string(25) "/kofferriemen/cijferslot/"
kofferriemen met cijferslot
kofferriemen met cijferslot
bedrukte kofferriemen met cijferslot
cijferslot kofferriemen
bedrukte cijferslot kofferriemen
koffer met kofferriem met cijferslot

Bedrukte kofferriemen voorzien van een cijferslot?

Extra beveiligde kofferriemen bedrukken met een eigen opdruk? Wij produceren bedrukte kofferriemen voorzien van een cijferslot met een code bestaande uit drie cijfers. Een kofferriem is niet alleen zeer handig ter versteviging van de koffer, maar ook ter beveiliging. Wij bieden veel mogelijkheden wanneer u zoekt naar bagageriemen. Zo kunt u bij ons kiezen uit riemen in iedere gewenste basiskleur. Ook kunnen wij de breedte en lengte op maat voor u vaststellen. Standaard zijn de riemen 180cm lang en 5cm breed. Wij bieden bagageriemen met slot zowel gemaakt van nylon als van polyester.

Wanneer u uw logo of tekst wilt bedrukken dan kan dat op verschillende manieren. Voor de meest luxe uitstraling kunt u kiezen voor een geborduurde opdruk in één tot vier kleuren. Tevens kunnen wij onze kofferriemen bedrukken met uw logo. Dit kan goedkoop in één t/m vier kleuren of zelfs volledig in full-colour.

Zoekt u naar een kofferriem met weegschaal? Wij fabriceren en bedrukken deze ook graag voor u!

Wat is het voordeel van kofferriemen met cijferslot?

Het grootste voordeel van een kofferriem met cijferslot is dat uw koffer extra beveiligd is tegen diefstal. Uw kofferriem is alleen eraf te halen wanneer de goede code wordt ingevuld op het cijferslot. Alleen door middel van een schaar zou de kofferriem eraf gehaald kunnen worden. Echter kiezen dieven niet voor koffers waar veel moeite voor gedaan moet worden om deze open te krijgen. De keuze valt altijd op een koffer die snel en gemakkelijk is open te krijgen. Daarnaast zal een koffer met een cijferslot minder snel openspringen dan een kofferriem zonder slot. In het bagageruim wordt er nog wel eens hard handig met een koffer omgegaan waardoor de koffer kan openspringen. Bij een cijferslot zal dit minder snel gebeuren.