Bedrukte strandlakens inzetten bij reclame acties?

Op zoek naar een efficiënte manier voor het reclame maken van uw merk? Dan zijn bedrukte strandlakens een goede optie voor u. Promoboer is producent van de goedkoopste strandlakens die te bedrukken is met eigen opdruk. In ons assortiment hebben wij strandlakens in twee formaten, dit zijn strandlakens met logo in de populaire formaten van circa 140x70 centimeter en 160x80 centimeter. De strandhanddoeken worden gemaakt van katoen en zijn te verkrijgen in bijna iedere kleur. U heeft bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor twee varianten strandhanddoeken, dit zijn de promotie dunne strandlakens of de luxe dikkere strandlakens. De luxe strandhanddoeken zijn van dikker materiaal en zijn hierdoor comfortabeler om op te liggen. Het voordeel van de promotie strandlakens is dat deze gemakkelijker te bedrukken zijn met een opdruk. Onze bedrukte strandhanddoeken zijn al te bestellen vanaf 500 stuks.

Strandlakens bedrukken met uw logo

Promoboer is niet alleen de fabrikant van de strandlakens, maar tevens de bedrukker. U heeft bij ons de mogelijkheid om de strandlakens te bedrukken met een gehele full colour opdruk. Dit kan een logo, tekst of een afbeelding zijn, of een combinatie. De strandhanddoeken worden strandaard bedrukt op één zijde van de handdoek.

Overzicht strandlakens bedrukken
Promotie strandlakens
promotie strandlakens bedrukken
Luxe strandlakens
luxe strandlakens bedrukken

Vragen over strandlakens bedrukken?

Voor wie bedrukken wij strandlakens?

Strandlakens bedrukken is een product wat wij het meest verkopen gedurende de lente en zomerperiode. De reden hiervoor is natuurlijk dat de meeste mensen in deze warme en zomerse periodes gebruik maken van strandlakens en daarom ook het meeste zichtbaar zijn bij het zwembad of op het strand. Wij bedrukken strandlakens het meeste voor bedrijven die producten hebben die zomer gebonden zijn. Een aantal goede voorbeelden van bedrijven waar wij eerder strandlakens voor geproduceerd hebben zijn:

  • IJsfabrikanten
  • Strandpaviljoens
  • Zwembaden
  • Horecagelegenheden

Wat is het verschil tussen de luxe en promotie strandlakens?

Zoals eerder vermeld hebben wij twee soorten strandlakens in onze collectie. De promotie strandlakens zijn de goedkoopste strandlakens die wij kunnen bedrukken voor u. Tevens zijn de promotie strandlakens dunner vergeleken met de luxe strandlakens. Het voordeel van de promotie strandlakens is dat deze goedkoper te produceren zijn en daardoor tegen een relatief lage prijs ingezet kunnen worden als promotiemateriaal. Wanneer u toch een bedrukte strandhanddoek wilt inzetten voor reclame acties die van een betere kwaliteit zijn, dan is ons advies te kiezen voor de luxe strandlakens. De luxe strandlakens liggen comfortabeler op het zand en de persoon die erop ligt heeft minder last van zand. Kortom, als u snel en goedkoop een strandlaken met opdruk wilt komt u in aanmerking voor de promotie strandlakens. Gaat u voor kwaliteit, dan zijn de luxe strandlakens de beste optie.

Heeft u nog overige vragen over bedrukte strandlakens?

Heeft u na aanleiding van de voorafgaande informatie nog andere vragen over het bedrukken van strandlakens? U kunt gerust met ons persoonlijk telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan altijd klaar om al uw vragen op de best mogelijke manier te beantwoorden. Wij hopen dat u een weloverwogen beslissing kunt nemen nadat wij alle informatie hebben gegeven aan u. U kunt ons doordeweeks altijd bereiken op het volgende telefoonnummer: 085-4015987.

offerte strandlakens bedrukken