goedkope papieren vlaggetjes bedrukken
goedkope papieren vlaggetjes bedrukken
goedkope handvlaggetjes van papier
papieren vlaggetjes
goedkope zwaaivlaggetjes voor evenementen
kartonnen vlaggetjes met logo
goedkope handvlaggetjes

Goedkope papieren handvlaggetjes en zwaaivlaggetjes

Promoboer is specialist op het gebied van goedkope papieren vlaggetjes op stokje, zoals handvlaggetjes en zwaaivlaggetjes. Onze ecologische vlaggetjes zijn ideaal om uw bedrijf al wapperend in de wind te promoten. Onze milieuvriendelijke vlaggetjes zijn populair om uit te delen tijdens sportwedstrijden en evenementen, zoals de intocht van Sinterklaas of Koningsdag. Goedkoop zijn onze kleine vlaggetjes van 12 cm x 24 cm en meest verkocht zijn de normale vlaggetjes van 15 x 22cm.

  • Goedkope kleine vlaggetjes 12 x 24 cm
  • Populaire normale vlaggetjes 15 x 22 cm

Papieren zwaaivlaggetjes bedrukken met eigen ontwerp

Promoboer levert vlaggetjes in iedere gewenste kleur. Onze vlaggetjes kunnen dubbelzijdig bedrukt worden. Wij kunnen ook landenvlaggetjes voor u produceren, maar u kunt ook kiezen voor een vlaggetjes met uw eigen afbeelding, logo of tekst. Dit kan goedkoop in enkele kleuren, maar ook full-colour met bijvoorbeeld een foto. De minimale afname van handvlaggetjes is 1000 stuks.

  • Goedkope vlaggetjes bedrukken met één tot drie kleuren
  • Papieren vlaggetjes bedrukken met full colour ontwerp
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkope handvlaggetjes bedrukt met logo, afbeelding of tekst

Papier vlaggetjes op stokje bedrukken, vergroot jou naamsbekendheid en laat de actie met vlag en wimpel slagen. De papieren vlaggetjes op stokje zijn verkrijgbaar in diverse formaten, met verschillende dikte van papier en wijze van bedrukking. Maar wanneer wat is nou het goedkoopste papieren vlaggetje op stok met bedrukken? Daar komt u achter door rekening te houden met onderstaande factoren.

Formaat van het vlaggetje

In het algemeen geldt de regel: hoe kleiner het papieren vlaggetje, hoe goedkoper de stukprijs. Het papieren vlaggetjes in het formaat 12 x 24 cm is ons goedkoopste zwaaivlaggetje. Wij hebben ook grotere formaten, waaronder 15 x 22 cm en 21 x 31 cm. De vlaggetjes worden geleverd met witte onbreekbare stokjes van 40 cm.

Dikte van het papier van het vlaggetje

Omdat wij de goedkoopste papieren vlaggetjes aanbieden, bieden wij ook de mogelijkheid om de dikte van het papier te bepalen. Ook hier geldt de logische regel: hoe dunner het papier, hoe goedkoper het papieren vlaggetje is. Wij produceren vlaggetjes met twee verschillende dikte papier, namelijk dun 115 g/m2 papier en dikker 150 g/m2 papier. Dikker papier is wat vaster dan dun papier en ook de drukkwaliteit komt daar beter op uit de verf.

Vlaggetje bedrukken

Wij bedrukken de papieren wappervlaggetjes, papieren zwaaivlaggetjes, papieren handvlaggetjes standaard op beide zijden. Wij kunnen de papieren vlaggetjes op stokje bedrukken met uw gewenste logo, tekst, slogan, afbeelding of ander ontwerp.

Vlaggetje goedkoop bedrukken met één tot drie kleuren

Het goedkoopste handvlaggetje bedrukken wij met één tot drie kleuren, waarbij de prijs toeneemt naarmate het aantal kleuren ook toeneemt. De vlag bedrukken met één kleur is de manier op de goedkoopste papieren vlag te bestellen. Bestaat de opdruk of ontwerp uit meer dan drie kleuren, dan gaan wij automatisch over een op een full colour bedrukking.

Papieren vlaggetje full colour bedrukken

Wilt u een papieren vlaggetje bedrukken met logo, afbeelding of foto dan is dit mogelijk. Het ontwerp van het vlaggetje bestaat dan meestal uit meer dan drie kleuren en daarom bedrukken wij vlaggetjes full colour.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!