toonbankdisplays
goedkope toonbankdisplays
bedrukte toonbankdisplays
display zonder interieur
toonbankdisplay met interieur
display met interieur
verkoopdisplay
custom made toonbankdisplay
toonbankdisplay met haken
dispensers

Onze toonbankdisplay stimuleren impulsaankopen

Promoboer is gespecialiseerd in het ontwerpen, vormgeven en produceren van goedkope toonbankdisplays. Toonbankdisplays moet consumenten verleiden tot impulsaankopen. De goedkoopste toonbankdisplay is de standaard display. Wij hebben ook displays met interieur, zodat producten op een juiste manier gepresenteerd kunnen worden. Indien gewenst maken wij toonbankdisplays op maat. Wij kunnen toonbankdisplays maken tegen snelle levertijden en tegen de goedkoopste tarieven.

  • Goedkope toonbankdisplays in standaard formaat
  • Toonbankdisplay met interieur
  • Custom made toonbankdisplay op maat

Bedenken, ontwerpen en printen van toonbankdisplays

Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen en bedenken van de beste toonbankdisplays die precies aansluiten op de verwachtingen van uw potentiële klanten. Van A tot Z kunnen wij u bijstaan met onze jarenlange ervaring met displays. De toonbankdisplays printen wij standaard in full colour, dus het maakt niet uit of u ontwerp bestaat uit één, twee of meerdere kleuren. Wij kunnen de bedrukte displays afwerken met waterafstotende glansafwerking of matafwerking.

  • Hulp bij het bedenken en ontwerpen van toonbankdisplay
  • Display full colour print met waterafstotende afwerking
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkoopste toonbankdisplay voor productpresentatie

Met een toonbankdisplay zorgt u ervoor dat producten op een prominente en opvallende manier aanwezig zijn op de plaats van verkoop. Met deze opvallende presentatiedisplay kunt u consumenten verleiden om een impulsaankoop te doen.

Soort toonbankdisplays

Bij een goede toonbankdisplay is er altijd een natuurlijk evenwicht tussen de afmeting van het en de beoogde uitstraling. Promoboer maakt toonbankdisplays van karton in vele vormen en maten.

Goedkope toonbankdisplay

De goedkoopste toonbankdisplays worden gemaakt in standaard formaten. Waarom is dit goedkoop? Dit is goedkoop omdat van de standaard formaten toonbankdisplays geen nieuwe stansvormen gemaakt hoeven te worden. Het ontwikkelen en bedenken van stansvormen kost tijd, materiaal en is daarom kostbaar. Deze kosten werken normaal gesproken door in de stukprijs van de toonbankdisplays, maar in dit geval bespaart u deze kosten omdat de stansvormen al gemaakt zijn.

Van de onderstaande formaten hebben wij de stansvormen klaar liggen en kunnen wij de goedkoopste displays produceren:

  • 210x297x110mm
  • 100x240x100mm
  • 195x205x130mm

Toonbankdisplay met interieur

Toonbankdisplays zijn er in allerlei variaties: toonbankdisplay met interieur, een trapdisplay, verstevigde toonbankdisplay of een luxe toonbankdisplay. Populair zijn de toonbankdisplay met interieur. Een interieur is iets dat in de toonbankdisplay geplaatst kan worden, waarop vervolgens producten geplaatst kunnen worden. Handig voor producten die ondersteuning nodig hebben zodat deze op de juiste manier worden gepresenteerd.

Custom-made toonbankdisplay op maat

Het is ook mogelijk om custom-made toonbankdisplay te ontwerpen en produceren. U heeft zelf invloed op de formaten van het display. Het is mogelijk om bijvoorbeeld display te produceren die op elkaar gezet kunnen worden of display die gebruikt kunnen worden als dispenser. Hierbij kunt u denken aan dispensers bij de koffieautomaat waarbij plastic lepeltjes gepakt kunnen worden.

Printen van de display

Qua kosten maakt het niet uit of het ontwerp van de toonbankdisplays bestaat uit één, twee, drie of meer kleuren. Wij bedrukken het karton standaard in full colour en kunnen het voorzien van een glansafwerking of matafwerking. De afwerking is waterafstotend en gaat bij normaal gebruik lange tijd mee.