string(21) "/strandballen/kleine/"
mini strandballen
Mini strandballen bedrukken
kleine strandballen
kleine strandbal handformaat
kleine strandballen tweekleurig bedrukt
kinderstrandballen
kleine strandballetjes met logo
kleine strandballen met logo
kleine strandballen tweekleurig
kleine strandballen met logo
mini strandballen eenkleurig
kleine strandballen eenkleurig
kleine strandbal op maat

Kleine strandballen in handformaat

Mini strandballen zijn leuk voor kleine kinderen en ouders van jonge kinderen. Voor de kleintjes onder ons zijn grotere strandballen soms nog te groot om mee te kunnen spelen. De kleinere versie is daarom een perfecte oplossing. Deze opblaasbare strandbal bestaat uit 6 panelen, waarvan u de kleur of kleurencombinatie kunt bepalen. Laat bijvoorbeeld uw huisstijlkleuren terugkomen in de strandbal. Met een strandbal heeft u echt een leuk geschenk in handen.

  • Eenkleurige
  • Tweekleurige
  • Of all-over/patroon

Kleine strandballen met logo

Doordat kleine strandballen zowel ouders als kinderen aanspreken is het een populair promotiemiddel. Laat de strandbal bedrukken met het logo of de naam van uw bedrijf. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor een andere opdruk te kiezen, zodat u bijvoorbeeld een nieuw product of evenement kunt promoten. De kleine strandballen worden dan ook veel bedrukt voor bedrijven of instellingen die kinderen als doelgroep hebben. De volledige strandbal kan full colour bedrukt worden.

Mini strandballen zijn populair

Twijfelt u nog of u wilt kiezen voor kleine strandballen of toch voor een groter model, zoals strandballen in het standaard formaat van 40 cm of grote crowd balls? Om het u gemakkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt van redenen om te kiezen voor kleine strandballen. Op deze wijze kunt u weloverwogen kiezen voor een mini strandbal.

1. Zeer geschikt voor kinderen

Afhankelijk van uw doelgroep kan het verstandig zijn om te kiezen voor kindvriendelijke strandballen. Wilt u bijvoorbeeld strandballen uitdelen aan kinderen of aan een doelgroep met jonge kinderen, zoals ouders op een crèche of kinderdagverblijf? Het handformaat strandbal is geschikt voor kinderen om mee te spelen, zonder dat de bal mogelijk te groot wordt. Niet alleen is een kleine strandbal geschikt voor kinderen, maar ook voor volwassen. Mini strandballen worden vaak door volwassenen gebruikt om mee over te gooien in de zee of bij het zwembad. Overigens is dit formaat gemakkelijk voor de gebruiker om te vervoeren doordat hij zeer klein kan worden opgeborgen in de strandtas.

overzichtkleine strandballen

2. Grote opdruk tot aan de randen

Ondanks het kleine formaat begrijpen wij dat u er alsnog voor wilt zorgen dat uw reclame prominent en zichtbaar is op de strandbal. Bij Promoboer is dit geen probleem, doordat wij de ballen tot aan de randen kunnen voorzien van uw opdruk. Wij zijn namelijk al aanwezig bij het productieproces nog voor dat het materiaal de vorm heeft van een bal. Op deze wijze kunnen wij de strandbal volledig bedrukken (all-over) en zelfs full-colour bedrukken. Wij kunnen uiteraard ook uw logo of tekst in een groot en duidelijk leesbaar formaat bedrukken op de strandbal.

3. Een formaat naar keuze

Doordat onze kleine strandballen altijd custom-made worden geproduceerd, bent u vrij in de keuze van het formaat. Ons standaard handformaat is een bal met een segmentlengte van: 20cm, maar mocht u een nog kleiner of groter formaat zoeken dan maken wij die graag voor u.

kinder strandballen bedrukken

4. Iedere gewenste kleur beschikbaar

Om ervoor te zorgen dat u kleine strandballen kunt bestellen welke passen bij uw huisstijl, bieden wij de mogelijkheid om ze te bestellen in iedere gewenste basiskleur. Doordat de mini strandballetjes op maat worden geproduceerd kunt u ze laten maken in uw eigen PMS-kleuren.

5. Kleine strandballen zijn voordelig

Zoekt u naar de goedkoopste manier om zoveel mogelijk mensen te bereiken met uw bedrukte strandballen? Een kleine strandbal wordt gemaakt van minder PVC materiaal, waardoor de grondstofkosten per bal lager liggen dan bij grotere ballen. Daarbij komt dat de transportkosten ook lager zijn bij kleinere ballen, doordat deze per stuk lichter zijn. Al deze kostenvoordelen kunnen wij doorberekenen in onze offerte.

Wilt u kleine strandballen verspreiden per post? Het handige formaat van een ministrandbal zorgt ervoor dat u deze gemakkelijk als relatiegeschenk per post kunt inzetten. Wanneer u pakketjes verzendt naar klanten en u een zomers relatiegeschenk wiltmeesturen, dan kunt u deze relatief goedkoop per pakketpost verzenden.