Fietslampjes bedrukt
fietslampjes met logo bedrukken
fietslampjes met logo bedrukken
goedkoopste full-colour bedrukte fietslampjes
goedkoopste full-colour bedrukte fietslampjes
fietslampjes met logo bedrukt
fietslampjes met logo
goedkoopste full-colour bedrukte fietslampjes
fietslampjes met tekst
fietslampjes populair los met logo 1 kleur bedrukt
bedrukte fietslampjes
fietslampjes goedkoop bedrukken
fietslampjes verpakken

Set goedkope fietslampjes met elastiekje

Deze goedkope fietslampjes met elastiekje leveren wij per setje van 2. Het setje is standaard voorzien van een rood achterlicht en een wit voorlicht. Dit is wettelijk verplicht en is voor ons de standaard. Wilt u graag de kleur aanpassen, dan raden wij aan om de kleur van de behuizing of het frame naar wens aan te passen. Naast de populaire basiskleuren rood, oranje, blauw, wit, zwart, geel en groen, is het ook mogelijk om deze in een PMS kleur te produceren.

  • Standaard fietslampjes met rood en wit licht
  • Frame in iedere gewenste kleur, ook uw eigen PMS kleur

Goedkope fietslampjes bedrukken

Bij goedkope fietslampjes met elastiekje wordt het frame meestal voorzien van een opdruk. Wij zijn specialist in het bedrukken van relatiegeschenken. Het is bij ons mogelijk om een full colour stickerprint aan te brengen op de lampjes. Een tampondruk maakt het mogelijk om het fietslampje rechtstreeks, in maximaal één of twee kleuren, te bedrukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Welke factoren zijn van invloed op de prijs van goedkope fietslampjes?

Doordat wij de goedkoopste fietslampjes met elastiekje zowel bedrukken als produceren in onze eigen fabriek, kunnen wij onze lampjes zeer goedkoop aanbieden. De goedkoopste variant produceren wij met slechts één brandstand en één batterijtje, waardoor wij deze zeer goedkoop kunnen leveren. Onze lampjes worden gemaakt in China, waar de lonen zeer laag liggen, wat wij doorberekenen in de prijzen. Iedere week hebben wij zendingen vanuit onze fabriek, waardoor wij de verzendkosten verspreiden over meerdere bestellingen.

Er zijn meer factoren van invloed op de prijs van de fietslampjes. De factoren worden besproken zodat ook voor u duidelijk is waar de prijs van afhankelijk is.

Het aantal fietslampjes

Bij een grote bestellingen geven wij altijd korting. Hoe hoger het aantal, hoe hoger de korting. We hebben hier standaarden voor en deze standaarden zijn afhankelijk van de gekozen kleur licht en frame, bedrukking en levering van het lampje. U kunt bij ons al bedrukte fietslampjes bestellen vanaf 500 stuks. Lijkt dat te veel? Kies dan bijvoorbeeld voor een algemene opdruk, bijvoorbeeld zonder jaartal, zodat deze lampjes tijdens verschillende promotionele activiteiten ingezet kunnen worden.

Kleur frame

Standaard worden de setjes fietsverlichting geleverd met een rood frame en een wit frame. Deze kleuren zijn het goedkoopste en het meest populair onder bedrijven en organisatie. Wij zijn de fabrikant van de lampjes en bieden daarom de mogelijk om de frames in een andere kleur te leveren, zoals rood, wit, blauw, groen, geel of een andere kleur. Het is ook mogelijk om het frame van een PMS kleur te voorzien. Op deze wijze kunt u ervoor zorgen dat de huisstijl van een bedrijf of organisatie terugkomt op het lampje.

Kleur licht

De lampjes worden standaard geleverd met een rood licht en wit licht. Dit zijn de kleuren die de Nederlandse Wetgeving toestaat. Mocht u de fietslichten toch willen bestellen met een afwijkende kleur licht, dan helpen wij u graag zodat wij uw wensen tegemoetkomen. Onze LED lampjes kunnen geleverd worden in de kleuren blauw, groen, oranje, geel, paars en meer.

Bedrukking

Wij kunnen tegen goedkope tarieven de fietslampjes voorzien van een opdruk. Bedrukking kan in de vorm van een tampondruk of stickerprint. De meeste bedrijven kiezen voor de goedkoopste bedrukking, namelijk de stickerprint met logo of tekst. Deze stickers blijven bij alle weersomstandigheden op de lampjes geplakt. Een sticker maakt het ook mogelijk om in full colour te bedrukken. Bij een tampondruk wordt in één of twee kleuren rechtstreeks op de fietslamp geprint en is over het algemeen duurder vanwege de instelkosten.

Levering

Een deel van de fietslampjes hebben wij in Nederland op voorraad liggen en deze kunnen op korte termijn geleverd worden met een stickerprint. Het betreft hier meestal de standaard kleuren rood-wit.

Een lampje compleet naar wens, met bijvoorbeeld een afwijkende kleur frame/licht en met tampondruk, moet worden geproduceerd in onze fabriek in China. Dit duurt echter langer. We kunnen de fietslampjes via luchtvracht in circa 2 weken leveren. Mocht u iets langer de tijd hebben, dan kunnen wij de lampjes ook per boot transporteren. Dit is nog goedkoper.