaard met voorgeborde ophanggaten.

Onze goedkoopste plafondhangers zijn afhankelijk van een aantal factoren die de stukprijs van de plafondborden bepaalt. Dat zijn het soort plafondhanger, de vorm en het formaat, de bedrukking en eventueel de extra accessoires die u wenst.

Soort plafondhangers

Benut de ruimte in uw winkel om uw producten of schappen nog meer onder aandacht te brengen van winkelend publiek. Supermarkten, scholen, grote retail ketens, winkels en bouwmarkten maken gebruik van deze plafondborden. Wij hebben verschillende soorten plafondhangers.

Platte rechthoekige plafondhangers

De platte plafondhangers zijn de goedkoopste plafondhangers uit ons assortiment. Platte plafondhangers worden meestal rechthoekig geleverd. De meest gangbare maat is ongeveer 95cm breed bij 35 cm hoog. De platte plafondhangers kunnen gebruikt worden als informatieborden of routeborden in winkels, maar ook ter promotie van nieuwe producten of diensten.

3D plafondhangers

Tegen extra kosten kunnen wij ook 3D plafondhangers voor u produceren. Voorbeelden van 3D plafondhangers zijn ronde plafondhangers of plafondhangers die in een driehoek of vierkant zijn gemaakt. Voor het produceren van deze plafondhangers is meer materiaal nodig en daarnaast extra productiekosten gezien de vorm van de plafondhangers.

Vorm en formaat van de plafondhangers

De vorm en het formaat zijn van invloed op de stukprijs. De meest gangbare maat van de platte plafondhanger is ongeveer 95cm breed bij 35 cm hoog en word gesneden uit 2mm displaykarton. Van de meest gangbare maten hebben wij de stansvormen reeds klaar liggen en kunnen wij de goedkoopste plafondhangers produceren. Moeten wij een stansvorm maken, dan nemen de productiekosten toe en daarmee ook de stukprijs van de plafondhangers die u dient te betalen.

Het wordt duurder naar mate u kiest voor een plafondhanger in een andere formaat of in de vorm van een product. Wij maken dan gebruik van contour snijden, waarbij gesneden word in de gewenste speciale vorm.

Plafondhangers bedrukken en printen

Bij de platte plafondhangers bedrukken wij standaard dubbelzijdig en in full colour. Voor de prijs maakt het geen verschil of de plafondhanger bedrukt word met één of meer kleuren. De 3D plafondhangers, zoals een ronde plafondhanger, bedrukken wij enkelzijdig omdat de binnenzijde nauwelijks zichtbaar is. Door enkel de buitenkant te bedrukken produceren wij de plafondhanger tegen de laagste kosten.

Extra accessories

De goedkope plafondhangers worden standaard geleverd met boorgaten. De boorgaten zitten linksboven en rechtsboven in het plafondbord en hebben een diameter van 10mm.

Voor het gemak - en niet toebrengen van onnodige kosten - zijn wij er van uitgegaan dat u zelf ophanghaken heeft. Nog geen ophanghaken? Dan kunnen wij deze bijleveren tegen extra kosten. Heeft u een schuin plafond, dan kunnen wij draad bijleveren waarmee u de plafondhangers recht kunt hangen.