De meest goedkope bad handdoeken voor commerciële doeleinden?

Bent u op zoek naar de goedkoopste bedrukte bad handdoeken? Wij van Promoboer zijn fabrikant van bad handdoeken met logo tegen de laagste tarieven. Ons meest verkochte formaat van de badhanddoeken is circa 140x70cm. Daarnaast beschikt onze collectie over de populaire badhanddoeken van het formaat van circa 100x50cm. Onze bad handdoeken met logo kunnen geleverd worden in iedere gewenste kleur en worden gemaakt van katoen. Het kantoenen materiaal zorgt er voor dat de band handdoek goed water absorbeert zodat u snel weer droog bent na bijvoorbeeld het douchen. De bedrukte bad handdoeken zijn al verkrijgbaar vanaf 500 stuks.

Bad handdoeken bedrukken met uw logo

U heeft bij ons de mogelijkheid om de bad handdoeken te bedrukken met een logo of tekst. Wij hebben in ons assortiment promotionele bad handdoeken die bedrukt kunnen worden op de band. Wanneer u de voorkeur geeft aan een duurzamere opdruk kunnen wij de bad handdoeken borduren met een logo of tekst. De opdruk op de handdoeken kan geplaatst worden zowel op band als op de handdoek zelf in circa iedere gewenste kleur.

Overzicht bad handdoeken bedrukken
Bad handdoeken bedrukken
bedrukte bad handdoeken
Bad handdoeken borduren
geborduurde bad handdoeken

Heeft u vragen over bad handdoeken?

Waar worden badhanddoeken het meeste gebruikt?

Een bad handdoek is een gebruiksvoorwerp die iedere dag wel gebruikt wordt. Een bad handdoek wordt gebruikt om weer droog te worden nadat een persoon nat is geworden. Een badhanddoek wordt het meest gebruikt na het douchen om weer af te drogen (grote badhanddoeken). Daarnaast wordt een kleine bad handdoek van circa 100x50 centimeter veelal gebruikt tijdens het sporten in een sportschool. Dit op het zweet af te drogen van het gezicht en om bepaalde fitnesstoestellen niet nat te maken (hygiënische redenen).

Wat voor ondernemingen kiezen voor badhanddoeken bedrukken?

Het bedrukken van badhanddoeken is een zeer populair product onder veel bedrijven. De reden hiervoor is, is dat badhanddoeken een bruikbaar product is voor de potentiele en bestaande klanten. Een handdoek wordt veel gebruikt en is daarom vaak zichtbaar. Uw reclame tekst wordt hierdoor regelmatig teruggezien. Echter zijn er een aantal ondernemingen waar een bedrukte badhanddoek het meeste bij past als promotiemateriaal. Enkele voorbeelden van dit soort bedrijven zijn:

  • Sauna’s
  • Zwembaden
  • Sportscholen
  • Badkamerspecialisten
  • Sportevenementen organisaties

Hoe stelt u de bedrukte badhanddoeken samen?

Als eerste moet u de keuze maken wat voor formaat u wilt van de badhanddoeken. U kunt bij ons kiezen uit twee formaten, dit zijn de kleine badhanddoeken van 50x100 centimeter of de grote badhanddoeken van 70x140cm. De volgende stap is om te bepalen wat voor kleur badhanddoeken u wilt. Wij hebben een ruim assortiment qua kleuren voor de bandhanddoeken. Vervolgens is het belangrijk om de bedrukmethode te kiezen van de badhanddoeken. De opties die u heeft is het bedrukken van de badhanddoeken op de band of het borduren van de badhanddoek. Wanneer u deze keuzes heeft gemaakt kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch op het volgende nummer: 085-4015987. Hier kunt u de informatie aan ons doorgeven zodat wij de bestellingen ingang kunnen zetten voor u. Heeft u moeite met het samenstellen van de badhanddoeken met tekst dan kunt u gerust om advies vragen. Eén van onze medewerkers zal zijn of haar best doen om uw te helpen bij het samenstellen van de badhanddoeken, zodat u de juiste keuze kunt maken.

offerte bad handdoeken bedrukken