goedkope bureauvlaggetjes
goedkope bureauvlaggetjes
bureauvlaggetjes van plastic
bedrukte tafelvlaggetjes
goedkope bureauvlaggetjes
bureauvlaggetjes van plastic
bedrukte tafelvlaggetjes
tafelvlaggetje van metaal
bureauvlaggetje met metalen voet
bureauvlaggetjes bedrukken met logo

Goedkope bureauvlaggetjes en tafelvlaggetjes voor bijeenkomsten

Ben je op zoek naar goedkope bureauvlaggetjes voor een conferentie, beurs, vergadering of evenemenent? Overweeg dan een van onze bedrukte tafelvlaggetjes. De stokjes en tafelstandaard kunnen gemaakt worden van goedkoop plastic, milieuvriendelijk hout en luxe metaal. hebben tafelstandaard met ruimte voor 1, 2, 3 of 4 vlaggetjes. Je kunt ook de hangstand van deze vlaggetjes bepalen. Bij een bureauvlaggetjes met meerdere vlaggetjes kiest men vaak voor de hangstand, zodat de vlaggetjes netjes uithangen.

  • Bureauvlaggetjes van plastic, metaal of hout
  • Tafelstandaard met 1 tot 5 vlaggetjes
  • Vlaggetjes bedrukken enkelzijdig of dubbelzijdig

Opvallende bureauvlaggetjes bedrukt met logo, tekst of afbeelding

Wij kunnen de bureauvlaggetjes bedrukken met een logo, tekst of andere opdruk. Dit kan zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. De bedrukking plaatsen wij standaard in full colour. Bij internationale conferenties en vergaderingen zien we vaak bureauvlaggetjes met de vlag van een land terug. Bedrukte tafelvlaggen zijn perfect voor conferenties, vergaderingen, beurzen of als een decoratie op kantoor in vergaderkamer.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkoopste bureauvlaggetjes bedrukt met eigen ontwerp

De tafelvlaggetjes zijn een ideale aanvulling op uw grotere communicatiematerialen. Of u ze nu op een toonbank, een desk of op een tafel plaatst, met deze blikvangers weet u iedereen te imponeren. Bovendien zijn onze tafelvlaggen licht in gewicht, geschikt voor hergebruik en een van de goedkoopste tafelvlaggen op de markt.

Wij bieden geen standaard stukprijs aan van de bedrukte tafelvlaggetjes, dat komt omdat de prijs afhankelijk is van een aantal factoren. Factoren waar u zelf invloed op kunt uitoefenen, zodat u zelf invloed heeft op de stukprijs.

Materiaal van de vlag

Montage en plaatsen van tafel vlaggen gaat eenvoudig. De vlaggen worden geleverd met houder waar in de vlag geplaatst dient te worden. Het materiaal van de vlag is standaard 100% polyester. Bij ons heeft u de mogelijkheid om het materiaal van de vlaggenstok en vlaggenhouder te bepalen.

Goedkoopste tafelvlag van plastic

Wilt u de goedkoopste tafelvlag, dan raden wij de tafelvlag van plastic aan. Dit is de goedkoopste tafelvlag omdat deze gemaakt is van goedkoop materiaal. Daarnaast zijn de transsportkosten laag omdat de tafelvlag licht in gewicht is en weinig volume in neemt. Wilt u dat deze een luxe uitstraling heeft, dan kunnen wij de plastic tafelvlag van een metaalkleur voorzien.

Luxe tafelvlag van metaal

Luxe tafelvlag van metaal is duurder dan de plastic tafelvlag. Dit heeft voornamelijk te maken met de kosten van het materiaal. Metaal is duurder dan plastic. Daarnaast is metaal zwaarder dan plastic, waardoor transportkosten ook aanzienlijk hoger zijn dan bij de goedkoopste bureauvlaggetje.

Het aantal vlaggen en de hangpositie van de vlaggen

Wij kunnen de tafelvlaggen met verschillende uitgangposities leveren. De standaard uitgangspositie is het goedkoopste tafelvlaggetje. De vlag hangt dan slap aan de vlaggenstop. Wilt u dat de vlag te allen tijde recht aan de stok hangt, dan kunnen wij de hangpositie van de vlag aanpassen en verbeteren door een verloopstukje aan de vlaggenstok te maken. Tegen extra kosten is het mogelijk om één extra vlag aan de houder toe te voegen. De vlaggen staan dan schuin in de houder.

Bedrukken enkelzijdig of dubbelzijdig

Bedrukte tafelvlaggen zijn perfect voor conferenties, vergaderingen, beurzen of als een decoratie op kantoor in vergaderkamer. U kunt de kleine tafelvlaggen laten bedrukken naar keuze en personaliseren met uw logo of reclame. Enkelzijdig of dubbelzijdig. Wij bedrukken de vlaggen standaard in full colour, maar het is ook mogelijk om de vlaggen te bedrukken met één of enkele kleuren.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!