bedrukte teenslippers
bedrukte teenslippers
teenslippers met logo
teenslippers bedrukken goedkoop
full colour teenslippers
teenslippers volledig bedrukken
teenslippers zool met logo
teenslippers bandjes bedrukt
teenslippers bandjes bedrukt groen
teenslippers bandjes bedrukt rood
teenslippers met gravering bedrukken
goedkope teenslippers graveren
slippers graveren tekst
teenslippers met foam bedrukken
teenslippers met foam bedrukt
teenslippers met foam full-colour

Teenslippers bedrukken in een mix van kleuren en maten

In de zomerperiode zijn bedrukte teenslippers één van onze meest populaire producten. Bij de goedkope teenslippers kunt u niet alleen de basiskleur van de teenslippers bepalen, maar ook de kleur van het bandje. Teenslippers bedrukken is mogelijk in diverse standaardmaten voor mannen en voor vrouwen. Het is mogelijk een mix van maten te bestellen, zodat u een ruime doelgroep kunt aanspreken.

  • Teenbandje met subtiele opdruk in één kleur
  • Voetbed bedrukken, volledig en in full colour
  • Zool graveren
  • Teenslippers in foam board volledig bedrukken

Teenslippers laten bedrukken naar uw wensen

Na het kiezen van de kleur kunt u gaan nadenken over de bedrukking. Het bandje kunnen wij van een subtiele opdruk in één kleur voorzien. Het voetbed kan volledig en in full colour bedrukt worden. Tot slot is het mogelijk om de onderkant van de zool te graveren. Wilt u diverse opdrukken combineren of wilt u op de linker teenslipper een andere bedrukking dan op de rechter? Dan is dat ook mogelijk.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Heeft u nog vragen over teenslippers bedrukken?

Wat kenmerkt een teenslipper?

Teenslippers zijn luchtig, waardoor ze vaak gedragen worden tijdens warme zomerdagen. De teenslipper wordt aan de voet gehouden door een rechtopstaand stukje plastic. Dit stukje plastic wordt tussen de grote teen en de tweede teen van de voet geklemd. Vandaar de term teenslipper.

Van welk materiaal worden de teenslippers gemaakt?

Teenslippers kunnen van verschillende materialen worden geproduceerd. Onze teenslippers worden gemaakt van een combinatie van plastic, foam en EVA. De zool van de teenslippers zorgt er voor dat u uw voeten niet snijdt onderwater door schelpen of stenen. Bovendien droogt het materiaal van de teenslippers erg snel en dat is prettig als je op het strand of bij het water bent geweest.

Wat is een teenslipper met gravering?

U kunt bij ons tevens de zolen laten graveren met een logo of tekst. Bij graveren wordt er een stuk uit de onderzijde van de zool gesneden. Als een persoon met de teenslippers over het strand loopt, dan laten deze een afdruk van de gravering achter. De meeste bedrijven laten een bedrijfsnaam in de zool graveren. Het is een leuke en opvallende toevoeging aan de bedrukte teenslippers.

Wat zijn teenslippers in foam board?

Teenslippers in foam board zijn teenslippers die geleverd worden in een foam board. Zowel de teenslippers als het foam board kan bedrukt worden met een logo of afbeelding. Zo lopen de teenslippers en het foam board qua bedrukking in elkaar over. Dit maakt de teenslippers nog leuker om weg te geven aan bestaande of potentiele klanten, omdat dit product nog unieker is om weg te geven. Zowel het foam board als de teenslippers zijn te bedrukken met één tot en met vier kleuren opdruk of een volledige full colour bedrukking.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!