Klassiek afneembare fietslampjes
Klassiek afneembare fietslampjes
Afneembare fietslampen techniek
Afneembare fietslamp gedemonteerd
Afneembare fietslamp licht aan
Afneembare fietslamp bevestiging voorlicht
Afneembare fietslamp bevestiging achterlicht

Afneembare fietslampjes met LED verlichting

Met de afneembare fietslampen is uw relatie extra goed zichtbaar in het verkeer. Deze fietslampen zijn namelijk voorzien van felle LED verlichting. Het koppelingsmechanisme moet aan de fiets worden bevestigd, zodat de lampen daarop aangebracht kunnen worden. Het systeem zorgt ervoor dat de lampen stevig vastzitten en op hun plek blijven. De lampen hebben verschillende lichtstanden, namelijk continu en knipperlicht. Wij leveren de setjes met een wit voorlicht en rood achterlicht. Deze fietsverlichtingsset worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal en exclusief twee AAA batterijen.

Afneembare fietslampjes bedrukken met logo of bedrijfsnaam

Gaat u de fietsverlichting inzetten als give-away of relatiegeschenk? Dan kunnen wij de fietslampen bedrukken met de door u gewenste opdruk, zoals een bedrijfsnaam of logo. De bedrukking zorgt voor een langere herinnering aan uw bedrijf. Tevens bereikt u met een bedrukking meerdere personen wanneer de fietslampjes worden gezien door anderen. Het is ook mogelijk om onbedrukte fietslampejs te bestellen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Bevestigingswijze van de klassiek afneembare fietslampjes?

De klassiek afneembare fietslampen moeten worden bevestigd op de fiets voordat zij in gebruik genomen kunnen worden. De set wordt geleverd met twee koppelingsmechanismen, twee lampjes en twee oplaadbare AAA batterijen. Gereedschap ontbreekt echter, maar met huis, tuin en keukengereedschap kom je een heel eind om de installatie te volbrengen.

Het zwarte koppelingsmechanisme moet worden bevestigd op de fiets. Kies een plek naar wens. Meestal wordt er gekozen om het witte voorlicht op het stuur te monteren. Het rode achterlicht wordt vaak, indien er ruimte is, aan de zadelpen gemonteerd. Er kan ook gekozen worden voor afwijkende plekken op de fiets, als de stang of het frame maar dik genoeg is zodat de mechanismes goed blijven zitten. En zolang de het licht maar goed zichtbaar is voor andere weggebruikers.

Nu de koppelingsmechanisme op de fiets bevestigd zijn, kunnen de lampjes gebruiksklaar gemaakt worden. De lampjes kunnen, door middel van een kliksysteem, in een handomdraai geopend worden. Plaats de batterijen en klik de lampjes weer in elkaar.

De lampjes kunnen nu op de koppelingsmechanisme geschoven worden. Deze logische handeling wijst voor zich. Wanneer je een klik hoort zit het lampje goed vast en kan je de lampjes aanzetten door op aan/uit knop op de achterzijde te drukken. Hiermee kan je ook de diverse brandstanden activeren. Staan de lampen in de gewenste brandstand, dan kan de fietsrit door de duisternis beginnen.