goedkope papieren vlaggetjes bedrukken
goedkope papieren vlaggetjes bedrukken
goedkope handvlaggetjes van papier
papieren vlaggetjes
goedkope zwaaivlaggetjes voor evenementen
kartonnen vlaggetjes met logo
goedkope handvlaggetjes
goedkope papieren vlaggetjes bedrukken
goedkope papieren vlaggetjes bedrukken
goedkope papieren vlaggetjes bedrukken

Goedkope handvlaggetjes en zwaaivlaggetjes van papier

Onze zwaaivlaggetjes en handvlaggetjes zijn echte sfeermakers en worden vaak uitgedeeld tijdens sportwedstrijden of grote evenementen, zoals de intocht van Sinterklaas of Koningsdag. Je hebt de keuze uit 2 standaard formaten: kleine vlaggetjes van 12x24cm, normale vlaggetje van 15x22cm en grote vlaggetjes van 21x31cm. De papieren vlaggetjes worden gemaakt van milieuvriendelijk en brandafwerend materiaal. De vlaggetjes worden geleverd met witte (onbreekbare) kunststof stokjes van 40cm.

  • Kleine vlaggetjes 12x24cm of normale vlaggetje 15x25cm
  • Zwaaivlaggetjes bedrukken in full colour

Papieren zwaaivlaggetjes bedrukken met eigen ontwerp

Wij kunnen de zwaaivlaggetjes bedrukken op het gesatineerd MC papier. Dit papier is van hoge kwaliteit en zorgt ervoor dat iedere bedrukking er mooi op komt te staan. De handvlaggetjes bedrukken wij standaard in full colour, zowel enkelzijdig als dubbelzijdig. De meeste klanten laten de zwaaivlaggetjes dubbelzijdig bedrukken met dezelfde opdruk, maar je kunt ook kiezen voor een afwijkende opdruk. Veel gekozen opdrukken zijn foto's, afbeeldingen en landenvlaggen met een logo of stukje tekst.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Goedkope handvlaggetjes bedrukt met logo, afbeelding of tekst

Papier vlaggetjes op stokje bedrukken, vergroot jou naamsbekendheid en laat de actie met vlag en wimpel slagen. De papieren vlaggetjes op stokje zijn verkrijgbaar in diverse formaten, met verschillende dikte van papier en wijze van bedrukking. Maar wanneer wat is nou het goedkoopste papieren vlaggetje op stok met bedrukken? Daar komt u achter door rekening te houden met onderstaande factoren.

Formaat van het vlaggetje

In het algemeen geldt de regel: hoe kleiner het papieren vlaggetje, hoe goedkoper de stukprijs. Het papieren vlaggetjes in het formaat 12 x 24 cm is ons goedkoopste zwaaivlaggetje. Wij hebben ook grotere formaten, waaronder 15 x 22 cm en 21 x 31 cm. De vlaggetjes worden geleverd met witte onbreekbare stokjes van 40 cm.

Dikte van het papier van het vlaggetje

Omdat wij de goedkoopste papieren vlaggetjes aanbieden, bieden wij ook de mogelijkheid om de dikte van het papier te bepalen. Ook hier geldt de logische regel: hoe dunner het papier, hoe goedkoper het papieren vlaggetje is. Wij produceren vlaggetjes met twee verschillende dikte papier, namelijk dun 115 g/m2 papier en dikker 150 g/m2 papier. Dikker papier is wat vaster dan dun papier en ook de drukkwaliteit komt daar beter op uit de verf.

Vlaggetje bedrukken

Wij bedrukken de papieren wappervlaggetjes, papieren zwaaivlaggetjes, papieren handvlaggetjes standaard op beide zijden. Wij kunnen de papieren vlaggetjes op stokje bedrukken met uw gewenste logo, tekst, slogan, afbeelding of ander ontwerp.

Vlaggetje goedkoop bedrukken met één tot drie kleuren

Het goedkoopste handvlaggetje bedrukken wij met één tot drie kleuren, waarbij de prijs toeneemt naarmate het aantal kleuren ook toeneemt. De vlag bedrukken met één kleur is de manier op de goedkoopste papieren vlag te bestellen. Bestaat de opdruk of ontwerp uit meer dan drie kleuren, dan gaan wij automatisch over een op een full colour bedrukking.

Papieren vlaggetje full colour bedrukken

Wilt u een papieren vlaggetje bedrukken met logo, afbeelding of foto dan is dit mogelijk. Het ontwerp van het vlaggetje bestaat dan meestal uit meer dan drie kleuren en daarom bedrukken wij vlaggetjes full colour.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!