hotelslippers met voetband bedrukken
hotelslippers met voetband-bedrukken
hotelslippers met voetband-bedrukt
hotelslippers met logo
hotelslippers dichte neus bedrukt
goedkope hotelslippers met logo
bedrukte hotelslippers
bedrukte hotelslippers
hotelslippers dichte neus bedrukt
goedkope hotelslippers met logo

Goedkope hotelslippers bedrukken

Onze goedkope hotelslippers worden gemaakt van zacht badstof wat voor optimaal draagcomfort aan de voeten zorgt. De hotelslippers leveren met een luchtige open neus of een gesloten neus. Deze hotelslippers zijn standaard leverbaar in witte, zwarte, blauwe en grijze basiskleur. wij kunnen de hotelslippers bedrukken in elke gewenste kleur. De hotelslippers worden geleverd in een standaard maat voor dames en heren.

  • Open neus hotelslippers
  • Gesloten hotelslippers
  • Wegwerp hotelslippers voor eenmalig gebruik

Hotelslippers met bedrukking op de band

Behalve dat wij aanbieder van de goedkope hotelslippers zijn, zijn wij tevens de bedrukker van de hotelslippers. De hotelslippers worden standaard op één positie (de band/neus) bedrukt met een logo of afbeelding. Het is mogelijk om de hotelslippers te bedrukken met één tot en met twee kleuren opdruk. Bij grotere oplage van de hotelslippers is het tevens mogelijk om de slippers te bedrukken in meerdere kleuren of zelfs geheel in full colour.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Heeft u nog vragen over hotelslippers bedrukken?

Wat kenmerkt een hotelslipper?

Voor een luxe uitstraling en ook uit oogpunt van hygiëne kunt u uw gasten hotelslippers aanbieden. De hotelslippers worden gemaakt van badstof en voelen zacht en comfortabel aan. Wij hebben twee varianten hotelslippers: met open teen of gesloten teen.

Waar kom je bedrukte hotelslippers vaak tegen?

Als u op vakantie of zakenreis gaat en verblijft in een luxe hotel ziet u ze vaak staan naast het bed, de gratis hotelslippers. De hotelslippers worden gebruikt om hygiënische redenen in het hotel. Wanneer mensen allemaal dezelfde hotelslippers hebben van het hotel, dan weet het hotel dat de hotelslippers schoon zijn (hygiëne). De hotelslippers zijn een vereiste in het hotel wanneer u gebruikt wilt maken van het zwembad of de sauna. Hotelslippers mag u altijd houden en is een leuk aandenken aan uw reis, zodat u af en toe weer even terug kunt denken aan de reis.

Waarom zijn hotelslippers populair?

Een zachte witte hotelslipper met een open of gesloten teen, is iets waarmee u uw gasten laat zien dat u ze waardeert. Deze luxe badstof hotelslippers zijn van hoge kwaliteit en worden ook vaak thuis gedragen. Deze hotelslippers bedrukken wij graag met uw bedrijfslogo, zodat uw gasten ook thuis nog herinnert worden aan uw bedrijf.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!