string(24) "/slippers/hotelslippers/"

Goedkope hotelslippers

Wij zijn producent van hotelslippers met bedrukking tegen de laagste tarieven. De hotelslippers zult u vaak tegenkomen in de hotels voor hygiënische redenen. Onze hotelslippers zijn standaard in de witte kleur te verkrijgen. Bij een grotere oplage is het tevens mogelijk om de hotelslippers in een andere kleur te verkrijgen. In onze collectie hebben wij hotelslippers met een open neus of hotelslippers met een dichte neus. Onze hotelslippers zijn al verkrijgbaar vanaf 250 stuks in de standaard witte kleur.

Hotelslippers bedrukken met uw logo

Behalve dat wij aanbieder van de goedkoopste hotelslippers zijn, zijn wij tevens de bedrukker van de hotelslippers. Het is mogelijk om de hotelslippers te bedrukken met één tot en met twee kleuren opdruk. Bij grotere oplage van de slippers is het tevens mogelijk om de slippers te bedrukken in meerdere kleuren of zelfs geheel in full colour. De hotelslippers worden standaard op één positie (de neus) bedrukt met een logo of afbeelding.

Overzicht hotelslippers bedrukken
Hotelslippers met voetband
hotelslippers met voetband
Hotelslippers met dichte neus
hotelslippers met dichte neus

Heeft u nog vragen over hotelslippers?

Wanneer krijgt u hotelslippers?

Als u op vakantie of zakenreis gaat en verblijft in een luxe hotel ziet u ze vaak staan naast het bed, de gratis hotelslippers. De hotelslippers worden gebruikt om hygiënische redenen in het hotel. Wanneer mensen allemaal dezelfde slippers hebben van het hotel, dan weet het hotel dat de slippers schoon zijn (hygiëne). De hotelslippers zijn een vereiste in het hotel wanneer u gebruikt wilt maken van het zwembad of de sauna. Hotelslippers mag u altijd houden en is een leuk aandenken aan uw reis, zodat u af en toe weer even terug kunt denken aan de reis.

Hoe verloopt het bestelproces van de hotelslippers?

Wanneer u een keuze gemaakt heeft van wat voor model hotelslippers u wilt, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier of telefonisch. Wij hebben voor u de volgende informatie nodig, namelijk welk model hotelslippers, het formaat, het aantal stuks, het aantal kleuren opdruk en de gewenste levertijd. Op basis van deze informatie zullen wij voor u een scherpe offerte aanbieden. Het is tevens mogelijk om een digitale drukproef uit te voeren, zodat u precies kunt zien hoe de slippers eruit gaan zien met bedrukking. Bij akkoord van de prijs en de drukproef zullen wij de productie starten van de hotelslippers. De hotelslippers zullen bij u geleverd worden op de afgesproken leverdatum.

Heeft u nog andere vragen over slippers?

Als u nog andere vragen heeft over slippers, dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op het volgende nummer: 085-4015987. Al onze werknemers zullen hun best doen om al uw vragen op de best mogelijke manier te beantwoorden, zodat u weloverwogen een beslissing kunt nemen over het bedrukken van slippers.

hotelslippers offerte aanvragen