string(22) "/luchtbedden/goedkope/"

De meest goedkope luchtbedden op hoofdkussen bedrukt

Bent u op zoek naar de luchtbedden met uw logo bedrukt op het hoofdkussen? Promoboer is leverancier van de goedkoopste bedrukte luchtbedden! In ons assortiment hebben wij luchtbedden op hoofdkussen goedkoop bedrukt of luchtbedden full colour bedrukt op hoofdkussen. Onze luchtbedden hebben standaard een formaat van 180x70cm, maar een afwijkend formaat is uiteraard ook mogelijk.

Luchtbedden op het hoofdkussen bedrukken met logo?

Wij hebben een aantal kleuren luchtbedden standaard op voorraad, waardoor wij deze snel kunnen leveren. Mocht u op zoek zijn naar luchtbedden in uw eigen PMS-kleur, dan is dat ook mogelijk. Bij Promoboer is het mogelijk luchtbedden op het hoofdkussen te bedrukken in één tot vier kleuren opdruk, of zelfs met een full-colour bedrukking van een logo of afbeelding. Kiest u voor maximaal twee kleuren opdruk, dan kunnen wij de luchtbedden het snelst leveren. Vanaf 250 stuks helpen wij u graag met het bedrukken van luchtbedden op het hoofdkussen.

Overzicht luchtbedden hoofdkussen bedrukken
Goedkope luchtbedden hoofdkussen goedkoop bedrukt
bedrukt hoofdkussen luchtbed
Goedkope luchtbedden hoofdkussen full-colour bedrukt
geel luchtbed hoofdkussen bedrukt

Nog vragen over luchtbedden op hoofdkussen bedrukken?

Waarom is het goedkoper om op het hoofdkussen te bedrukken?

Het bedrukken van uw logo of afbeelding op het hoofdkussen van het luchtbed is goedkoper, omdat ten eerste de opdruk kleiner is (niet over gehele luchtbed) en ten tweede kan de bedrukking op het hoofdkussen nog gezet worden nadat het luchtbed gevormd is. Dat de luchtbedden na vorming op het hoofdkussen nog bedrukt kunnen worden, komt doordat er geen naden lopen op het hoofdkussen. De bedrukking van uw logo of afbeelding kan hierdoor mooi op het hoofdkussen gezet worden. De naad loopt niet dwars door de bedrukking van uw logo.

Hoe verloopt het bestelling proces van de goedkope luchtbedden?

Heeft u een keuze gemaakt heeft wat voor soort bedrukking u op de hoofdkussen van het luchtbed wilt (goedkoop bedrukt of full colour bedrukt)? Dan kan u via het contactformulier van onze website of telefonisch contact met ons opnemen. U geeft ons de benodigde informatie, zoals het aantal stuks, het aantal kleuren opdruk en de levertijd van de luchtbedden. Op basis van deze informatie zullen wij u zo snel mogelijk een scherpe offerte aanbieden. Wilt u graag zien hoe de luchtbedden met bedrukking op het hoofdkussen eruit gaan zien? Wij kunnen een digitale drukproef uitvoeren, zodat u precies kan zien hoe de luchtbedden eruit gaan zien. Zodra u akkoord bent gegaan met de offerte en de digitale drukproef, zullen wij starten met het fabriceren van de luchtbedden met bedrukking. Na productie zullen wij de luchtbedden zo snel mogelijk naar u verzenden.

Wilt u persoonlijk informatie krijgen over onze goedkope luchtbedden?

Wanneer u nog meer vragen heeft over het bedrukken van onze luchtbedden, dan kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen. Onze medewerkers zullen al uw vragen op de beste manier proberen te beantwoorden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 085-4015987