string(32) "/luchtbedden/volledig-bedrukken/"

Goedkoopste volledig bedrukte luchtbedden

Promoboer is leverancier van volledig bedrukte luchtbedden met uw logo of tekst. Onze luchtbedden kunnen worden geleverd in iedere gewenste basiskleur. Daarnaast leveren wij ook volledig bedrukte luchtbedden in uw eigen speciale PMS-kleur. In onze collectie hebben wij luchtbedden volledig goedkoop bedrukt of luchtbedden volledig full colour bedrukt. Onze luchtbedden hebben een standaard formaat van 180x70cm.

Luchtbedden volledig bedrukken met uw logo?

Promoboer is gespecialiseerd in het produceren van volledig bedrukte luchtbedden. Het is mogelijk om onze luchtbedden volledig te bedrukken met één tot vier kleuren opdruk van uw logo of afbeelding. Bestaat uw logo uit meerdere kleuren of heeft het een verloop van kleuren? Het is tevens mogelijk om onze luchtbedden te bedrukken met een full-colour opdruk van een logo of afbeelding. Wij helpen u graag met volledig bedrukte luchtbedden vanaf 250 stuks.

Overzicht luchtbedden volledig bedrukken
Luchtbedden goedkoop volledig bedrukken
volledig luchtbedden goedkoop bedrukken
Luchtbedden full-colour volledig bedrukken
volledig luchtbedden bedrukken

Nog vragen over volledig bedrukte luchtbedden?

Is het bij de volledig bedrukte luchtbedden mogelijk om de bedrukking door te laten lopen op meerdere buizen van het liggedeelte?

Het is zeker mogelijk om de bedrukking van uw logo of afbeelding door te laten lopen op meerdere buizen. Promoboer fabriceert de luchtbedden vanaf de grondstof tot aan het eindproduct. Als producent van de luchtbedden kan de bedrukking al eerder plaats vinden, omdat de bedrukking al gezet kan worden voordat het de vorm van een luchtbed heeft. De opdruk wordt al aangebracht voordat de luchtkamers zijn aangebracht.

Wat voor bedrijven kiezen ervoor om luchtbedden te bedrukken?

Er zijn veel bedrijven uit verschillende sectoren die er kiezen voor om luchtbedden te bedrukken met logo of afbeelding. De sectoren waar bedrukte luchtbedden het meest populair zijn, zijn bedrijven in de recreatieve en toerismesector. U moet hierbij denken aan zwembaden, waterparken, strandpaviljoens, reisorganisaties en vakantieaanbieders. Alle bedrijven die te maken hebben met zon, zee en strand zijn geïnteresseerd in luchtbedden bedrukken. Naast bedrijven in recreatieve of toerismesector kiezen bedrijven waarvan de vorm van hun product lijkt op een luchtbed ook voor luchtbedden. Het is bij ons mogelijk om een luchtbed te maken in de vorm van bijvoorbeeld een chocoladereep. Een bedrukte luchtbed is een zeer populair product om te gebruiken als promotiemateriaal.

Hoe ziet het productieproces van het bedrukken eruit?

Naast het bedrukken, produceren wij de luchtbedden vanaf de grondstof. In onze fabriek worden twee grote lappen plastic volledig bedrukt tot de rand met uw logo of afbeelding. Na de bedrukking worden de twee lappen plastic omgevormd tot een luchtbed met luchtkamers. Na de productie en bedrukking van de luchtbedden worden de luchtbedden getest door middel van een inflate test. De inflate test wordt uitgevoerd om te testen of de luchtbedden niet lek zijn en of zij de juiste vorm krijgen. Zijn de luchtbedden helemaal perfect dan worden de luchtbedden via luchtvracht naar Nederland verzonden of per boot (goedkoper). Uiteindelijk eindigen de bedrukte luchtbedden bij u voor de deur!

Welke formaten luchtbedden zijn er?

Ons meest verkochte formaat zijn de luchtbedden van 180x70 centimeter. De luchtbedden van dit formaat houden wij standaard op voorraad in de meest standaard kleuren. Bij twee kleuren opdruk op de luchtbedden kunnen wij deze bedrukte luchtbedden al leveren binnen een week. Het is tevens mogelijk om luchtbedden op maat voor u te maken. Wilt u bijvoorbeeld extra kleine luchtbedden voor kinderen of luchtbedden die geschikt zijn voor twee personen? Dan is dit zeker mogelijk bij ons!