string(35) "/fietslampjes-bedrukken/afneembare/"
Klassiek afneembare fietslampjes
Klassiek afneembare fietslampjes
Afneembare fietslampen techniek
Afneembare fietslamp gedemonteerd
Afneembare fietslamp licht aan
Afneembare fietslamp bevestiging voorlicht
Afneembare fietslamp bevestiging achterlicht

Set afneembare fietslampen met tampondruk

Onze set klassieke afneembare fietslampen word geleverd met twee koppelingsmechanisme en een rode en witte lamp. Beide lampen kunnen aan de voorzijde worden voorzien van een tampondruk in één of twee kleuren. Het koppelingsmechanisme moet aan de fiets worden bevestigd, zodat de lampen daarop aangebracht kunnen worden. Het systeem zorgt ervoor dat de lampen stevig vastzitten en op hun plek blijven.

De fietslamp zijn voorzien van 3 LED’s, welke een zichtwijdte produceren van circa 700m. Daarmee is de fietser op grote afstand al waarneembaar voor andere weggebruikers. De LED lampen voorzien goed in helderlicht, zodat ook donkere landwegen of bospaden goed zichtbaar zijn voor de fietser.

Specificaties

  • Standaard rode en witte fietslampen
  • Bestaande uit 3 LED’s
  • Meerdere brandstanden, waaronder (2x) knipper en (1x) continue
  • Zichtwijdte van circa 700m
  • Inclusief (oplaadbare) AAA batterijen

Bevestigingswijze van de klassiek afneembare fietslampjes?

De klassiek afneembare fietslampen moeten worden bevestigd op de fiets voordat zij in gebruik genomen kunnen worden. De set wordt geleverd met twee koppelingsmechanismen, twee lampjes en twee oplaadbare AAA batterijen. Gereedschap ontbreekt echter, maar met huis, tuin en keukengereedschap kom je een heel eind om de installatie te volbrengen.

Het zwarte koppelingsmechanisme moet worden bevestigd op de fiets. Kies een plek naar wens. Meestal wordt er gekozen om het witte voorlicht op het stuur te monteren. Het rode achterlicht wordt vaak, indien er ruimte is, aan de zadelpen gemonteerd. Er kan ook gekozen worden voor afwijkende plekken op de fiets, als de stang of het frame maar dik genoeg is zodat de mechanismes goed blijven zitten. En zolang de het licht maar goed zichtbaar is voor andere weggebruikers.

Nu de koppelingsmechanisme op de fiets bevestigd zijn, kunnen de lampjes gebruiksklaar gemaakt worden. De lampjes kunnen, door middel van een kliksysteem, in een handomdraai geopend worden. Plaats de batterijen en klik de lampjes weer in elkaar.

De lampjes kunnen nu op de koppelingsmechanisme geschoven worden. Deze logische handeling wijst voor zich. Wanneer je een klik hoort zit het lampje goed vast en kan je de lampjes aanzetten door op aan/uit knop op de achterzijde te drukken. Hiermee kan je ook de diverse brandstanden activeren. Staan de lampen in de gewenste brandstand, dan kan de fietsrit door de duisternis beginnen.


goedkoopste fietslampjes