Goedkope kofferriemen?

Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste kofferriemen met logo bent u bij Promoboer aan het juiste adres. Voor de laagste tarieven adviseren wij onze polyester kofferriemen. Deze kofferriemen worden standaard geleverd met een release- en verstel buckle. Vanaf 100 stuks helpen wij al graag met bedrukte kofferriemen.

Goedkoopste bedrukte kofferriemen

Promoboer levert kofferriemen in iedere gewenste kleur. Voor de voordeligste prijzen raden wij u een van onze standaard kleuren aan. Het is echter ook mogelijk om kofferriemen te bestellen in uw eigen PMS-kleur. De goedkoopste bedrukte kofferriemen bestaan uit 1 of 2 kleuren opdruk. Wij bieden ook de goedkoopste oplossingen wanneer u meer kleuren opdruk wilt of liever een full-colour opdruk van een afbeelding wilt.
Overzicht goedkope kofferriemen

Kofferriemen bedrukken

goedkoopste kofferriemen bedrukken

Kofferriem geborduurde opdruk

goedkoopste kofferriemen met geborduurde opdruk

Kofferriemen met cijferslot

goedkoopste nylon kofferriemen met logo

Kofferriemen met weegschaal

goedkoopste kofferriemen all-over bedrukken

Meer over kofferriemen?

Hoe kan ik de goedkoopste kofferriem samenstellen?

Wanneer u op zoek bent naar de goedkoopste kofferriem adviseren wij de kofferriemen te bestellen in een groot volume, waarbij u kiest voor een kofferriem in 1 van onze standaard kleuren. Uw reclame adviseren wij aan te brengen middels een bedrukking. Borduring is eventueel ook mogelijk, maar dat is iets duurder. De bedrukking kan worden aangebracht op de gehele band. Een grote of kleinere opdruk is niet van invloed op de prijs. De clip van de kofferriem is het goedkoopste in een zwarte kleur, maar kan tegen kleine meerkosten ook in kleur worden geleverd.