voorbeeld
Overzicht schuifpuzzels
bedrukte schuifpuzzel
full-colour bedrukte schuifpuzzel
schuifpuzzel met afbeelding bedrukt
grote schuifpuzzel bedrukt
Schuifpuzzel 36 stenen bedrukt
Schuifpuzzel full-colour bedrukt
schuifpuzzel met cartoon bedrukt
schuifpuzzel full-colour
schuifpuzzel met logo
goedkoop bedrukte schuifpuzzel
bedrukte schuifpuzzel
schuifpuzzel bedrukken met opdruk
schuifpuzzel bedrukken
groene bedrukte schuifpuzzel

De goedkoopste schuifpuzzels voor promotiedoeleinden?

Een goedkope en leuke manier van promotie maken voor uw onderneming? Promoboer fabriceert voor u bedrukte schuifpuzzels tegen de laagste prijzen. Een schuifpuzzel is geschikt als reclamemateriaal voor alle leeftijdscategorieën. In onze collectie hebben wij voor u schuifpuzzels van verschillende formaten (circa 75x75mm) en met verschillende aantal stenen. Zo hebben wij voor u vierkante puzzels met 15 stenen en rechthoekige puzzels van 15 en 36 stenen. Onze schuifpuzzels zijn al te bestellen vanaf 500 stuks in de volgende basiskleuren: donkerblauw, lichtgroen, geel, rood, wit en zwart.

Schuifpuzzels bedrukken met logo of afbeelding?

Wij kunnen de schuifpuzzels voorzien van een geheel eigen bedrukking. Wilt u een schuifpuzzel bedrukken met een bedrijfslogo of een andere afbeelding, dan is dit geen probleem. U heeft de mogelijkheid om de schuifpuzzels goedkoop te bedrukken. Bij de goedkope schuifpuzzels wordt uw opdruk gedrukt met één of twee kleuren opdruk. Wanneer u kiest voor zo min mogelijk kleuren opdruk, hoe goedkoper de schuifpuzzels worden. De schuifpuzzels kunnen tevens in full colour bedrukt worden met uw logo of afbeelding. Een full colour opdruk zetten wij wanneer uw opdruk uit meerdere of een verloop van kleuren bestaat.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Nog vragen over schuifpuzzels met logo?

Wat voor bedrijven of instellingen kiezen voor schuifpuzzels bedrukken?

Veel ondernemingen kiezen er voor om schuifpuzzels te bedrukken om in te zetten als promotiemateriaal. Een schuifpuzzel is een ‘give away’ wat geschikt is van jong tot oud. Echter zijn er een aantal ondernemingen of instellingen die schuifpuzzels het meest bedrukken. Dit zijn vaak ondernemingen of instellingen die gericht zijn op kinderen en de oudste in onze maatschappij. Enkele voorbeelden van dit soort instellingen zijn:

  • Kinderdagverblijven
  • Scholen
  • Woon en zorginstellingen
  • Ziekenhuizen
  • Bejaardenhuizen

De jongste en oudste onder ons in de maatschappij gebruiken puzzels om de hersenen te trainen. De kinderen gebruiken het om te leren en de ouderen om de hersenen scherp te houden.

Hoe verloopt het bestelproces van de schuifpuzzels?

Heeft u een keuze gemaakt hoeveel stenen de schuifpuzzels moeten hebben, dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij hebben van u de volgende informatie nodig om de bestelling goed af te kunnen ronden, als eerste het aantal kleuren opdruk, het aantal stuks en de gewenste levertijd. Op basis van de door u gegeven informatie zullen wij u een scherpe offerte toesturen. Wij bieden u de mogelijkheid om een digitale drukproef te laten maken van de schuifpuzzels. Op deze drukproef kunt u precies zien hoe de puzzel eruit gaat zien na bedrukking van uw opdruk. Wanneer u akkoord bent gegaan met deze digitale drukproef en de bijbehorende prijs van de schuifpuzzels, dan zullen wij beginnen met de productie. Zodra het productieproces is afgerond zullen wij de schuifpuzzels bij u afleveren op uiterlijk de afgesproken levertijd.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!