Pepermunt blikjes met reclame uitingen bedrukken?

Bent u op zoek naar een efficiënte manier van reclame maken, dan is het bedrukken van pepermuntblikjes voor u een goede keuze. Promoboer is producent en bedrukker van de pepermuntblikjes met uw eigen logo of afbeelding. Onze meest verkochte en populaire product zijn de klik-klak blikjes. De klik-klak blikjes pepermunt zijn verkrijgbaar in een klein, middel en groot blikje met mintjes. Daarnaast hebben wij in onze collectie pepermuntjes in scharnierblik. Het scharnierblik is te verkrijgen in een groot of klein blikje. Wij beschikken tevens over blikjes pepermunt met deksel en hebben grote blikken pepermunt (grote inhoud). Onze pepermuntblikjes zijn al verkrijgbaar vanaf 500 stuks.

Pepermuntjesblikjes bedrukken met uw logo?

Wij geven u de optie om de pepermuntblikjes te bedrukken met logo of afbeelding in iedere gewenste kleur. Standaard wordt de deksel van de pepermunt blikjes bedrukt met logo. Dit kan in één kleur tot en met een maximum van vier kleuren. Wanneer uw meer kleuren opdruk wilt op de deksel van de pepermuntblikjes, dan kan er ook in full colour bedrukt worden. Voor de grote blikken is het tevens mogelijk om het gehele blikje te bedrukken met logo of afbeelding.

Overzicht blikjes pepermuntjes
Pepermuntjes in klik-klak blikje
Pepermuntjes in klik-klak blikje
Pepermuntjes in scharnierblik
Pepermuntjes in scharnierblik
Pepermuntjes in blikje met deksel
Pepermuntjes in blikje met deksel
Pepermuntjes in groot blik
Pepermuntjes in groot blik

Onduidelijkheden over pepermuntblikjes bedrukken?

Wat zijn alle verschillende soorten pepermuntblikjes?

Ons meest populaire en verkochte pepermuntblikje zijn de klik-klak blikjes. De klik-klakblikjes zijn blikjes waarbij de deksel op het blikje geklikt wordt en daarbij volledig is afgesloten. Een scharnierblikje is een pepermuntblikje waarbij het blikje door middel van een scharnier gesloten en geopend kan worden (deksel kan er niet af). De blikjes met deksel en de grote blikken pepermunt worden afgesloten door middel van een deksel die er op en afgedraaid kan worden. Al onze pepermuntblikjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De inhoud (pepermunt/mintjes) wordt bepaald door de grote van het pepermuntblikje.

Waarom nemen mensen pepermunt?

De voornaamste reden waarom mensen pepermunt gebruiken, is dat men een frisse smaak en geur in de mond willen hebben. Pepermunt wordt in verschillende soorten situaties gebruikt door mensen. Enkele voorbeelden zijn, dat wanneer men een vergadering of sollicitatie heeft een frisse geur uit de mond een belangrijke factor is. De eerste indruk is in het leven altijd het belangrijkste. Pepermunt wordt het meest genuttigd wanneer men een maaltijd gegeten heeft. Een frisse geur uit de mond is zeer belangrijk in het dagelijkse leven.

Hoe verloopt het bestelproces van de pepermuntjes?

Als een bepaald heeft wat voor variant u van de pepermuntjes wilt, dan kan u contact met ons opnemen via het bestelformulier of telefonisch. Wij hebben de nodige informatie van u nodig om de productie te kunnen starten. De volgende informatie hebben wij van u nodig:

  • Welke variant pepermunt verpakking
  • Het aantal kleuren opdruk en op welke positie
  • Het aantal stuks
  • De gewenste levertijd

Op basis van deze informatie zullen wij u een offerte toesturen. Het is tevens mogelijk om een digitale drukproef te laten produceren. Op deze drukproef kunt u precies zien hoe pepermuntverpakking eruit gaat zien na bedrukking. Wanneer u akkoord bent gegaan met de prijs en de digitale drukproef zullen wij de productie starten van de pepermuntjes. Na productie worden de pepermuntjes bij u afgeleverd op de afgesproken leverdatum.

offerte pepermuntjes blikken