Verzamelen is iets wat mensen al eeuwen doen. Bekende items zijn ansichtkaarten, postzegels en stripboeken. Steeds vaker krijgen wij de vraag of wij verzamelaars kunnen helpen met hun verzameling, zoals strandballen of sleutelhangers. Voor sleutelhangers hebben wij een leuke actie opgezet. Wij geven eerst tips om je verzameling uit te breiden en vervolgens leggen wij uit hoe je bij ons een gratis sleutelhanger kunt opvragen. Ben je benieuwd wat voor soort sleutelhangers wij in ons assortiment hebben? Bekijk dan hier al onze sleutelhangers.

Tips voor verzamelen en sparen

Het verzamelen van sleutelhangers is niet gemakkelijk. Er zijn vele soorten sleutelhangers, waardoor het onmogelijk is om alle sleutelhangers te verzamelen. Specificeren in een bepaalde sleutelhanger, zoals een sleutelhangers met flesopener, is dan een logische keuze. Wij hebben een aantal tips voor het verzamelen en sparen.

I. Sleutelhangers opvragen

Sleutelhangers worden vaak gebruikt als promotiemateriaal. Hierdoor komen er vele sleutelhangers in omloop. Uitgevende bedrijven kun je mailen met de vraag of zij nog sleutelhangers hebben liggen. Soms vragen zij je om een gefrankeerde enveloppe toe te sturen, maar je kunt ze ook tegemoet komen door een review te schrijven in ruil voor de verzending. Iedereen blij.

II. Sleutelhangers ruilen

Populaire manier bij verzamelaars is het ruilen van dubbele sleutelhangers met andere verzamelaars. Dit gebeurt op grote schaal via het internet, zoals op Marktplaats, Facebook of diverse forums. Er worden bijvoorbeeld ruilafspraken gemaakt, waarna de sleutelhangers per post worden toegestuurd.

Gratis sleutelhangers ontvangen? Laat je adresgegevens achter

Jaarlijks staan wij garant voor tientallen producties. Van iedere productie houden wij een aantal sleutelhangers achter de hand. Deze sleutelhangers stellen wij graag beschikbaar. Wil je zo’n gratis sleutelhanger ontvangen, laat dan je adresgegevens achter via de onderstaande button 'Ik wil graag een gratis sleutelhanger ontvangen!'. Wij houden wel een slag om de arm, want door de vele aanvragen zijn wij wel eens door alle sleutelhangers heen. Geduld is dan een schone zaak. Overigens kunnen ook mensen die geen sleutelhangers verzamelen gebruik maken van deze dienst.

Gratis sleutelhanger ontvangen? Laat hier je gegevens achter!