Fietsverlichting voor kleding
Fietsverlichting voor kleding
Fietverlichting voor kleding met logo
Oranje fietsverlichting met clip
Fietverlichting voor kleding bedrukken
Groene fietsverlichting voor kleding
veiligheidslampje

Lampjes met clip om te bevestigen aan kleding

Naast de normale fietslampjes hebben wij ook veiligheidslampjes of knipperlampjes die gebruikt kunnen worden als fietsverlichting. Dit lampje is aan de achterzijde voorzien van een clip waarmee het aan kleding bevestigd kan worden. Daardoor is de verlichting ook geschikt voor andere activiteiten zoals wandelen en hardlopen. Aan de achterkant zit tevens het knopje om het lampje aan of uit te zetten. Standaard leveren wij een rond lampje met rood schijnend LED lampje, maar is ook mogelijk om voor een andere vorm te kiezen met een andere kleur licht.

Veiligheidslampjes met logo of tekst

Bent u van plan om de veiligheidslampjes in te zetten als give-away of relatiegeschenk op beurzen, evenementen of andere bijeenkomsten? Laat dan de veiligheidslampjes met logo of bedrijfsnaam bedrukken. Wij bedrukken op de voorzijde van het lampje, zodat uw opdruk altijd goed zichtbaar is wanneer het lampje in gebruik is. Wij doen dit door middel van een tamponopdruk in maximaal twee kleuren. Leuk om weg te geven en leuk om te krijgen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Waar worden de lampjes met clip voor gebruikt?

De verlichting met clip voor op kleding is multifunctioneel inzetbaar. Ook is de set waterbestendig zodat de lampjes bij iedere weersomstandigheden gebruikt kunnen worden, zoals wandelen in de mist, hardlopen in de duisternis of fiets in de regen. Een geschenk dat veel mensen een plezier doet, maar hoe en wanneer word de clip gebruikt?

Wandelen

Door de verlichting met clip op een duidelijk zichtbare plek te dragen, vergroot het niet alleen de eigen veiligheid maar ook de veiligheid van andere weggebruikers. Wandelaars dragen de verlichting meestal op de armen of op de kleding. Door op te vallen in het donker wandelen wandelaars veiliger en prettiger. De prettige omstandigheden hebben een goede invloed op de wandelprestatie.

Hardlopen

Hardlopen in het donker is niet altijd veilig. Hardlopers kunnen goed opletten, maar er zijn altijd wel momenten dat je met anders verkeer bezig bent, zoals tegemoet komende auto’s, wandelaars, fietsers of andere weggebruikers. Naast reflecterende kleding is het verstandig om ook lampjes te dragen zodat hardlopers extra goed zichtbaar zijn. De verlichting kan op kleding gedragen worden, maar het is ook mogelijk om de clip op de schoen te bevestigen.

Fietsen

Voor fietsers gelden iets andere regels dan hardlopers en wandelaars. Fiets mogen de lampjes alleen vastmaken op het bovenlichaam. De lampjes mogen dus niet op het hoofd, de armen of de benen gedragen worden. De clip maakt het mogelijk om de verlichting aan de kleding te bevestigen. Het is ook gebruikelijk om de clip aan je tas te bevestigen.