full colour polyester zadelhoes bedrukt opdruk
fietszadels bedekken met zadelhoesjes full-color
goedkoopste zadelhoes full-colour opdruk
goedkoopste zadelhoesjes laten bedrukken in full colour
goedkope zadelhoesjes bedrukken
bedrukte zadelhoesjes van polyester
polyester zadelhoesjes-bedrukken
goedkoopste zadelhoesjes met logo
fietszadels bedekken met zadelhoesjes full-color

Goedkoopste zadelhoesjes van polyester materiaal

Wil je zoveel mogelijk zadelhoesjes voor je geld? Overweeg dan onze goedkoopste zadelhoesjes van polyester materiaal. Dit materiaal is sterk en bestand tegen de zon, zodat ze langdurig meegaan. Door de elastische band hebben ze een goede pasvorm en zijn ze passend voor iedere fietszadel. De goedkoopste zadelhoesjes kunnen gemaakt worden in een PMS kleur en naar wens bedrukt worden, ook all-over en full colour.

  • Goedkoopste zadelhoesjes van polyester materiaal
  • Polyester is sterk en goed bestand tegen de zon
  • Elastische band maakt ze passend voor ieder zadel
  • Verkrijgbaar in iedere gewenste kleur, ook PMS kleur
  • Naar wens bedrukt, ook all-over & full colour
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Welke factoren hebben invloed op de prijs van de goedkoopste zadelhoesjes?

Onze goedkoopste zadelhoesjes worden vaak ingezet bij guerrilla-acties en andere marketingactiviteiten. De lage stukprijs zorgt ervoor dat je met een beperkt budget toch een zeer grote bereik kan genereren. De onderstaande factoren hebben invloed op de prijs van de goedkoopste zadelhoesjes.

Factor 1. Materiaal

Onze goedkoopste zadelhoesjes worden gemaakt van polyester materiaal. Dit materiaal is helaas niet volledig waterdicht, waardoor het zadel niet altijd droog zal blijven. We kunnen tegen een kleine meerprijs een waterproof coating aanbrengen.

Factor 2. Kleur

Als je kiest voor een kleur uit voorraad, dan kies je voor de goedkoopste zadelhoesjes. Wij laten diverse basiskleuren in grote aantallen produceren, zodat wij de fabrieks- en transportkosten over deze aantallen kunnen uitsmeren. Als je kiest voor een speciale PMS kleur, dan draagt de afnemer deze kosten zelf, waardoor de stukprijs iets hoger is.

goedkoopste zadelhoesjes samenstellen

Factor 3. Opdruk

Onze zadelhoesjes kunnen voorzien worden van een opdruk bestaande uit 1 tot 4 drukkleuren. Hoe minder kleuren opdruk, des de goedkoper de stukrpijs. De goedkoopste zadelhoesjes hebben een simpele opdruk in 1 drukkleur. Als de opdruk uit veel kleuren of een kleurenverloop, dan plaatsen wij de opdruk in full colour en die is nog iets duurder.

Factor 4. Levertijd

Wij produceren alle zadelhoesjes in onze fabriek in China. Meestal vervoeren wij de goedkoopste zadelhoesjes per vliegtuig (levertijd circa 7 dagen). Heb je langer de tijd, dan adviseren wij transport per boot (levertijd 4 weken). De boot is niet alleen de meest ecologische keuze, maar levert je ook een extra kostenbesparing op.

goedkoopste zadelhoesjes ontwerpen

Vrijblijvende prijsopgave voor goedkoopste zadelhoesjes

Heb je interesse gekregen in goedkoopste zadelhoesjes? Vul dan het contactformulier in. Vul daar je wensen in, zoals de kleur en bedrukking, zodat wij je van een vrijblijvende offerte kunnen voorzien. Heb je andere vragen over goedkoopste zadelhoesjes? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!