string(21) "/strandballen/kleine/"
Kinderstrandbal
Kinderstrandbal
kleine strandballen
mini strandballen
tweekleurige blauwe kleine strandballen
kleine tweekleurige strandballen
kleine strandballen tweekleurig
kleine strandballen met logo
kleine strandballen 1 kleur
kleine strandballen eenkleurig
kleine strandbal tweekleurig met logo
kleine strandballen tweekleurig bedrukt
kleine strandbal tweekleurig opdruk

Kleine strandballen bedrukken in handformaat?

Vindt u het standaardformaat strandbal te groot voor uw promotiedoeleinden, kies dan voor een kleine of zelfs mini strandbal. Deze strandballen worden altijd op maat geproduceerd met een minimale afname van 1000 stuks, maar omdat er weinig materiaal nodig is om deze strandballetjes te maken zijn de kosten relatief laag. Onze kleinste strandballen kunnen geleverd worden met een niet-opgeblazen segmentlengte vanaf 20cm. Dit komt overeen met een opgeblazen diameter van ca. 13cm.

Kleine strandballen worden altijd speciaal op maat geproduceerd, wat betekent dat wij de ballen in elke gewenste basiskleur of combinatie van kleuren kunnen leveren. Hoewel de strandballen klein zijn, kunnen ze wel groot bedrukt worden met uw logo, tekst of afbeelding. Doordat wij zelf fabrikant zijn van de strandballen, kunnen alle panelen van de strandbal volledig worden bedrukt.

Mini strandballen worden voornamelijk gebruikt door kleine kinderen. Grotere strandballen zijn voor de kleintjes onder ons soms nog even iets te groot om goed mee te kunnen spelen. Daarom is de kleine strandbal van 20cm centimeter een geschikt promotie product voor kinderen. Zij kunnen deze strandbal ook gemakkelijk overgooien. De kleine strandballen worden dan ook veel bedrukt door bedrijven of instellingen die veel met kinderen te maken hebben. U moet hierbij denken aan de volgende bedrijven en instellingen:

  • Campings
  • Kinderdagverblijven
  • Scholen
  • Speeltuinen
  • Strandpaviljoens
  • Vakantieparken
  • Zwembaden

Bent u op zoek naar een groter formaat strandbal, heeft u strandballen extra snel nodig of vindt u 1000 stuks teveel? Dan zouden wij u aanraden te kijken naar strandballen met een standaardformaat van 40cm of onze grootste strandballen met logo.

5 Redenen om te kiezen voor Mini Strandballen

Twijfelt u nog of u wilt kiezen voor kleine strandballen of toch voor een groter model, zoals strandballen in het standaard formaat van 40 cm of grote crowd balls? Om het u gemakkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt van redenen om te kiezen voor kleine strandballen. Op deze wijze kunt u weloverwogen kiezen voor een mini strandbal.

1. Zeer geschikt voor kinderen

Afhankelijk van uw doelgroep kan het verstandig zijn om te kiezen voor kindvriendelijke strandballen. Wilt u bijvoorbeeld strandballen uitdelen aan kinderen of aan een doelgroep met jonge kinderen, zoals ouders op een crèche of kinderdagverblijf? Het handformaat strandbal is geschikt voor kinderen om mee te spelen, zonder dat de bal mogelijk te groot wordt. Niet alleen is een kleine strandbal geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassen. Mini strandballen worden vaak door volwassenen gebruikt om mee over te gooien in de zee of bij het zwembad. Overigens is dit formaat gemakkelijk voor de gebruiker om te vervoeren doordat hij zeer klein kan worden opgeborgen in de strandtas.

overzichtkleine strandballen

2. Grote opdruk tot aan de randen

Ondanks het kleine formaat begrijpen wij dat u er alsnog voor wilt zorgen dat uw reclame prominent en zichtbaar is op de strandbal. Bij Promoboer is dit geen probleem, doordat wij de ballen tot aan de randen kunnen voorzien van uw opdruk. Wij zijn namelijk al aanwezig bij het productieproces nog voor dat het materiaal de vorm heeft van een bal. Op deze wijze kunnen wij de strandbal volledig bedrukken (all-over) en zelfs full-colour bedrukken. Wij kunnen uiteraard ook uw logo of tekst in een groot en duidelijk leesbaar formaat bedrukken op de strandbal.

3. Een formaat naar keuze

Doordat onze kleine strandballen altijd custom-made worden geproduceerd, bent u vrij in de keuze van het formaat. Ons standaard handformaat is een bal met een segmentlengte van: 20cm, maar mocht u een nog kleiner of groter formaat zoeken dan maken wij die graag voor u.

kinder strandballen bedrukken

4. Iedere gewenste kleur beschikbaar

Om ervoor te zorgen dat u kleine strandballen kunt bestellen welke passen bij uw huisstijl, bieden wij de mogelijkheid om ze te bestellen in iedere gewenste basiskleur. Doordat de mini strandballetjes op maat worden geproduceerd kunt u ze laten maken in uw eigen PMS-kleuren.

5. Kleine strandballen zijn voordelig

Zoekt u naar de goedkoopste manier om zoveel mogelijk mensen te bereiken met uw bedrukte strandballen? Een kleine strandbal wordt gemaakt van minder PVC materiaal, waardoor de grondstofkosten per bal lager liggen dan bij grotere ballen. Daarbij komt dat de transportkosten ook lager zijn bij kleinere ballen, doordat deze per stuk lichter zijn. Al deze kostenvoordelen kunnen wij doorberekenen in onze offerte. Wilt u kleine strandballen verspreiden per post? Het handige formaat van een ministrandbal zorgt ervoor dat u deze gemakkelijk als relatiegeschenk per post kunt inzetten. Wanneer u pakketjes verzendt naar klanten en u een zomers relatiegeschenk wiltmeesturen, dan kunt u deze relatief goedkoop per pakketpost verzenden.

kleine strandbal