Goedkoopste waterdichte zadelhoesjes

Promoboer is producent van goedkope waterdichte zadelhoesjes. Wij hebben zowel waterdichte polyester hoesjes als waterdichte PVC hoesjes. Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste zadelhoesjes met waterproof coating adviseren wij onze polyester zadelhoesjes. Bent u op zoek naar zadelhoesjes met de beste waterdichte kwaliteit adviseren wij onze PVC zadelhoesjes. Onze waterdichte zadelhoezen kunnen per vliegtuig al binnen 7 dagen geleverd worden.

Waterdichte zadelhoesjes met bedrukking

Wanneer u op zoek bent naar bedrukte waterdichte zadelhoezen, dan bent u bij zadel-hoesjes.nl aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het goedkoop bedrukken van zadelhoesjes met uw eigen logo of tekst. Wij kunnen bedrukken in iedere gewenste kleurcombinatie. Tevens is het mogelijk de hoesjes full-colour te bedrukken. Wij leveren al vanaf 1000 stuks.

Meer informatie over waterdichte zadelhoesjes

Veel van onze klanten kiezen voor waterdichte zadelhoesjes omdat deze een langdurig bereik hebben. Bovendien kunnen fietsers hun fiets zadel droog houden en beschermen tegen vuil en neerslag. De hoge kwaliteit van het materiaal zadelhoesjes zorgt ervoor dat fietsers de hoesjes lange tijd kunnen gebruiken. Hoe langer de fietsers de zadelhoesjes gebruiken, hoe langer uw reclame zichtbaar is. Bovendien hebben de fietsers altijd een droog zadel!

Van welke materiaal maken jullie waterdichte zadelhoesjes?

Wij kunnen van verschillende materialen zadelhoesjes maken, zoals polyester zadelhoesjes en PVC zadelhoesjes. Onze PVC zadelhoesjes zijn van zichzelf waterdicht. Dat betekent dat er geen water door het materiaal van het hoesje geen water doorlaat en de fietser altijd op een droog zadel kan fietsen. De polyester zadelhoesjes zijn van zichzelf niet waterdicht. Om dit op te lossen kunt u tegen een kleine meerprijs kiezen voor een laag waterproof coating. Dit is als het ware een pvc coating toegevoegd aan het polyester zadelhoesjes.

frisbees bedrukken

Wat zijn de beste waterdichte zadelhoesjes?

Wanneer u op zoek bent naar de beste waterdichte plastic zadelhoesjes dan adviseren wij onze PVC zadelhoesjes. Doordat het water altijd op het hoesje blijft staan, kan het zadelhoesje snel worden hergebruikt. Onze PVC zadelhoesjes zijn namelijk volledig waterafstotend. Het water zal nooit door het zadelhoesje heen gaan, waardoor het zadel altijd droog zal blijven! Het is niet alleen de beste keuze, maar ook de voordeligste keuze!

Waarom zou ik voor waterdichte zadelhoesjes kiezen?

Onze waterdichte zadelhoesjes zijn 100% waterdicht en dat betekent dat het materiaal geen enkele vorm van neerslag doorlaat. Zowel onze waterproof polyester en waterdichte pvc zadelhoezen houden het zadel droog in alle weersomstandigheden. Ze zijn daarom ideaal voor herhaaldelijk gebruik voor iedere fietser. De reclame op de zadelhoezen zal hierdoor lange tijd rond blijven fietsen.

Vrijblijvende prijsopgave voor waterdichte zadelhoesjes met opdruk

Heb je interesse gekregen in onze waterdichte zadelhoesjes met opdruk? Vul dan het contactformulier in. Wij vragen hier je wensen in te vullen, zoals het de kleur en de bedrukking. Op basis van deze wensen kunnen wij de prijs bepalen en je van een vrijblijvende offerte voorzien. Heb je andere vragen over zadelhoesjes drukken? Ook dan kun je gebruikmaken van onderstaande offerte button.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!