string(23) "/kofferriemen/borduren/"
geborduurde kofferriemen
geborduurde kofferriemen
kofferriem geborduurd
geborduurde kofferriem bedrukt
geborduurde kofferriemen met logo

De goedkoopste kofferriemen borduren?

Wilt u uw bedrijfslogo borduren op de kofferriemen? Wij helpen u graag wanneer u op zoek bent naar kofferriemen met uw opdruk daarop geborduurd. Het borduren van uw logo of tekst op onze riemen zorgt voor een zeer luxe uitstraling. Geborduurde bagageriemen zijn gemaakt van polyester. Wij kunnen uw opdruk in één tot vier kleuren aanbrengen op de riem. Wij zullen uw logo of tekst dan zo vaak mogelijk aanbrengen in de lengte van de riem.

Het laten maken van kofferriemen kan geheel naar wens. Zo bieden wij de mogelijkheid de riemen in uw eigen gewenste breedte te bestellen. Standaard maken wij de kofferriemen 5cm breed en 180cm lang. Tevens zijn zij voorzien van een release- en verstel buckle. U kunt ook een cijferslot of weegschaal laten toevoegen. De riemen zijn beschikbaar in iedere gewenste basiskleur en uw opdruk kan in elke gewenste kleurcombinatie worden aangebracht.

Zoekt u naar een kofferriem met meer dan 4 kleuren opdruk? Dan raden wij aan om onze kofferriemen te laten bedrukken!

Wat is het voordeel van het borduren van kofferriemen?

Wanneer er gekozen wordt om de kofferriemen te borduren met een logo of tekst geeft dit de kofferriemen een luxere uitstraling. Dit maakt de kofferriemen geschikt als ‘give away’ voor uw klanten of om door te verkopen. Uw opdruk wordt in het stof geborduurd zodat deze in de band zit. De opdruk zal dus altijd zichtbaar zijn op de bagageband.