puzzels bedrukken
puzzels bedrukken
bedrukte puzzels
grote legpuzzels bedrukken
puzzels goedkoop bedrukken
puzzels drukken met 1000 puzzelstukjes
bedrukte legpuzzels met eigen opdruk
puzzelstukjes puzzeldoos bedrukken full-colour
goedkope legpuzzels ontwerpen

De goedkoopste legpuzzels voor jong en oud?

Zoekt u naar goedkope legpuzzels die bedrukt kunnen worden met een geheel eigen afbeelding? Dan bent u bij Promoboer op het goede adres. Wij hebben in ons assortiment kleine legpuzzels met 16 of 80 puzzelstukjes. Daarnaast hebben wij voor de echte puzzelaars onder ons grote puzzels met maar liefst 1000 puzzelstukjes. Onze legpuzzels zijn al te verkrijgen vanaf 250 stuks.

Legpuzzels bedrukken met logo of afbeelding?

U heeft bij ons de mogelijkheid om de legpuzzels te bedrukken met een eigen opdruk in iedere gewenste kleur. Wij kunnen de legpuzzels bedrukken met een opdruk in één kleur tot en met een maximum van vier kleuren. Wanneer u kiest voor één kleur opdruk, dan heeft u de goedkoopste drukoptie. De legpuzzels worden goedkoper wanneer u zo min mogelijk drukkleuren gebruikt. Het is tevens mogelijk om de legpuzzels te bedrukken in full colour. Full colour wordt gebruikt wanneer een opdruk uit meer dan vier kleuren bestaat of wanneer het een verloop van kleuren heeft. De full colour bedrukkingsmethode wordt gebruikt voor het bedrukken van een foto of afbeelding op de legpuzzels.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Nog vragen over bedrukte legpuzzels met logo?

Wanneer wordt er het meest gepuzzeld?

Nederland is een land waar zeer veel gepuzzeld wordt door de bevolking. Het meest wordt er gepuzzeld in de donkere wintermaanden wanneer het geen pretje is om de deur uit te gaan. Ook in de vakantieperiodes op de camping wordt er veel gepuzzeld. Puzzelen is vaak afhankelijk van het weer. Er wordt het meest gepuzzeld wanneer het weer niet goed is.

Wat is een puzzel en wat leer je ervan?

Een puzzel wordt gebruikt als ontwikkelingsmateriaal op scholen maar ook is tevens thuis te gebruiken. Het leggen van een puzzel helpt een kind met het leren te waarnemen, te ordenen en te sorteren. In het begin helpt u uw kind met het oplossen van de puzzel, maar na een tijdje zult uw kind zelfstandig de puzzels gaan oplossen. Het zelfstandig bedenken van een oplossing is belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen. Zelfstandigheid van uw kind wordt hierdoor gestimuleerd. Tevens wordt het ruimtelijk inzicht vergroot bij het leggen van een puzzel. Het ruimtelijk inzicht is een belangrijk element voor het leren rekenen, schijven en lezen. Daarnaast is concentratie en oplossingsgericht denken een vereiste bij puzzelen. Kortom, puzzelen is niet alleen een leuk spelletje voor tijdverdrijf, maar is tevens een instrument om van te leren. Begin met een kleine puzzel met een aantal puzzelstukjes en breidt het aantal puzzelstukjes steeds meer uit.

Wie puzzelen er veel?

Puzzelen wordt gedaan om de hersenen te stimuleren en scherp te houden. Veel kinderen puzzelen om er van te leren, terwijl ouderen puzzelen op de hersenen scherp te houden. Behalve dat gepuzzeld wordt door deze leeftijdscategorieën wordt er ook gepuzzeld door mensen die puzzelen als hobby hebben. Er zijn zelfs wedstrijden wie het snelste een puzzel in elkaar kan zetten.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!