string(20) "/strandballen/grote/"
Grote strandballen
Grote strandballen
promotie strandballen met naam
grote strandbal 53cm tweekleurig
grote strandbal 53cm paneel bedrukt
mega strandballen groen bedrukt
grote strandbal 53cm tweekleurig met logo
grote strandbal 53cm eenkleurig bedrukt
grote strandbal 53cm bedrukt
grote strandbal eenkleurig roze

Goedkoopste grote strandballen

Naast de meest populaire strandballen van 40cm hebben wij ook grote strandballen in ons assortiment. Bij dit formaat strandballen kunt u denken aan grote strandballen van 53cm en mega strandballen van 66cm produceren. Veel verschillende kleuren, waaronder rood, wit, geel, blauw, oranje en groen, houden wij op voorraad zodat wij deze snel kunnen leveren. Bij onze eenkleurige strandballen bestaan alle panelen uit dezelfde kleur. Bij de tweekleurige strandballen worden de gekleurde panelen afgewisseld met wit. Wilt u de panelen in de een andere kleur of een ander formaat strandbal dan maken wij een strandbal op maat.

  • Grote strandballen 53cm uit voorraad
  • Grote strandballen 66cm uit voorraad
  • Of een grote strandbal op maat

Grote strandballen met logo

Komt u wel eens op het strand of in het zwembad? Dan zijn bedrukte strandballen vrijwel altijd van de partij. Ze worden meestal door meerdere mensen tegelijk gebruikt. Bovendien zijn ze inzetbaar bij verschillende activiteiten. Laat de grote strandballen bedrukken met naam of logo en u heeft een groot en opvallend relatiegeschenk met een enorm bereik. Wij kunnen de grote strandballen bedrukken op één of twee panelen. Wilt u de grote strandbal all-over en full colour bedrukken dan maken wij een strandbal op maat.

Heeft u nog vragen over de grote strandballen bedrukken?

Wat is het voordeel van grote strandballen?

Wanneer u kiest voor een grote strandbal, dan heeft u daar een aantal voordelen mee ten opzichte van de andere soorten strandballen. Het grootste voordeel van de grote strandballen is dat deze groter zijn en dus meer opvallen vergeleken met de andere strandballen. Doordat deze opblaasbare strandbal groter is kan uw eigen opdruk ook groter geplaatst worden op één of meerdere panelen. Uw reclameboodschap op de strandbal is van grotere afstand beter zichtbaar. Kortom, wanneer u een strandbal wilt bedrukken met logo of afbeelding dat goed moet opvallen in een menigte, dan is ons advies te kiezen voor de grote strandballen in ons assortiment.

Waar worden grote strandballen voor ingezet?

Zoals eerder genoemd worden grote strandballen ingezet om op te vallen. De reclametekst of logo valt meer op en is van een grote afstand nog steeds goed zichtbaar. Daarom worden de grote strandballen veel gebruikt op festivals, concerten of evenementen. Wanneer een grote artiest een concert geeft worden vaak grote bedrukte strandballen in het publiek gegooid om zo extra sfeer te creëren rondom het concert. Mensen tikken de grote strandballen omhoog, zodat deze door het hele publiek gaan. Zo zullen de grote strandballen met logo zichtbaar zijn voor de hele menigte wanneer deze weer omhoog geslagen worden. De crowd balls zijn zeer geschikt om extra sfeer te creëren rondom concerten. Voor festivals geldt hetzelfde principe als voor concerten.

Wat voor bedrijven kiezen voor grote strandballen bedrukken?

Grote strandballen worden vaak bedrukt voor een aantal ondernemingen of organisaties. De grote strandballen worden ingezet op festivals en concerten. Een aantal voorbeelden van organisaties die kiezen voor het bedrukken van grote strandballen zijn:

  • Festivalorganisaties
  • Concertorganisaties
  • Ticketorganisaties

Naast dit soort organisaties worden grote strandballen ook bedrukt door sponsors van festivals of evenementen. Strandballen worden dan vaak geproduceerd in de kleuren van het desbetreffende bedrijf met daarop het logo geprint.

offerte strandballen