Geperste handdoekjes als reclamemateriaal?

Altijd al gezocht naar samengeperste handdoekjes die bedrukt kunnen worden met een bedrijfslogo? Dan bent u bij Promoboer op de goede plek. Wij zijn één van de grootste leveranciers van geperste handdoekjes met logo. De samengeperste handdoekjes (5cm) worden in een kleine verpakking geleverd. Bij het openmaken van de verpakking wordt het handdoekje uitgevouwen. Het is niet meer mogelijk om de geperste handdoek opnieuw op te vouwen. De geperste handdoekjes zijn zeer handig voor op reis of op vakantie. Ons meest verkochte formaat van de uitgevouwen geperste handdoekjes is circa 30x30cm. Het is tevens mogelijk om grotere of kleinere varianten te produceren. De geperste handdoekjes worden standaard gemaakt van katoen. In ons assortiment beschikken wij over geperste handdoekjes in een standaard vorm, dit zijn geperste handdoekjes in een ronde of vierkante vorm. Daarnaast kunnen wij geperste handdoekjes produceren in een eigen vorm. Onze samengeperste handdoekjes zijn al te bestellen vanaf 1000 stuks.

Geperste handdoekjes voor op vakantie?

Wij kunnen de geperste handdoekjes bedrukken met een logo of afbeelding in iedere gewenste kleur. De geperste handdoekjes kunnen bedrukt of geborduurd worden. Daarnaast kan de plastic verpakking voorzien worden van een kaartje. Dit kaartje kan tevens bedrukt worden met een logo of afbeelding. De opdruk op het kaartje kan in één kleur tot een volledige full colour opdruk gezet worden. De geperste handdoekjes worden standaard op één zijde bedrukt met een logo of afbeelding.

Overzicht geperste handdoekjes
Geperste handdoekjes standaard vorm
Geperste handdoekjes
Geperste handdoekjes eigen vorm
Geperste handdoekjes eigen vorm

Heeft u vragen over bedrukte geperste handdoekjes?

Wat is het voordeel van geperste handdoekjes?

Het grote voordeel van geperste handdoekjes vergeleken met de standaard handdoekjes is, dat deze zeer klein zijn wanneer deze nog in de verpakking zitten. Deze geperste handdoekjes worden daarom ook veel gebruikt door personen die op reis of op vakantie gaan. De reden voor de keuze voor de handdoekjes is dat deze weinig tot geen ruimte in beslag nemen in de reiskoffer. Tegenwoordig moet er veel geld betaald worden voor iedere extra kilo dat het vliegtuig in moet. Tevens neemt een grote handdoek zeer veel ruimte in. Bij het gebruik van geperste handdoekjes houdt u meer ruimte in de koffer over voor andere spullen.

Wat zijn geperste handdoekjes in eigen vorm?

Behalve dat wij geperste handdoekjes produceren in een standaard vierkante of ronde vorm, heeft u tevens bij ons de mogelijkheid om geperste handdoekjes te fabriceren in een geheel eigen vorm. Zo kunnen wij geperste handdoekjes maken in de vorm van bijvoorbeeld uw eigen product. Een paar goede voorbeelden van geperste handdoekjes in eigen vorm zijn:

  • Geperste handdoekjes in de vorm van een hondenbrokje
  • Geperste handdoekjes in de vorm van een flesje
  • Geperste handdoekjes in de vorm van een logo

Wat voor ondernemingen kiezen voor bedrukte geperste handdoekjes?

De geperste handdoekjes zijn zeer populair bij bedrijven die actief zijn in de reissector. Zij geven deze handdoekjes cadeau aan klanten die bijvoorbeeld net een reis geboekt hebben. Enkele andere voorbeelden van bedrijven die voor geperste handdoekjes kiezen zijn:

  • Vliegtuigmaatschappijen
  • Reisbureaus
  • Touroperators

Geperste handdoekjes passen precies bij dit soort bedrijven als promotiemateriaal of bruikbare ‘give away’.

offerte geperste handdoekjes