goedkoopste zadelhoesjes bedrukken met full-colour opdruk
full-colour pvc zadelhoezen bedrukken 
						title=
zadelhoesjes bedrukt pvc met logo waterdicht
zadelhoesjes bedrukt pvc met logo waterdicht
zadelhoesjes bedrukt pvc met logo waterdicht
zadelhoesjes bedrukt pvc met logo waterdicht

Full-colour PVC waterdichte zadelhoesjes met logo?

Bij Promoboer kunt u terecht voor de goedkoopste PVC zadelhoesjes met full-colour opdruk. Doordat onze PVC hoezen gemaakt zijn van plastic, zijn ze volledig waterafstotend. Dit betekent dat u gegarandeerd een droog zadel behoudt. Wij zijn gespecialiseerd in het full-colour bedrukken van PVC zadelhoezen.

Wij hebben standaard meer dan 400 verschillende kleuren zadelhoezen op voorraad. Dit betekent dat uw huiskleur hier bijna altijd tussen zal zitten. Het voordeel van deze voorraad is dat wij die kleuren extra snel kunnen leveren. Wilt u tóch een andere kleur zadelhoes, dan kunnen wij ook de hoesjes laten maken in uw eigen exacte PMS-kleur.

Doordat wij vroeg in het productieproces van zadelhoesjes aanwezig zijn, kunnen wij uw opdruk tot aan de randen van het hoesje aanbrengen. Standaard bedrukken wij de bovenzijde van het hoesje, maar het is ook mogelijk het volledige oppervlak te bedrukken.

Zoekt u naar goedkopere PVC zadelhoesjes met logo, dan adviseren wij onze goedkoop bedrukte pvc zadelhoes met goedkope opdruk.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Hoofdcategorie: Zadelhoesjes