Custom-made strandballen
strandballen full-colour
Grote opdruk
Custom-made strandbal PMS-kleur
Grote opdruk
Custom-made strandbal transparant
Paneel volledig bedrukt
Custom-made strandbal
Full colour opdruk
strandballen full-colour
Full colour opdruk
strandballen full-colour
Full colour opdruk
3d strandballen
Volledig rondom bedrukken
custom-made strandballen 40cm
Volledig rondom bedrukken
strandballen full-colour
Volledig rondom bedrukken
strandballen full-colour
Transparante panelen
strandballen full-colour
Meerkleurige strandballen
strandbal spiegel effect
Panelen in diverse kleuren

Strandballen naar wens laten ontwerpen

Onze strandballen kunnen volledig naar uw wensen gemaakt en bedrukt worden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om de panelen groot en/of full colour te bedrukken. Dit kan met één en dezelfde opdruk, maar de opdruk mag ook van elkaar afwijken. Het is ook mogelijk om de volledige strandballen rondom te bedrukken met een doorlopende opdruk (in full colour). Een doorlopende opdruk is een opdruk die doorloopt over verschillende panelen.

  • Strandballen met grote opdruk
  • Strandballen met full colour opdruk
  • Strandballen volledige rondom bedrukken
  • Strandballen in een mix van kleuren

Strandbal in iedere gewenste kleur en formaat

Als fabrikant van de strandballen bieden wij de mogelijkheid om de gehele strandballen op maat te maken. De panelen kunnen wij produceren in iedere gewenste kleur of kleurencombinatie, alsmede in uw PMS kleur of transparant gekleurd. Daarnaast kunt u het formaat van de strandbal naar wens invullen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
<

Redenen om te kiezen voor custom-made strandballen

1. Basiskleuren naar keuze

Als fabrikant van de custom-made strandballen verwerken wij van grondstof tot eindproduct. Dit geeft u de mogelijkheid om de kleuren van de panelen te kiezen. Het is mogelijk om de effenkleurige en tweekleurige strandballen te produceren in een PMS kleur. Wilt u strandballen met meerkleurige panelen? Dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wij voorzien het materiaal van de strandballen dan eerst van een kleur en vervolgens verwerken wij het tot strandbal.

2. Formaat naar keuze

Bent u op zoek naar een special formaat strandbal? Dan kunnen wij u helpen. De meeste gebruikelijke formaten zijn: kleine strandballen 20cm, normale strandballen 40cm, grote strandballen 53cm en mega strandballen 66cm. Maar het is ook mogelijk om eigen formaat strandballen te maken in de afmetingen die u wenst. Let op: wij meten de strandballen niet-opgeblazen op!

3. Voordelig bedrukken in meerdere kleuren of in full colour

Strandballen op maat kunnen wij voordelig bedrukken met meerdere kleuren. In tegenstelling tot de strandballen uit voorraad kunnen wij deze bedrukken met meer dan 2 drukkleuren. Het is zelfs mogelijk om de strandballen full colour te bedrukken. Een full colour bedrukking is de best mogelijk bedrukkingstechniek en maakt gedetailleerde opdrukken in hoge kwaliteit mogelijk. Bij deze technieken bedrukken wij eerst het PVC materiaal alvorens wij het verwerken tot een strandbal.

4. Grotere opdruk of volledig rondom bedrukken

Strandballen op maat kunnen volledig naar wens bedrukt worden. Zo kunnen wij de panelen van de strandballen extra groot bedrukken, de panelen volledig bedrukken of de gehele strandballen rondom bedrukken. Deze bedrukkingsmogelijkheden zijn mogelijk omdat wij als fabrikant eerst het materiaal van strandballen bedrukken, alvorens wij het verwerken tot een strandbal als eindproduct.

5. Bij grote aantallen goedkoper dan strandballen uit voorraad

Bij grote oplage is het al snel voordeliger om te kiezen voor een strandbal op maat. Deze strandballen kunnen wij dan veel efficiënter bedrukken, omdat deze dan nog niet gevormd zijn tot strandbal. Kostenvoordeel heeft er met name mee te maken dat er bij custom-made strandballen machinaal bedrukt kan worden en er maar weinig handarbeid bij komt kijken. Het enige nadeel is dan dat de levertijd iets langer is.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!