string(25) "/luchtbedden/custom-made/"

De goedkoopste custom-made luchtbedden

Bent u op zoek naar luchtbedden die in iedere gewenste vorm geproduceerd kunnen worden? Promoboer is gespecialiseerd in het produceren van custom-made luchtbedden met uw logo. Wij produceren luchtbedden in een speciaal formaat of speciale vorm, zoals in de vorm van uw product of logo. Daarnaast is het ook mogelijk om onze luchtbedden te voorzien van een 3d object in het luchtbed. Tevens kunnen wij mini luchtbedden, tweepersoons luchtbedden en luchtbedden met een transparant raampje fabriceren voor u in iedere kleur!

Custom-made luchtbedden bedrukken met uw logo?

Naast custom-made luchtbedden in één van onze standaard kleuren is het bij Promoboer ook mogelijk luchtbedden te bestellen in uw eigen speciale PMS-kleur. Onze custom-made luchtbedden kunnen worden bedrukt in één kleur tot een maximum van vier kleuren opdruk of zelfs met een full-colour bedrukking van uw logo of afbeelding. Vanaf 500 stuks leveren wij al custom-made luchtbedden.

Overzicht luchtbedden custom-made
Luchtbedden vorm van product
luchtbed colafles
Luchtbedden met 3d-object
custom-made luchtbed 3d object
Mini luchtbedden
mini luchtbedden
Luchtbedden tweepersoons
tweepersoons luchtbedden
Luchtbedden speciaal formaat
speciaal formaat luchtbedden
Luchtbedden transparant raampje
luchtbedden met transparant raampje

Heeft u nog vragen over custom made luchtbedden?

Wat voor soorten custom made luchtbedden hebben wij in ons assortiment?

Voor Promoboer is niets te gek bij het produceren van luchtbedden op maat met een bedrukking. Het is bij ons mogelijk om luchtbedden te produceren in iedere gewenste vorm en maat. Zo kunt u voor kinderen mini luchtbedden laten produceren en voor volwassenen de tweepersoonsluchtbedden. Het meest populaire custom made luchtbed is een luchtbed in de vorm van uw eigen product. U moet hierbij denken aan bijvoorbeeld een luchtbed in de vorm van een cola flesje of chocoladereep. Wilt u luchtbedden bedrukken met een 3d object in het luchtbed, dan kunnen wij dit ook voor u produceren. Een voorbeeld van luchtbedden met een 3d object erin zijn, een luchtbed met een plastic fles of dier erin. Daarnaast kunnen wij luchtbedden fabriceren met een transparant raampje (kan ook volledig transparant) of in een speciaal formaat.

Wat is het voordeel van het bedrukken van custom made luchtbedden?

Zoals eerder genoemd kunnen wij luchtbedden op maat maken in iedere gewenste vorm. Wij kunnen een luchtbed helemaal maken en bedrukken in de vorm van uw product, zodat het geheel op uw product lijkt. Het grote voordeel hiervan is, dat de luchtbedden nog meer zullen opvallen op het strand of in het zwembad. Een custom made luchtbed met uw logo of afbeelding is ook een uniek product dat nergens anders te vinden is! Kortom, het produceren en bedrukken van een zelfgecreëerd luchtbed is een mooie en opvallende manier van reclame maken!