badslippers bedrukken goedkoop
badslippers bedrukken goedkoop
badslippers met opdruk
badslippers ontwerpen
badslippers laten bedrukken
badslippers met vaste band bedrukken
badslippers personaliseren
badslippers customizen
custom badslippers bedrukt
goedkope badslippers met logo
badslippers met vaste band-met-logo
goedkope badslippers bedrukken met relief
bedrukte badslippers met logo
badslippers band bedrukken
badslippers snelle levertijd
bedrukte badslippers

Badslippers bedrukken met logo

Voor goedkope badslippers bedrukken met logo bent u op de juiste plek beland. Badslippers beschermen de voeten tegen vuil en schimmels. Ze worden veel gebruikt op locaties waar de vloer vies kan zijn, zoals op de camping, bij sportverenigingen en in zwembaden. Het gebruik van badslippers is om hygiënische redenen een must voor iedereen. De badslippers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste maat voor mannen, vrouwen en kinderen. Het is bovendien mogelijk om een mix van maten te bestellen. Badslippers leveren wij al vanaf 20 paar.

  • Voor mannen, vrouwen en kinderen in iedere gewenste maat
  • Bepaal de kleur van de band en het voetenbed
  • Badslippers op de band bedrukken of graveren met diepdruk

Badslippers bedrukken of diepdrukken

In welke kleur wenst u de badslippers? U kunt de kleur van zowel het voetenbed als de brede band zelf bepalen. Wilt u blauwe, groene, oranje, rode, gele of zwarte badslippers bedrukken? Wij kunnen de band van badslippers bedrukken of diepdrukken. Een diepdruk is niets anders dan een voelbare reliëfdruk. Wilt u op de linker badslipper een andere opdruk dan de rechter? Of wilt u uw naam op de zijkant van de band? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bedrukte badslippers zijn een leuke manier om reclame te maken en om weg te geven als relatiegeschenk.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Heeft u nog vragen over badslippers bedrukken?

Wat kenmerkt een badslipper?

Een belangrijk kenmerk van de badslipper is de brede band. Ze zijn ideaal als er ergens anders dan thuis gedoucht gaat worden, denk aan de sportschool, het zwembad of de campingslipper. Mede daarom worden deze badslippers ook wel campingslippers genoemd. Badslippers stonden er vroeger om bekend dat ze in combinatie met hoge witte sokken werden gedragen.

Waar worden badslippers veel gebruikt?

Het dragen van badslippers neemt de laatste jaren explosief toe in Nederland. Zodra de eerste zonnestralen beginnen te schijnen en de temperaturen stijgen zie je de badslippers overal om je heen. En ook steeds vaker weer met de witte hoge sokken in de badslipper. De badslippers worden ook vanuit hygiënisch oogpunt vaak gedragen tijdens het douchen om voetschimmel tegen te gaan. Niet alleen thuis, maar juist op plekken waar veel verschillende mensen douchen. Hier kan gedacht worden aan zwembaden, sportscholen, campings en hotels.

Wat voor bedrijven laten badslippers bedrukken?

Wij bedrukken badslippers voor een grote diversiteit aan bedrijven en organisaties. Als je denkt dat wij alleen badslippers bedrukken voor bedrijven in de toeristen- of vakantiebranche, dan heb je het mis. Wij bedrukken ook steeds vaker badslippers voor studentenverenigingen, sportclubs en scouting, die doucheslippers willen inzetten als zomers relatiegeschenk.

badslippers bedrukt

Badslippers bedrukken met andere opdruk op linker en rechter band?

Ja, dat is mogelijk. Met andere woorden: u kunt bij de linker badslipper voor een andere opdruk kiezen dan bij de rechter badslipper. Regelmatig kiezen bedrijven ervoor om de eerste lettergreep op de linker band te drukken en de tweede lettergreep op de rechter. Wij kunnen ook de zijkant van de badslippers bedrukken.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!