string(26) "/sleutelhangers/siliconen/"
Siliconen sleutelhanger
Siliconen sleutelhanger
Siliconen sleutelhanger bedrukt
Siliconen sleutelhanger overzicht

Siliconen sleutelhangers bedrukken of graveren met een opdruk?

Bent u op zoek naar de goedkoopste siliconen sleutelhangers met logo? Promoboer is producent van siliconen sleutelhangers die bedrukt worden met uw eigen logo of tekst. Onze siliconen sleutelhangers zijn beschikbaar in iedere gewenste kleur. Het is ook mogelijk om de siliconen sleutelhanger een segment van kleuren te geven.

Promoboer bedrukt siliconen sleutelhangers met uw eigen logo tegen de laagste tarieven en met snelle levertijd. Onze siliconen sleutelhangers kunnen in één tot en met vier kleuren worden bedrukt, of zelfs met een full-colour opdruk. Het is zelfs mogelijk om de siliconen sleutelhangers te voorzien van een gravering. Bij een gravering wordt er een verlaging aangebracht in het silicone. De verlaging kan bijvoorbeeld een stukje tekst zijn. Wij bieden tevens de mogelijkheid om de gravering weer op te vullen met een andere kleur dan de basiskleur van de sleutelhanger. In dit geval wordt uw opdruk verhoogd, waardoor deze ook voelbaar is met de eigen handen. Dit is perfect voor als u wilt dat de tekst goed zichtbaar is. De siliconen sleutelhangers zijn al verkrijgbaar vanaf 500 stuks.

Hoe verloopt een bestelling van siliconen sleutelhangers?

Net als bij onze andere modellen sleutelhangers, zullen wij nadat wij gehoord hebben wat het hoeveel stuks, het model sleutelhanger en het aantal kleuren opdruk is waarnaar u zoekt, u zo spoedig mogelijk een offerte toesturen. Wanneer u ons een gevectoriseerd bestand stuurt van uw logo of tekst, zullen wij zo u een digitale drukproef van uw siliconen sleutelhanger sturen. Hier kunt u exact zien hoe uw sleutelhanger eruit gaat zien. Gaat u akkoord met onze offerte, dan zullen wij direct onze grondstoffen in de juiste kleuren inkopen en vervolgens de productie in gang brengen. Wij bedrukken de hangers met uw logo waarna wij zo spoedig mogelijk uw bedrukte siliconen sleutelhangers zullen transporteren.