Gastendoekjes met logo gebruiken als promotiemateriaal

Wilt u gastendoekjes bedrukken met een logo of tekst? Dan helpen wij van Promoboer u hier graag verder mee. Wij zijn specialist in het fabriceren en bedrukken van gastendoekjes met logo. Gastendoekjes hangen veelal in het toilet van een huishouding waar gasten hun handen kunnen afdrogen na een toilet bezoek. In onze collectie hebben wij gastendoekjes van twee formaten. Als eerste hebben wij de kleinere gastendoekjes van circa 50x30cm. Daarnaast beschikken wij over grotere gastendoekjes van circa 70x50cm. De gastendoekjes worden gemaakt van katoen en zijn hierdoor goed absorberend. Onze bedrukte gastendoekjes zijn verkrijgbaar in bijna iedere gewenste kleur. De gastendoekjes met opdruk zijn te bestellen bij Promoboer vanaf 1000 stuks.

Gastendoekjes bedrukken met een tekst of logo?

Bij ons worden de gastendoekjes bedrukt met een geheel eigen opdruk in iedere gewenste kleur. U heeft bij ons de optie om een logo of tekst te borduren op de gastendoekjes. Daarnaast is het tevens mogelijk om de gastendoekjes te bedrukken met een geheel eigen opdruk. De opdruk kunnen wij goedkoop plaatsen (één kleur opdruk) of zelfs geheel in full colour. Wij bedrukken of borduren standaard op één zijde van de gastendoekjes.

Overzicht gastendoekjes bedrukken
Kleine gastendoekjes
Kleine gastendoekjes
Grote gastendoekjes
Grote gastendoekjes

Heeft u vragen over gastendoekjes bedrukken?

Waarom zijn onze gastendoekjes zo goedkoop?

Wij van Promoboer fabriceren zelf de gastendoekjes vanaf de grondstof tot het eindproduct. Doordat wij het gehele productieproces (fabricage en bedrukking) verzorgen van de gastendoekjes, kunnen wij deze aan u aanbieden tegen de laagste tarieven. Het transport van de gastendoekjes naar het afleveradres wordt tevens door ons verzorgt. Er zijn in het gehele proces geen andere partijen waar u mee te maken heeft.

Wanneer kom ik in aanmerking voor een full colour opdruk?

U komt in aanmerking voor een full colour opdruk op de gastendoekjes wanneer u een complexere opdruk wilt plaatsen op de toilet handdoekjes. Een complexere opdruk zijn logo’s en afbeeldingen die bestaan uit meer dan vier kleuren of als het beschikt over een verloop van kleuren. Wanneer u voor een full colour opdruk gaat is het alleen mogelijk door middel van bedrukken. Het borduren van een logo in de gastendoekjes is niet mogelijk in full colour.

Waar kom ik gastendoekjes het meeste tegen?

Gastendoekjes is een voorwerp wat u dagelijks tegen zult komen in uw omgeving. Waarschijnlijk heeft u deze zelf ook in het toilet hangen zodat gasten zijn of haar handen kunnen afdrogen. Gastendoekjes komt u veel tegen op plekken waar veel mensen komen. Een aantal goede voorbeelden van ondernemingen die kiezen voor het bedrukken of borduren van geheel eigen gastendoekjes zijn:

  • Restaurants
  • Hotels
  • Musea
  • Kantoorcomplexen
  • Theaters
offerte gastendoekjes bedrukken