Wij maken al onze zadelhoesjes volledig op maat. Standaard customizen wij de hoesjes in de gewenste basiskleur en opdruk. Daarnaast bieden wij als fabrikant de mogelijkheid om de zadelhoesjes uit te breiden met extra mogelijkheden, zoals functionele toevoegingen en accessoires. Wij hebben de custom-made opties op een rijtje gezet.

Reflecterend materiaal

Voor extra veiligheid van de fietsers kunnen wij reflecterende zadelhoesjes produceren. Bij deze hoezen zijn de zijkanten geheel gemaakt van een reflecterende stof. Deze licht op wanneer er licht op schijnt. Reflecterende zadelhoesjes dragen bij aan de veiligheid en zijn opvallend!

Met Label

Het is mogelijk om een label aan de zadelhoes toe te voegen. De meeste bedrijven kiezen ervoor om dit label aan de achterzijde toe te voegen. Het labeltje kan bedrukt worden met de naam van uw bedrijf. Het geeft een luxe uitstraling en valt daarnaast extra op.

Verpakken

Bent u van plan om zadelhoesjes uit te delen in een winkelcentrum? Of weg te geven aan andere relaties? Dan is het leuk om een verpakte zadelhoes weg te geven. Wij kunnen zadelhoesjes verpakking een plastic polybag. Aan de binnenzijde van de polybag kan nog een bedrukte kaartje worden toegevoegd met een boodschap aan de ontvanger. Ook geschikt voor extra reclame-uiting.

Op maat

In de afgelopen jaren hebben wij zadelhoesjes voor sportfietsen, zoals mountainbikes, racefietsen en wielrenfietsen, geproduceerd. Ook voor kleine zadels van kinderfietsen maken wij hippe en leuke zadelhoesjes. Het is van belang dat zadelhoesjes goed passend zijn zodat ze eerder gebruikt worden door fietsers. Fiets uw doelgroep op een fiets met een andere soort en formaat fietszadel? Geef dan de afmetingen aan ons door!

Speciale vormen

Het is ook mogelijk om speciale vormen zadelhoesjes te produceren, zoals in de vorm van een fiets of een andere grappige vorm die u wenst. Hierbij kan gedacht worden aan een zadelhoesje in de vorm van een gezichtje met tong, oren of staartjes die uitsteken. Deze worden opgevuld zodat het een heel grappig effect heeft.

Gel vulling

Bent u op zoek naar zadelhoesjes met zitcomfort? Dan zijn comfortabele hoesjes met gel de oplossing. Deze hebben een gel vulling die lang zitten aangenaam maakt. Zeer geschikt voor het fietsen van lange afstanden. En tegen zadelpijn of een pijnlijk zitvlak.

Meer over zadelhoesjes


Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!