showcards a3 budget
showcards a3 budget
showcards a4 budget
showcard
showcards a4 special
showcards
showcard met folderbakje
tafelkaartjes voor op tafel
goedkope tafelkaartjes bedrukken
promotiekaartje voor op tafel

Goedkope balie standaards, folderbakjes en tafelkaartjes

Promoboer is gespecialiseerd in het produceren van showcards, showcards in combinatie met een folderbakje en tafelkaartjes. Showcards en folderbakjes zijn stevige displays, gemaakt van 2mm dik bord, die op een opvallende plaats in de winkel worden gezet, zoals in de etalage, op de toonbank of op het schap. De tafelkaartjes zien wij terug bij bedrijven in de catering, horeca- of uitgaansgelegenheden om nieuwe producten uit het assortiment te promoten.

  • Showcards
  • Showcards met folderbakje
  • Tafelkaartjes

Showcards bedrukken voor het juiste effect

Onze showcards kunnen in iedere gewenste kleur gefabriceerd worden. Wij kunnen vervolgens de showcards bedrukken in full colour met logo, tekst, afbeelding of combinatie. Wanneer u het ontwerp aanlevert, zullen wij een drukproef sturen met eventueel een vrijblijvend advies. De goedkoopste showcards worden geleverd in A3 of A4 formaat, maar wij kunnen ook custom-made showcards op maat produceren.

  • Goedkoopste showcards in standaard formaten A3 en A4
  • Showcards bedrukken in full colour
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkoopste showcards bedrukken met eigen ontwerp

Promoboer produceert niet alleen maar relatiegeschenken, give-aways, weggevertjes en andere producten die leuk zijn om te ontvangen als collega, werknemers, klant, publiek of andere relaties. Wij zijn ook gespecialiseerd in het produceren van POS materiaal, wat geschikt is voor bedrijven, producten, Retail ketens en horecagelegenheden. Verschillende bedrijven kunnen op deze manier hun (nieuwe) producten op een informatieve en leuke manier onder de aandacht brengen bij de consument.

Soort showcards

Een showcard is een soort advertentie die als counter display bij de kassa kan worden geplaatst. Zo brengt u uw product extra onder de aandacht van uw potentiële afnemers. Dit is interessant omdat een groot deel van de consumenten een koopbeslissing pas op de winkelvloer maakt en tot die tijd dus genoeg ruimte is om de perceptie van de consument te beïnvloeden. Wij hebben een aantal verschillende soorten showcards.

Showcards

Onze goedkoopste showcards zijn de standaard showcards. De standaard showcard is voorzien van een 2mm dik bord of kartonnen plaat, met aan de achterkant een uitvouwbaar voetje zodat de showcard op de juiste manier gepresenteerd kan worden.

Showcard met vakje

De normale showcard heeft geen vakverdeling, maar wij bieden de mogelijkheid om een vakje toe te voegen aan de voorzijde van de showcard. In het vakje kunnen folders of flyers gezet worden, zodat winkelend publiek er eentje kan pakken wanneer zij de showcards passeren. Ideaal om een activiteit, product of dienst te promoten en onder aandacht te brengen.

Tafelkaartje als showcard

Wat bedoelt u? Ja, tafelkaartjes, die op tafels in restaurants, kroegen, discotheken of andere horecagelegenheden staan. Maar ook gewoon op de balie van diverse winkels. Onze tafelkaarten zijn ideaal te gebruiken om jouw menu of product op een onderscheidende manier te presenteren. Zet de tafelkaart neer in je restaurant op tafel als menukaart of bij de kassa of bar, of geef jouw product extra aandacht tijden eens evenement.

Formaat van de showcards

Showcards met of zonder bakje

De goedkoopste showcards worden geleverd in een standaard formaten A3 of A4. De standaard formaten zijn het goedkoopste omdat daarvoor geen extra stansvorm, en dus stansvormkosten, voor nodig zijn. Wilt u een kleiner of groter formaat, dan zullen de kosten toenemen.

Ditzelfde geldt voor een showcards met bakje. Kies voor een bakje in standaard formaat, zoals een showcards A3 met een A4 bakje, als u naar de goedkoopste oplossing streeft.

Tafelkaartje

De tafelkaartjes leveren wij in staand A6 formaat of A5 liggend formaat. De tafelkaarten zijn kleiner dan de besproken showcards en zijn daarom minder prominent aanwezig. De attentiewaarde van de tafelkaarten mag echter niet onderschat worden, want het is een mooie manier van reclame maken die niet als irritant ervaren word.

Bedrukken van de showcards

Wij kunnen alle showcards bedrukken in full colour. Aan u de taak om een ontwerp aan te leveren. Ontwerp mag bestaan uit een foto, tekst, slogan, QR code of anders. U mag ook een foto combineren met tekst, slogan of anders. Voor de stukprijs maakt het niet uit of uw ontwerp bestaat uit één, twee, drie of meer kleuren, want wij bedrukken showcards standaard full colour. Wij kunnen de bedrukking afwerken met waterafstotend mat of glans zodat uw showcard extra lang meegaat.