string(25) "/kofferriemen/weegschaal/"
kofferriemen met weegschaal
kofferriemen met weegschaal
kofferiem met weegschaal
bedrukte kofferriemen met weegschaal
kofferband met weegschaal

Kofferriemen waarmee u het gewicht van uw koffer kan wegen?

Bent u op zoek naar bedrukte kofferriemen met een weegschaal? Deze kofferriemen geven met een digitaal schermpje aan hoeveel kilo uw koffer weegt. Dit kan zeer handig zijn op het vliegveld wanneer u zich graag wilt houden aan het maximale gewicht van uw koffer. Vaak zijn er namelijk kosten verbonden aan elke extra kilo dat u mee wilt nemen in het vliegtuig. De riemen kunnen tevens worden voorzien van een cijferslot.

Wij bedrukken onze bagageriemen graag met uw eigen logo of tekst. De voordeligste optie is wanneer u kiest voor een bedrukking van zo min mogelijk verschillende kleuren. De instelkosten van onze drukmachines zijn dan namelijk lager. Het is ook mogelijk om full-colour keycords te bedrukken. Tevens kunnen wij voor een extra luxe uitstraling de opdruk op de kofferriem met weegschaal borduren. Uw opdruk kan worden aangebracht in elke gewenste kleur of combinatie van kleuren!

Zoekt u naar kofferriemen met andere accessoires? Kies dan bijvoorbeeld voor kofferriemen met cijferslot.

Hoe verloopt het bestelproces van de kofferriemen met weegschaal?

Wanneer u een keuze heeft gemaakt voor de kofferriemen kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij willen van u een aantal dingen weten zodat de bestelling goed voltooid kan worden. Wij willen van u de volgende informatie hebben:

  • Het aantal stuks
  • Het aantal kleuren opdruk (1 t/m 4 of full colour)
  • De kleur van de band
  • Standaard kofferriem, met weegschaal of cijferslot
  • De gewenste levertijd

Op basis van de door u gegeven informatie kunnen wij een scherpe offerte opstellen. Het is tevens mogelijk om een digitale drukproef te laten maken van de kofferriemen. Zo kunt u precies zien hoe de kofferriemen eruit gaan zien na productie. Wanneer u akkoord bent gegaan met de offerte en de digitale drukproef zullen wij beginnen met het fabriceren. Na productie worden de kofferriemen op uiterlijk de afgesproken levertijd bij uw geleverd.