Grote strandballen
Grote strandballen
promotie strandballen met naam
grote strandbal 53cm tweekleurig
grote strandbal 53cm paneel bedrukt
mega strandballen groen bedrukt
grote strandbal 53cm tweekleurig met logo
grote strandbal 53cm eenkleurig bedrukt
grote strandbal 53cm bedrukt
grote strandbal eenkleurig roze

Grote strandballen 53cm, 66cm of op maat

Onze grote strandballen zijn hebben een niet-opgeblazen doorsnede van 53cm. Daarnaast hebben wij ook mega strandballen van 66cm. Is dat nog niet groot genoeg, dan kunnen wij ook enorme strandballen op maat maken. Ze zijn verkrijgbaar als eenkleurige, tweekleurige of multicolor strandballen. Eventueel kunnen wij de panelen transparant maken.

  • Grote strandballen van 53cm of 66cm
  • In iedere gewenste kleur of kleurencombinatie
  • Strandballen naar wens te bedrukken

Grote strandballen met logo

Onze grote strandballen zijn door de grote afmetingen al een opvallende vertoning. Hier kan slim gebruik van worden gemaakt door de grote strandballen te laten bedrukken. Hierdoor krijg je opvallend promotiemateriaal met een enorm bereik. De grote strandballen bedrukken wij normaal gesproken op één of twee panelen met een logo, tekst of andere opdruk. Daarnaast is het mogelijk om de grote strandbal all-over en full colour te bedrukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Heeft u nog vragen over de grote strandballen bedrukken?

Wat is het voordeel van grote strandballen?

Wanneer u kiest voor een grote strandbal, dan heeft u daar een aantal voordelen mee ten opzichte van de andere soorten strandballen. Het grootste voordeel van de grote strandballen is dat deze groter zijn en dus meer opvallen vergeleken met de andere strandballen. Doordat deze opblaasbare strandbal groter is kan uw eigen opdruk ook groter geplaatst worden op één of meerdere panelen. Uw reclameboodschap op de strandbal is van grotere afstand beter zichtbaar. Kortom, wanneer u een strandbal wilt bedrukken met logo of afbeelding dat goed moet opvallen in een menigte, dan is ons advies te kiezen voor de grote strandballen in ons assortiment.

Waar worden grote strandballen voor ingezet?

Zoals eerder genoemd worden grote strandballen ingezet om op te vallen. De reclametekst of logo valt meer op en is van een grote afstand nog steeds goed zichtbaar. Daarom worden de grote strandballen veel gebruikt op festivals, concerten of evenementen. Wanneer een grote artiest een concert geeft worden vaak grote bedrukte strandballen in het publiek gegooid om zo extra sfeer te creëren rondom het concert. Mensen tikken de grote strandballen omhoog, zodat deze door het hele publiek gaan. Zo zullen de grote strandballen met logo zichtbaar zijn voor de hele menigte wanneer deze weer omhoog geslagen worden. De crowd balls zijn zeer geschikt om extra sfeer te creëren rondom concerten. Voor festivals geldt hetzelfde principe als voor concerten.

Wat voor bedrijven kiezen voor grote strandballen bedrukken?

Grote strandballen worden vaak bedrukt voor een aantal ondernemingen of organisaties. De grote strandballen worden ingezet op festivals en concerten. Een aantal voorbeelden van organisaties die kiezen voor het bedrukken van grote strandballen zijn:

  • Festivalorganisaties
  • Concertorganisaties
  • Ticketorganisaties

Naast dit soort organisaties worden grote strandballen ook bedrukt door sponsors van festivals of evenementen. Strandballen worden dan vaak geproduceerd in de kleuren van het desbetreffende bedrijf met daarop het logo geprint.

offerte strandballen