badslippers bedrukken
badslippers bedrukken
badslippers met opdruk
badslippers bedrukken goedkoop
badslippers customizen
gepersonaliseerde badslippers
badslippers personaliseren
badslippers ontwerpen
badslippers bedrukken met naam

Badslippers bedrukken en ontwerpen in mix van maten

Voor het ontwerpen en bedrukken van badslippers ben je op de juiste plek. Badslippers beschermen de voeten tegen vuil en schimmels. Ze worden vaak gebruikt op locaties waar de vloer vies kan zijn, zoals op de camping, bij sportverenigingen en in zwembaden. Je kunt onze badslippers bedrukken in iedere gewenste maat voor mannen, vrouwen en kinderen. Bovendien is het ook mogelijk om een mix van maten te bestellen. De badslippers kunnen bedrukt worden in full colour met een opdruk naar keuze.

 • Badlippers bestellen in mix van maten (maat 24 t/m 48)
 • Band en zool in 100+ kleuren
 • Anti-slip zool
 • Linker en rechter band wisselend te bedrukken
 • Individuele namen of initialen toevoegen
 • Gratis vrijblijvend ontwerp!
 • Vanaf kleine oplage
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Snel badslippers bedrukken

Bij Promoboer werken we met een eigen badslipper-fabriek, zo kunnen we razendsnel badslippers bedrukken in bijna iedere gewenste kleur maat en materiaalsoort. Daarbij maken wij gebruik van geavanceerde bedrukkingstechnieken, waardoor de badslippers kunnen worden voorzien van een hoogwaardige bedrukking met snelle levertijd vanaf 2 weken. Volg de onderstaande stappan wanneer je zelf snel badslippers wilt laten bedrukken.

snel badslippers bedrukken

1. Waar wil je de badslippers laten bedrukken?

Wanneer je kiest om badslippers te laten bedrukken moet er allereerst bepaald worden, welke delen je wilt gaan bedrukken. Veel mensen die badslippers laten bedrukken kiezen voor een bedrukking op de band. De linker en rechter band kunnen wisselend bedrukt worden. Je kan iets bovenop de band laten bedrukken, maar zonder meerkosten kan je tevens de zijkant van de badslippers laten bedrukken. Ook kun je de zool laten bedrukken, dit kan in comninatie met de band maar ook kun je ervoor kiezen om alleen de zool te laten bedrukken.

2. Hoe badslippers goedkoop bedrukken?

Vervolgens moet je gaan bepalen welke druktechniek je wilt gebruiken. Wij kunnen badslippers goedkoop bedrukken met print. Ook is het moglijk om te kiezen voor een diepdruk of een bedrukking met reliëf. Kortom er zijn heel veel dingen mogelijk. Onderstaand nemen we uitgebreid de druktechnieken met je door.

3. Badslippers met logo of andere soort opdruk?

Nu moet er enkel nog een ontwerp worden gekozen. Wij verkopen het vaakst badslippers met logo, maar ook badslippers met tekst worden veel verkocht. In alle gevallen kunnen we beide badslippers van een andere bedrukking voorzien, zo kun je dus ook een tekst door laten lopen van links naar rechts. Het is mogelijk om elke badslipper uniek te personaliseren. Wij kunnen bijvoorbeeld badslippers met unieke namen maken. Of wij kunnen het rugnummer op de zijkant van de badslippers laten terugkomen, het is zelfs mogelijk om badslippers te personaliseren met een wisselende foto van elke persoon op de badslippers.

Badslippers bedrukken kleine oplage

Wij verkopen ook badslippers in kleine oplage, de minimale afname bedraagt 20 paar. Heb je interesse in badslippers bedrukken? Vraag dan via de onderstaande button vrijblijvend een offerte aan. Geef je wensen door zoals de kleur de maten en de bedrukkingswensen. Op basis van deze informatie kunnen we een nauwkeurige prijsopgave toesturen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Veelgestelde vragen over badslippers kopen

Wat zijn de goedkoopste badslippers?

Wanneer je op zoek bent naar de goedkoopste badslippers, dan is belangrijk om te weten dat de prijzen lager zullen zijn bij grotere aantallen. Onze badslippers van PVC zijn de goedkoopste badslippers. Daarnaast heeft het ontwerp natuurlijk ook invloed op de uiteindelijke prijs. Een ontwerp met veel details en moeilijkere drukkingstechnieken kan ook zorgen voor een hogere prijs. Naast onze goedkope badslippers kun je ook kiezen voor gewatteerde badslippers, massage badslippers of badslippers met klittenband.

In welke maten zijn custom badslippers leverbaar?

Onze custom badslippers kunnen besteld worden in een mix van maten naar keuze. Het is dan ook geen probleem als van elke maat maar een enkele custom badslipper benodigd is. Wij hebben zowel custom heren-badslippers, vrouwen-badslippers en kinder-badslippers. Ze zijn leverbaar vanaf kleine kindermaten (vanaf maat 24) tot grote volwassen maten (tot en met maat 48). In overleg is het ook mogelijk om custom badslippers te maken in grotere maten.

Tips om badslippers te verkopen als merchandise?

Het verkopen van badslippers als merchandise is een goede manier om extra inkomsten te genereren voor jouw bedrijf, sportclub, studentenvereniging of scouting vereniging. Badslippers kunnen reeds vanaf 20 paar bij ons worden ingekocht en kunnen vervolgens per paar met winst worden doorverkocht. Promoboer kan in het voortraject ondersteuning bieden door het maken van een ontwerp. Wij geven je graag een aantal tips om succesvol te zijn in het verkopen van badslippers als merchandise:

 • Online verkoop
 • Social media
 • Persoonlijke benadering op de club
 • Nieuwsbrief
 • Evenementen
 • Samenwerking met influencers of bekende personen

Kunnen jullie hulp bieden bij badslippers ontwerpen?

We kunnen het goed begrijpen wanneer je er niet uitkomt bij het ontwerpen van badslippers. Wij denken dan ook graag met je mee met het ontwerp. Door onze uitgebreide kennis en ervaring weten wij heel goed wat er wel en niet mogelijk is. Onderstaand staan twee templates die gebruikt kunnen worden voor het ontwerpen van de badslippers. Ben je geinteresseerd in badslippers ontwerpen? Klik dan op de onderstaande button en laat je wensen achter zoals de kleuren, de bedrukking en de maten. Je ontvang dan vrijblijvend een prijs aanvraag. Heb je toch nog vragen? Ook dan kun je gebruik maken van de onderstaande button!

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!