string(20) "/strandballen/grote/"

Goedkoopste grote strandballen?

Bent u op zoek naar grote strandballen met logo? Promoboer is één van de grootste internet-leveranciers van grote bedrukte strandballen. Wij hebben diverse grote formaten standaard in ons assortiment, zoals: strandballen van 53cm, strandballen van 66cm en crowd balls vanaf 1m. Mocht u op zoek zijn naar een ander formaat, dan is dat uiteraard ook mogelijk. Onze grote strandballen met opdruk zijn beschikbaar vanaf 500 stuks.

Grote strandballen met logo?

Wanneer u zoekt naar grote bedrukte strandballen met logo, helpt Promoboer u graag verder. Wij bedrukken onze strandballen standaard op één of twee panelen, maar meerdere panelen is uiteraard ook mogelijk. U kunt onze grote strandballen bedrukken met één t/m vier kleuren of zelfs met een full colour afbeelding. Een full colour opdruk wordt geplaatst wanneer uw opdruk bestaat uit meer dan vier kleuren of als het een verloop van kleuren heeft. Wanneer u de goedkoopste manier van bedrukken zoekt, is ons advies te kiezen voor zo min mogelijk kleuren opdruk. Binnen zeven dagen kunt u al grote strandballen in huis hebben.

Overzicht grote strandballen
Grote strandballen 53cm
grote strandballen 53cm
Grote strandballen 66cm
grote strandballen 66cm
Crowd balls 1m+
mega strandballen bedrukken
Grote strandballen eigen formaat
grote strandbal eigen formaat

Heeft u nog vragen over de grote strandballen bedrukken?

Wat is het voordeel van grote strandballen?

Wanneer u kiest voor een grote strandbal, dan heeft u daar een aantal voordelen mee ten opzichte van de andere soorten strandballen. Het grootste voordeel van de grote strandballen is dat deze groter zijn en dus meer opvallen vergeleken met de andere strandballen. Doordat deze opblaasbare strandbal groter is kan uw eigen opdruk ook groter geplaatst worden op één of meerdere panelen. Uw reclameboodschap op de strandbal is van grotere afstand beter zichtbaar. Kortom, wanneer u een strandbal wilt bedrukken met logo of afbeelding dat goed moet opvallen in een menigte, dan is ons advies te kiezen voor de grote strandballen in ons assortiment.

Waar worden grote strandballen voor ingezet?

Zoals eerder genoemd worden grote strandballen ingezet om op te vallen. De reclametekst of logo valt meer op en is van een grote afstand nog steeds goed zichtbaar. Daarom worden de grote strandballen veel gebruikt op festivals, concerten of evenementen. Wanneer een grote artiest een concert geeft worden vaak grote bedrukte strandballen in het publiek gegooid om zo extra sfeer te creëren rondom het concert. Mensen tikken de grote strandballen omhoog, zodat deze door het hele publiek gaan. Zo zullen de grote strandballen met logo zichtbaar zijn voor de hele menigte wanneer deze weer omhoog geslagen worden. De crowd balls zijn zeer geschikt om extra sfeer te creëren rondom concerten. Voor festivals geldt hetzelfde principe als voor concerten.

Wat voor bedrijven kiezen voor grote strandballen bedrukken?

Grote strandballen worden vaak bedrukt voor een aantal ondernemingen of organisaties. De grote strandballen worden ingezet op festivals en concerten. Een aantal voorbeelden van organisaties die kiezen voor het bedrukken van grote strandballen zijn:

  • Festivalorganisaties
  • Concertorganisaties
  • Ticketorganisaties

Naast dit soort organisaties worden grote strandballen ook bedrukt door sponsors van festivals of evenementen. Strandballen worden dan vaak geproduceerd in de kleuren van het desbetreffende bedrijf met daarop het logo geprint.

Heeft u nog overige vragen over de grote strandballen?

Heeft u na aanleiding van de voorafgaande info nog overige vragen over de grote strandballen. U kunt gerust contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Eén van onze medewerkers zal zijn best doen om al uw vragen op de best mogelijke manier te beantwoorden, zodat u uiteindelijk een weloverwogen beslissing kunt nemen.

offerte strandballen