string(23) "/slippers/teenslippers/"

Goedkope teenslippers met logo voor promotionele acties

Promoboer is één van de grootste leveranciers van bedrukte teenslippers. In de zomerperiode zijn bedrukte teenslippers één van onze meest populaire producten. Wij leveren de teenslippers met opdruk voor de scherpste prijzen en de meest snelste levertijden. In ons assortiment beschikken wij over teenslipper met de bandjes bedrukt of wij kunnen de zool van de slippers bedrukken voor u. Het is tevens mogelijk om de teenslippers volledig te bedrukken. Daarnaast kunnen wij de teenslippers aan de onderzijde graveren. Wij leveren ook bedrukte teenslippers in foam board. Als producent van de goedkoopste teenslippers kunnen wij tevens custom made teenslippers voor u op maat produceren. De teenslippers zijn al verkrijgbaar vanaf 250 stuks.

Teenslippers bedrukken?

Voor bedrukte teenslippers met logo bent u bij Promoboer aan het juiste adres. U kunt zowel de teenslippers zelf laten bedrukken, het bandje of volledig. Promoboer kan voor u de teenslippers bedrukken met logo of afbeelding in één tot en met vier kleuren of zelfs in een gehele full colour bedrukking. Als uw logo bestaat uit meer dan vier kleuren of als het een verloop van kleuren heeft, komt u in aanmerking voor de full colour bedrukkingsmethode. Het is tevens mogelijk om een gravering te plaatsen op de onderzijde van de zool.

Overzicht teenslippers bedrukken
Teenslippers met bandje bedrukt
teenslippers met het bandje
Teenslippers met zool bedrukt
teenslippers met zool
Teenslippers volledig bedrukken
teenslippers volledig bedrukt
Teenslippers met gravering
teenslippers graveren
Teenslippers in foam board
teenslippers in foam board
Custom-made teenslippers
teenslippers op maat laten maken

Heeft u nog vragen over teenslippers bedrukken?

Wat is een teenslipper met gravering?

U kunt bij ons tevens de zolen graveren met een logo of tekst. Bij graveren wordt er een stuk uit de onderzijde van de zool gesneden, zodat deze bijvoorbeeld een afdruk kun achterlaten in het zand. Het is tevens mogelijk om het uitgesneden stuk weer op te vullen met een kleur. De onderzijde van de zool kan dus ook een logo of tekst krijgen, zodat de mensen die achter de persoon lopen, tevens uw logo of tekst zien.

Wat zijn teenslippers in foam board?

Teenslippers in foam board zijn teen slippers die geleverd worden in een foam board. Zowel de teenslippers als het foam board kan bedrukt worden met een logo of afbeelding. Zo lopen de teenslippers en het foam board qua bedrukking in elkaar over. Dit maakt de teenslippers nog leuker om weg te geven aan bestaande of potentiele klanten, omdat dit product nog unieker is om weg te geven. Zowel het foam board als de slippers zijn te bedrukken met één tot en met vier kleuren opdruk of een volledige full colour bedrukking.

Van welk materiaal worden de slippers het meest gemaakt?

De slippers kunnen van verschillende soorten materialen gemaakt worden. De meest populaire materiaalsoorten zijn van EVA, foam, schuimmateriaal en plastic. Het is tevens mogelijk om slippers te voorzien met een kussen in de zool, zodat de slippers nog comfortabeler zitten. Plastic slippers worden vooral gebruikt op het strand om mee door de zee te lopen. Plastic slippers zorgen er voor dat u uw voeten niet snijd onderwater door schelpen of stenen.

Offerte slippers