string(23) "/sleutelhangers/houten/"
Houten sleutelhangers
Houten sleutelhangers
Ronde houten sleutelhanger
houten sleutelhanger verpakt
ronde houten sleutelhanger verpakt

Houten sleutelhangers voorzien van een eigen opdruk?

Wilt u uw bedrijfslogo bedrukken op houten sleutelhangers? Promoboer is leverancier van de goedkoopste houten sleutelhangers die voorzien kunnen worden van een opdruk. Wij hebben voor u twee soorten houten sleutelhangers, dit zijn de ronde en de rechthoekige beukenhouten sleutelhangers. De ronde beukenhouten sleutelhangers hebben een diameter van circa 3,0 centimeter en de rechthoekige een formaat van circa 5,3x3,2 centimeter. Standaard worden deze sleutelhangers per stuk geleverd in een doosje.

Qua bedrukking is het mogelijk de houten sleutelhanger te bedrukken met logo door middel van lasergravure. Hierbij wordt er op een deel van de sleutelhanger een verlaging gemaakt van een tekst of logo. U heeft daarnaast nog de mogelijkheid om via een tampondruk uw logo op de houten sleutelhangers te drukken in één tot en met maximaal vier kleuren. De houten sleutelhangers worden standaard bedrukt op één zijde met de door u gekozen opdruk. De houten sleutelhangers zijn al te bestellen vanaf 500 stuks bij ons.

Wat is het voordeel van de houten sleutelhangers?

Het voordeel van houten sleutelhangers is dat deze niet van plastic gemaakt worden. Deze sleutelhangers worden hierdoor milieuvriendelijker geproduceerd. Daarnaast is deze houten sleutelhanger van zeer stevig beukenhout geproduceerd en voorzien van een stevige sleutelring. Doordat deze sleutelhangers per stuk geleverd worden in een doosje, maakt het dit product nog geschikter om te gebruiken voor promotionele acties.