sleutelhangers met label bedrukt
sleutelhangers met label bedrukt
overzicht sleutelhanger met label
sleutelhanger met label
bedrukte label sleutelhanger

Sleutelhanger die voorzien zijn van een label bedrukken met logo?

Zoekt u naar sleutelhangers met een label die u kunt inzetten voor uw onderneming? U kunt bij Promoboer sleutelhangers die een label hebben bedrukken met een logo of afbeelding. De sleutelhangers met label worden veelal gebruikt in vakantieparken of in de woningbouw. Op het label kan zelf een huisnummer worden geschreven, zodat men weet van welk huis de sleutel is. De sleutelhangers met label zijn te verkrijgen in iedere kleur.

De onderkant van deze sleutelhanger kunnen wij voorzien van een bedrukking naar keuze in iedere gewenste kleur. U kunt er voor kiezen om een opdruk te plaatsen in één kleur tot en met een maximum van vier kleuren. Daarnaast is het mogelijk een full colour opdruk te plaatsen wanneer uw logo bestaat uit meer dan vier kleuren of als het een verloop van kleuren heeft. Op het label aan de bovenkant kunt u zelf op schrijven, zodat iedere sleutelhanger uniek is. Onze sleutelhangers met label zijn te bedrukken vanaf 500 stuks.

Voor wie zijn sleutelhangers met label geschikt?

Sleutelhangers met label worden vaak bedrukt door bedrijven om deze zelf te gebruiken. Zoals eerder genoemd gebruiken vakantieparken en de woningbouw deze sleutelhangers om het huisnummer aan te geven, zodat mensen weten bij welk huisje de sleutel hoort. Daarnaast worden deze sleutelhangers ook veel gebruikt in het zwembad, in de sauna of in de sportschool. De sleutelhangers worden bij deze bedrijven gebruikt bij de kluissleutels. Zo kan iedereen zien bij welk kluisnummer, welke sleutel hoort.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!