zadelhoesjes eigen pms-kleur
recycled zadelhoes 1 kleur bedrukken
recycled zadelhoes 2 kleuren bedrukken
milieuvriendelijke zadelhoesjes gerecycled materiaal
zadelhoesjes gerecycled materiaal

Zadelhoesjes van gerecycled rPET

Bent u van plan om een campagne starten maar wilt u dit wel op een milieuvriendelijke manier doen? Dan raden wij onze milieuvriendelijk zadelhoesjes van gerecycled rPET materiaal aan. Het rPET materiaal is gerecycled PET, afkomstig uit door de consument gebruikte en ingezamelde plastic flessen. Dit gerecyclede materiaal is duurzaam, ecologisch verantwoord en heeft bovendien een lange levensduur waardoor ze lang zichtbaar blijven in het straatbeeld. Bovendien zijn de zadelhoesjes waterdicht, zodat de fietsers te allen tijde de beschikking heeft over een droog zadel.

Milieuvriendelijke zadelhoesjes laten bedrukken

De basiskleur van deze milieuvriendelijke zadelhoesjes is standaard wit of zwart. Het materiaal is gerecycled en kan niet in een andere kleur worden gereproduceerd. De ecologisch hoesjes bedrukken wij aan de bovenzijde met één tot en met drie kleuren. Heeft uw bedrijf maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan, dan zijn deze hoesjes een passende oplossing.

Hoofdcategorie: Zadelhoesjes

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Meer over bedrukte milieuvriendelijke zadelhoesjes

Altijd een droog zadel

De gerecyclede zadelhoesjes zijn ook nog eens waterdicht. Regen of een andere vorm van neerslag zal niet door het hoesje sijpelen. U kunt het hoesje gebruiken voor een regenbui of na een regenbui, door het hoesje te verwijderen of te plaatsen heeft u altijd een droge zitting. Voor de ontvanger van geen natte of vieze broek meer!

Kwaliteiten van het materiaal

Het gerecyclede materiaal van de zadelhoesjes is stevig en duurzaam. Daardoor gaan ze lange tijd mee en kunnen daardoor lange tijd gebruikt worden door fietsers. Voor u als bedrijf betekend dat uw reclame lange tijd zichtbaar is. Ook is de prijs van deze zadelhoesjes de afgelopen jaren flink gedaald omdat de beschikbaarheid van deze grondstoffen en snelle technologische ontwikkelingen zijn toegenomen. En misschien nog wel het belangrijkste: ze zijn geproduceerd van gerecycled materiaal.

Wat zijn de eigenschappen van het gerecyclede materiaal?

De grondstof voor gerecycled polyester (RPET) zijn PET flessen, die chemisch worden gespoeld en ontdaan van dop en etiket. De PET flessen worden vermalen tot korrels, waaruit na smelting een draad wordt gespoten. Van het verkregen draad wordt het RPET materiaal voor de zadelhoesjes geweven. Het hergebruiken van dit RPET materiaal is minder milieubelastend dan bij gebruik van nieuwe grondstoffen en helpt daarnaast onze afvalberg te verminderen.

Zijn de milieuvriendelijke hoesjes beschikbaar in andere kleuren?

De kleur van het materiaal van de milieuvriendelijke zadelhoesjes is standaard wit of zwart. Bij de aanmaak van zwart RPET korrels kunnen alle kleuren PET flessen worden gebruikt en bij wit RPET kunnen uitsluitend helder transparante PET flessen worden vermalen. Wilt u een andere kleur dan zwart of wit, dan bedrukken wij de gehele zadelhoes in een andere kleur. Dit brengt extra kosten met zich mee.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!