string(47) "/fietslampjes-bedrukken/verlichting-op-kleding/"
Fietsverlichting voor kleding
Fietsverlichting voor kleding
Fietverlichting voor kleding met logo
Oranje fietsverlichting met clip
Fietverlichting voor kleding bedrukken
Groene fietsverlichting voor kleding
veiligheidslampje

Verlichting met clip met opdruk

Onze set verlichting met clip voor op kleding kan voorzien worden van een opdruk. Wij kiezen hier voor een tampondruk zodat de ronde flash-lichtjes op grote afstand goed zichtbaar blijven. Het achterlicht geeft helder rood licht, dat kan knipperen of continue branden. Set is ook leverbaar in hartvormige lampjes.

Praktisch is de clip aan de achterzijde van ieder fietslampje, zodat deze bevestigd kan worden aan tas, kleding, schoen of fiets. Bovendien is de set waterbestendig. Hierdoor kan de set verlichting voor meerdere doeleinden worden ingezet, zoals wandelen, hardlopen of fietsen. Leuk om weg te geven en leuk om te krijgen.

Specificaties

  • Standaard rood-wit
  • Op aanvraag ook beschikbaar in andere kleuren
  • Ieder lampje bestaat uit flash-lichtjes
  • Te gebruiken met knipperlicht of continu licht
  • Inclusief twee (verwisselbare) batterijen

Multifunctioneel inzetbare verlichting met clip

De verlichting met clip voor op kleding is multifunctioneel inzetbaar. Ook is de set waterbestendig zodat de lampjes bij iedere weersomstandigheden gebruikt kunnen worden, zoals wandelen in de mist, hardlopen in de duisternis of fiets in de regen. Een geschenk dat veel mensen een plezier doet, maar hoe en wanneer word de clip gebruikt?

Wandelen

Door de verlichting met clip op een duidelijk zichtbare plek te dragen, vergroot het niet alleen de eigen veiligheid maar ook de veiligheid van andere weggebruikers. Wandelaars dragen de verlichting meestal op de armen of op de kleding. Door op te vallen in het donker wandelen wandelaars veiliger en prettiger. De prettige omstandigheden hebben een goede invloed op de wandelprestatie.

Hardlopen

Hardlopen in het donker is niet altijd veilig. Hardlopers kunnen goed opletten, maar er zijn altijd wel momenten dat je met anders verkeer bezig bent, zoals tegemoet komende auto’s, wandelaars, fietsers of andere weggebruikers. Naast reflecterende kleding is het verstandig om ook lampjes te dragen zodat hardlopers extra goed zichtbaar zijn. De verlichting kan op kleding gedragen worden, maar het is ook mogelijk om de clip op de schoen te bevestigen.

Fietsen

Voor fietsers gelden iets andere regels dan hardlopers en wandelaars. Fiets mogen de lampjes alleen vastmaken op het bovenlichaam. De lampjes mogen dus niet op het hoofd, de armen of de benen gedragen worden. De clip maakt het mogelijk om de verlichting aan de kleding te bevestigen. Het is ook gebruikelijk om de clip aan je tas te bevestigen.


goedkoopste fietslampjes