string(38) "/fietslampjes-bedrukken/siliconen-led/"
siliconen fietslampjes bedrukken met logo
siliconen fietslampjes bedrukken met logo
goedkope fietslampjes bedrukken
bedrukte fietslampjes met logo
siliconen led verlichting verzameling
siliconen led verlichting bevestiging
siliconen led verlichting achterlicht

Set goedkope siliconen fietslampjes

Door het flexibele siliconen materiaal zijn de fietslichtjes gemakkelijk en snel te bevestigen op stuurstang, helm, rugzak, bagagedrager of andere goed zichtbare plek. Er is geen koppelingsmechanisme nodig zoals bij de klassieke afneembare lampjes. Ook is het materiaal waterbestendig, wat geen overbodige luxe is. Wilt u het siliconen materiaal van de lampjes in een andere kleur dan standaard rood-wit, dan is dit mogelijk omdat wij zelf de producent zijn van de fietslichtjes.

  • Standaard fietslampjes met rood en wit licht
  • Siliconen in populaire basiskleuren of eigen PMS kleur

Siliconen fietslampjes bedrukken

Het bedrukken van onze set siliconen LED fietsverlichting is populair bij bedrijven die in schijnwerpers willen staan en tegelijkertijd willen bijdragen aan veiligheid in het verkeer. Beide fietslampjes kunnen op de bovenkant voorzien worden van logo of tekst in één of twee kleuren door middel van een tampondruk. Met deze middelgrote heldere fietsverlichting ben je goed zichtbaar in het verkeer en word ook de rijweg van voldoende licht voorzien.

Zichtbaarheid fietslampjes

Fietsverlichting heeft over het algemeen twee functie, namelijk het zichtbaar zijn voor andere weggebruikers tijdens schemer en duisternis en om in het donker de weg te kunnen vinden op onverlichte wegen en paden. Is een fiets niet met deugdelijke verlichting uitgerust, dan riskeert de gebruiker een boete.

Veel fietsers voeren geen licht

In de praktijk blijkt dat een groot deel van de fietsers geen verlichting voert wanneer dit wel zou wel moeten. Uit onderzoek van Boxum & Broeks in 2010 is namelijk gebleken dat een kwart van de fietsers het voorlicht niet brand bij duisternis. Bij nog een grotere groep brandt bij duisternis het achterlicht niet. Het niet voeren van licht bij duisternis is niet alleen een overtreding van de wet, maar brengt ook de verkeersveiligheid (voor andere weggebruikers) in gevaar.

Soorten fietsverlichting

Er zijn eigenlijk twee soorten fietsverlichting. Er is fietsverlichting waarmee u gezien kan worden en fietsverlichting waarmee u zelf ook kunt zien. Voor bewoners van het platteland of uit dorpen is het van belang dat zij goede verlichting voeren. Zij moeten niet alleen zichtbaar zijn voor andere weggebruikers maar moeten ook donkere paden verlichten. Voor mensen uit de stad is dergelijk goede verlichting minder van belang en hebben dus genoeg hebben aan een lampje waarmee zij zichtbaar zijn voor andere weggebruikers.

Voordeel van onze siliconen LED fietsverlichting

De meeste fietsen beschikken tegenwoordig over LED (Light Edmitting Diode) verlichting. Deze fietsverlichting is energiezuinig en hebben een lange levensduur. De verschillende fietslampjes die wij aanbieden beschikken allemaal over LED lampjes.

Onze siliconen LED verlichting voorziet in twee soorten fietsverlichting. Met dit lampje ben je voor andere weggebruikers zichtbaar, maar kan je ook donkere paden of slecht verlichte straten van licht voorzien. Door het siliconen materiaal zijn de lampjes ook nog eens waterbestendig. Met deze lampjes kan je ´s nachts, tijdens een flinke regenbui, de juiste weg naar huis vinden. Even snel – lampjes zijn te bevestigen/verwijderen in enkele seconden - de lampjes van je fiets halen en je weg naar bed vervolgen.

goedkoopste fietslampjes