mega strandballen bedrukken
mega strandballen bedrukken
promotie strandballen met naam
grote strandbal 53cm tweekleurig
grote strandbal 53cm paneel bedrukt
mega strandballen groen bedrukt
grote strandbal 53cm tweekleurig met logo
grote strandbal 53cm eenkleurig bedrukt
grote eenkleurige strandbal 53cm bedrukt
grote strandbal eenkleurig roze

Grote strandballen 53cm, 66cm of op maat

Ben je op zoek naar strandballen in groot formaat? Overweeg dan onze grote strandballen of mega strandballen. Deze opblaasbare strandballen zijn verkrijgbaar in de formaten 53cm en 66cm. Als dit nog niet groot genoeg is, dan kunnen wij als fabrikant nog grotere strandballen produceren in de door jouw gewenste diameter.

  • Grote strandballen van 53cm, 66cm of op maat
  • In iedere gewenste kleur of kleurencombinatie
  • Strandballen naar wens te bedrukken

Mega strandballen bedrukt met logo

De grote strandballen zijn verkrijgbaar als eenkleurige, tweekleurige of multicolor strandballen. Je kunt ook kiezen voor doorzichtige panelen, ook gekleurd transparant. Wij kunnen de panelen van de grote strandballen bedrukken met je logo of bedrijfsnaam. De grote strandballen zijn door de grote afmetingen een opvallende vertoning, waar je slim reclame mee kunt maken door de grote strandballen te laten bedrukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Heb je nog vragen over de grote strandballen bedrukken?

Wat is het voordeel van grote strandballen?

Wanneer u kiest voor een grote strandbal, dan heeft u daar een aantal voordelen mee ten opzichte van de andere soorten strandballen. Het grootste voordeel van de grote strandballen is dat deze groter zijn en dus meer opvallen vergeleken met de andere strandballen. Doordat deze opblaasbare strandbal groter is kan uw eigen opdruk ook groter geplaatst worden op één of meerdere panelen. Uw reclameboodschap op de strandbal is van grotere afstand beter zichtbaar. Kortom, wanneer u een strandbal wilt bedrukken met logo of afbeelding dat goed moet opvallen in een menigte, dan is ons advies te kiezen voor de grote strandballen in ons assortiment.

Waar worden grote strandballen voor ingezet?

Zoals eerder genoemd worden grote strandballen ingezet om op te vallen. De reclametekst of logo valt meer op en is van een grote afstand nog steeds goed zichtbaar. Daarom worden de grote strandballen veel gebruikt op festivals, concerten of evenementen. Wanneer een grote artiest een concert geeft worden vaak grote bedrukte strandballen in het publiek gegooid om zo extra sfeer te creëren rondom het concert. Mensen tikken de grote strandballen omhoog, zodat deze door het hele publiek gaan. Zo zullen de grote strandballen met logo zichtbaar zijn voor de hele menigte wanneer deze weer omhoog geslagen worden. De crowd balls zijn zeer geschikt om extra sfeer te creëren rondom concerten. Voor festivals geldt hetzelfde principe als voor concerten.

Wat voor bedrijven kiezen voor grote strandballen bedrukken?

Grote strandballen worden vaak bedrukt voor een aantal ondernemingen of organisaties. De grote strandballen worden ingezet op festivals en concerten. Een aantal voorbeelden van organisaties die kiezen voor het bedrukken van grote strandballen zijn:

  • Festivalorganisaties
  • Concertorganisaties
  • Ticketorganisaties

Naast dit soort organisaties worden grote strandballen ook bedrukt door sponsors van festivals of evenementen. Strandballen worden dan vaak geproduceerd in de kleuren van het desbetreffende bedrijf met daarop het logo geprint.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!