string(38) "/strandballen/opblaasbare-3d-objecten/"
Opblaasbare fles groot
Opblaasbare fles groot
opblaasbaar potlood met tekst
opblaasbare tandenborstel
Strandbal met 3d vulling
Opblaasbare taart
opblaasbare bandjes met frisdrank houder
opblaasbare drankjes met opdruk
opblaasbare frisdrank blikjes
opblaasbaar wasmiddel flacon
opblaasbare banaan
opblaasbare krokodil
opblaasbare bokshandschoenen
opblaasbare dolfijn
opblaasbare auto
opblaasbaar vliegtuig

Opblaasbare 3d-objecten produceren en bedrukken?

Bij Promoboer kunt u terecht voor de goedkoopste opblaasbare 3d-objecten. Onze opblaasbare artikelen kunnen worden gemaakt in iedere gewenste vorm. Vaak kiezen klanten ervoor om bijvoorbeeld hun product na te laten maken. Deze kunnen ze vervolgens uitdelen of weggeven ter promotie van het product. Tevens kunnen de 3d-objecten worden bedrukt met uw logo of tekst. Voorbeelden van mogelijke 3d-objecten zijn: blikjes, flesjes, potloden, bokshandschoenen, dieren en veel meer!

Doordat wij de 3d-objecten zelf fabriceren kunnen wij niet alleen uw eigen vorm maken, maar ook uw eigen gewenste formaat. U kunt bij ons kiezen uit verschillende formaten, zoals:

  • Mini 3d-objecten
  • Mega 3d-objecten

De goedkoopste optie is wanneer u kiest voor mini 3d-objecten. Dit handige formaat maakt de opblaasbare 3d-objecten ideaal als give-away. Wij bieden ook de mogelijkheid om mega 3d-objecten te laten maken. Deze worden veelal ingezet als eye-catcher.

Het is ook mogelijk om strandballen te voorzien van een 3d-object. Wij plaatsen dan de gewenste vorm aan de binnenkant van de strandbal. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van uw product, een diertje of elke andere gewenste vorm.