De goedkoopste rolletjes pepermuntjes met reclame etiketje?

Zoekt u naar een snelle en goedkope manier van reclame maken, dan zijn bedrukte rolletjes pepermunt een goede keuze. Wij van Promoboer fabriceren rolletjes mint pepermunt tegen de laagste tarieven. In onze collectie hebben wij vierkante rolletjes pepermunt, deze kunnen wij leveren aan u tegen de snelste levertijden. De vierkante rolletjes pepermunt hebben een inhoud van 12 pepermuntjes. Daarnaast beschikken wij over de ronde rolletjes pepermunt, deze zijn verkrijgbaar met een inhoud van 14 (groot rolletje), 12 en 9 (klein rolletje) pepermuntjes. Onze rolletjes pepermunt te bestellen vanaf 1000 stuks.

Pepermuntjes bedrukken met uw logo?

De pepermunt rolletjes zijn voorzien van een etiketje die u kunt bedrukken met uw eigen logo of afbeelding. Het rolletje is te bedrukken met logo of tekst met één kleur opdruk tot en met vier kleuren of zelfs met een full colour opdruk. Hoe minder kleuren opdruk het etiketje krijgt, hoe lager de prijs wordt van de rolletjes pepermunt. De opdruk kan geplaatst worden in iedere gewenste kleur.

Overzicht rolletjes pepermuntjes
Ronde rolletjes pepermuntjes
ronde rolletjes pepermuntjes bedrukken
Vierkante rolletjes pepermuntjes
vierkante pepermuntjes rolletjes bedrukken

Onduidelijkheden over rolletjes pepermuntjes bedrukken?

Wat voor bedrijven bedrukken rolletjes pepermunt?

Het bedrukken van een rolletjes pepermunt wordt vrijwel voor ieder soort onderneming gedaan. Wij krijgen veel orders binnen van allerlei verschillende soorten bedrijven die werkzaam zijn in ieder een andere sector. Wij bedrukken veel rolletjes pepermunt voor bedrijven omdat dit de goedkoopste optie is qua bedrukken. Voor relatief weinig geld heeft u veel rolletjes pepermunt. Een rolletjes pepermunt is tevens gemakkelijk uit te delen voor bedrijven en bereiken hiermee zeer veel mensen.

Er zijn altijd een aantal ondernemingen waar rolletjes pepermunt het meest als promotiemateriaal gebruikt worden. Dit zijn ondernemingen waar mondhygiëne een belangrijke rol speelt. Enkele voorbeelden van dit soort bedrijven zijn:

  • Tandartspraktijken
  • Mondhygiënisten
  • Horecaondernemingen
  • Beurzen

Waar komt u rolletjes pepermunt het meeste tegen?

In de vorige vraag heeft u kunnen lezen wat voor soort ondernemingen kiezen om rolletjes pepermunt te bedrukken met een eigen logo of afbeelding. Wanneer u een beurs bezoekt ziet u de rolletjes pepermunt vaak bij iedere beursstand staan op tafel. Deze pepermuntjes worden gebruikt als ‘give away’. In restaurants ziet u de pepermunt rolletjes vaak in een schaal liggen bij de uitgang. Wanneer mensen zijn uitgegeten is een frisse smaak in de mond niet ongelegen, vandaar wanneer mensen het restaurant verlaten er pepermuntjes bij de uitgang liggen. Bij mondhygiënisten en tandartsen ziet u de pepermuntjes vaak op een tafel staan in de wachtkamer. Deze kunt u pakken na een behandeling, zodat u weer een fris smaak in de mond heeft na de halfjaarlijkse controle.

offerte pepermuntjes rolletjes