Goedkoopste waterdichte zadelhoesjes

Promoboer is producent van goedkope waterdichte zadelhoesjes. Wij hebben zowel waterdichte polyester hoesjes als waterdichte PVC hoesjes. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste zadelhoesjes met waterproof coating adviseren wij onze polyester zadelhoesjes. Bent u op zoek naar zadelhoesjes met de beste waterdichte kwaliteit adviseren wij onze PVC zadelhoesjes. Onze waterdichte zadelhoezen kunnen per vliegtuig al binnen 7 dagen geleverd worden.

Waterdichte zadelhoesjes bedrukken?

Wanneer u op zoek bent naar bedrukte waterdichte zadelhoezen, dan bent u bij zadel-hoesjes.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het goedkoop bedrukken van zadelhoesjes met uw eigen logo of tekst. Wij kunnen bedrukken in iedere gewenste kleurcombinatie. Tevens is het mogelijk de hoesjes full-colour te bedrukken. Wij leveren al vanaf 1000 stuks.

Overzicht waterdichte zadelhoesjes

Polyester waterproof
goedkoop bedrukken

Polyester waterproof
full-colour bedrukking

waterdichte zadelhoes met logo full-colour polyester

PVC waterdicht
goedkoop bedrukken

PVC waterdicht
full-colour opdruk

Vragen over onze waterdichte zadelhoesjes?

Wat zijn de beste waterichte zadelhoesjes?

Wanneer u op zoek bent naar de beste waterdichte plastic zadelhoesjes dan adviseren wij onze PVC zadelhoesjes. Doordat het water altijd op het hoesje blijft staan, kan het zadelhoesje snel worden hergebruikt. Onze PVC zadelhoesjes zijn namelijk volledig waterafstotend. Het water zal nooit door het zadelhoesje heen gaan, waardoor het zadel altijd droog zal blijven! PVC hoesjes zijn dus ideaal voor herhaaldelijk gebruik voor iedere fietser. De reclame op de zadelhoezen zal hierdoor lang rond blijven fietsen. Deze fietszadelhoezen kunnen zowel van normaal PVC, gerecycled PVC of soft-PVC gemaakt worden.

Kunnen polyester zadelhoesjes ook waterdicht zijn?

Wilt u toch liever voor onze voordelige polyester zadelhoesjes kiezen, dan is het ook mogelijk om deze waterdicht te laten maken. Als wij geen waterproof-coating toevoegen aan het polyester hoesje gaat het water vaak door de zadelhoes heen. Kiest u voor een waterproof-coating zal het water niet langer door het hoesje heen gaan. Standaard voorzien wij onze zadelhoezen van 1 laag coating. Wij kunnen tevens een dubbele coating aanbrengen op de zadelhoes, waardoor de polyester hoezen bijna net zo een goede waterdichtheid hebben als een PVC zadelhoes. Een voordeel van polyester hoesjes is dat deze ook volledig full-colour kunnen worden bedrukt!

waterdichte zadelhoesjes aanvragen