grote vloerdisplays
grote vloerdisplays
display voor verkoop van producten
vloerdisplay als verkoopdisplay
goedkope vloerdisplay in klein formaat
display op stoffel geplaatst
goedkope stortbak vloerdisplay

POS materiaal en vloerdisplays

Uw producten presenteren zodat de doelgroep er niet omheen kan? Een vloerdisplay is de perfect manier om aankopen te stimuleren. Een opvallende vloerdisplay zorgt voor de aandacht die uw product verdient. De goedkoopste vloerdisplays zijn de kleine vloerdisplay en de grote vloerdisplay en worden geleverd in gestandaardiseerde formaten. De displays kunnen wij leveren met of zonder topkaart.

  • Goedkope kleine vloerdisplays standaard met vier schappen
  • Grote vloerdisplays standaard met vijf schappen
  • Vloerdisplays op maat, zoals stortbakken, zonnebrillendisplay en displays op een sokkel

Bedrukte vloerdisplays met het juiste effect!

Vloerdisplays worden gemaakt van stevig karton en is voorzien van een witte basiskleur. Vloerdisplays bedrukken wij standaard aan de zijkanten. Indien gewenst kunnen wij ook de achterkant en voorkant bedrukken. Beschikt uw display over een topbord, dan kunnen wij die naar wens bedrukken. De full colour bedrukte displays worden afgewerkt met perslak voor een exclusieve uitstraling.

  • Zijkanten vloerdisplays bedrukken in full colour
  • Optioneel de voorkant, achterkant en topbord van het display bedrukken
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkope bedrukte vloerdisplays

Wij maken standaard vloerdisplays en vloerdisplays op maat. Bij het bedenken en ontwerpen van vloerdisplays houden wij rekening met uw wensen. Met een vloerdisplay laat u uw product zien en tegelijkertijd het beeld dat daarbij hoort. Een mooi display dat ook bedrukt kan worden. Een bedrukt vloerdisplay zorgt ervoor dat uw product duidelijk zichtbaar in de winkel ligt en opvallend gepromoot wordt.

Wij maken vloerdisplays op maat, maar heb ook standaard vloerdisplays die goedkoper zijn. Hoe stelt u de goedkoopste vloerdisplay samen? Dan dient u rekening te houden met onderstaande factoren.

Soort display en formaat

Een vloerdisplay, ook wel floordisplay genoemd, is een display die op de winkelvloer staat. De afmetingen van een floordisplay zijn nagenoeg 'onbegrensd'. Ze zijn beschikbaar in vele vormen en maten. De goedkoopste vloerdisplay is een display in standaard formaat en gemaakt van EE golf materiaal.

Goedkoopste vloerdisplay

De kleine vloerdisplay heeft vier schappen waarin producten gepresenteerd kunnen worden. De goedkoopste vloerdisplay heeft de afmetingen 325 x 235 x 1500 mm en heeft geen topkaart. De stansvormen hebben wij reeds klaarliggen, waardoor de productiekosten gedrukt worden.

Grote vloerdisplay met vijf schappen

De grote vloerdisplay leveren wij standaard met vijf schappen, maar indien gewenst kunnen wij tegen extra kosten meer schappen leveren. De afmetingen van de goedkope vloerdisplay zijn 600 x 400 x 1580mm en heeft geen topkaart. Ook bij dit display gelden er geen stansvormkosten omdat de stansvormen al gemaakt zijn.

Vloerdisplay op maat

Bent u niet tevreden met de standaard formaten, en wilt u een custom-made vloerdisplay, dan helpen wij u graag verder met een productie op maat. Bij een vloerdisplay op maat kunt u zelf de afmetingen en het aantal schappen bepalen. Een vloerdisplay op maat is duurder omdat er een nieuwe stansvorm gemaakt moet worden. De stansvormen brengen extra productie en materiaalkosten met zich mee en deze worden verwerkt in de stukprijs van het aantal displays die u laat maken.

Vloerdisplay bedrukken naar wens

De goedkoopste bedrukking is de standaard bedrukking, waarbij wij alleen de zijkanten van de vloerdisplays bedrukken. Wij bedrukken vloerdisplays standaard in full colour.

Komt het vloerdisplay op een plek te staan waarbij winkelend publiek ook vaak tegen de achterkant aan kijkt? Dan kunnen wij ook de achterzijde van de display bedrukken. Ook de voorzijde van de schappen of de topkaart (optioneel) kan voorzien worden van een opdruk. Op deze manier laat u geen moment onbenut om aandacht te trekken van uw klanten.

Extra accessoires optioneel

De goedkoopste displays kunnen voorzien worden van extra accessoires. Extra accessoires brengen extra kosten met zich mee en dat is terug te zien in de stukprijs. Optioneel zijn het aantal schappen, het toevoegen van een interieur en topkaart.

Aantal schappen

Bij de grote vloerdisplay kunt u ervoor kiezen om extra schappen te bestellen. Heeft u een klein product waardoor de lege ruimtes tussen de schappen groot zijn? Dan kunt u ervoor kiezen om één of twee extra schappen toe te voegen. Op deze manier heeft u minder wit ruimte tussen de schappen en kunt u meer producten kwijt in de vloerdisplays.

Toevoegen van een interieur

Wij kunnen een interieur op maat produceren. Een interieur op maat maakt het mogelijk om lastige produceren op een juiste manier te presenteren. U kunt bijvoorbeeld zonnebrillen op een juiste manier presteren. Bedrijven die luxe of dure produceren willen presteren kiezen vaak voor een interieur zodat de vloerdisplay extra en exclusieve uitstraling krijgt.

Optioneel topkaart

Wij leveren de standaard vloerdisplays standaard zonder topkaart. Een topkaart kan nuttig zijn om extra informatie over het gepresenteerde product te communiceren. Dit kan zijn om een nieuw product te promoten of een product in de aanbieding extra te laten opvallen.