zadelhoesjes eigen pms-kleur
zadelhoesjes eigen pms-kleur
zadelhoesjes volledig bedrukken
zadelhoesjes met kussentje

Op zoek naar zadelhoesjes op maat?

Wanneer u zoekt naar custom-made zadelhoezen zijn wij u graag van dienst. Wij produceren zadelhoesjes geheel op maat, zoals in uw eigen gewenste formaat. Standaard zijn onze hoesjes one-size-fits-all en passen ze op 95% van de zadels. Wij leveren ook speciale formaten zadelhoezen, zoals scooterzadelhoezen en zadelhoesjes voor kinderfietsen. Tevens kunnen wij onze zadelhoesjes voorzien van diverse accessoires, zoals: labeltjes, zakjes, reflectoren of een extra zacht kussentje.

Custom-made zadelhoesjes bedrukken?

Onze zadelhoezen zijn beschikbaar in iedere gewenste PMS-kleur. Promoboer is gespecialiseerd in het op maat bedrukken van zadelhoesjes. Het is mogelijk om zowel de zijkant als de bovenkant van de hoesjes te bedrukken. Tevens kunnen wij onze zadelhoezen volledig bedrukken. De minimale afname is 1000 stuks!


Hoofdcategorie: Zadelhoesjes

Heeft u nog vragen?

Wat zijn de mogelijkheden van custom-made zadelhoesjes?

Doordat wij fabrikant zijn van zadelhoesjes, is er erg veel mogelijk en kunnen wij de zadelhoesjes altijd exact naar wens produceren. Zo is het mogelijk om hoesjes te bestellen in ieder gewenst formaat. Onze standaard zadelhoesjes zijn one-size-fits-all waardoor ze op bijna elk zadel passen. Mocht u echter op zoek zijn naar speciale formaten, zoals scooterzadelhoezen of kinderzadelhoezen, dan helpen wij u ook graag verder.

Tevens bieden wij verschillende accessoires voor zadelhoesjes die wij speciaal op maat kunnen maken. Wij kunnen bijvoorbeeld onze zadelhoezen voorzien van een zakje of labeltje, die wij ook kunnen bedrukken met uw logo. Bent u op zoek naar extra comfort, dan kunnen wij onze zadelhoezen ook leveren met een zacht kussen. Kortom, als fabrikant van de zadelhoesjes zelf kun je meer!

Hoe kunnen wij zadelhoesjes op maat bedrukken?

Promoboer is gespecialiseerd in het bedrukken van zadelhoezen op maat. Doordat wij al vroeg in het productieproces de zadelhoesjes voorzien van uw bedrukking, kunnen wij bijvoorbeeld custom-made zadelhoesjes volledig bedrukken met uw logo. Hierdoor is het dus ook mogelijk om de zadelhoes te bedrukken aan de zijkant. Wij maken dan gebruik van zadelhoesjes bestaand uit 1 deel in plaats van 2 delen.
custom-made zadelhoesjes aanvragen