string(22) "/slippers/badslippers/"

Goedkope badslippers

Promoboer is fabrikant van de goedkoopste badslippers met logo bedrukking. Deze sportslippers zult u vaak tegen komen op de sportclub of op de camping. Deze luchtige saunaslippers hebben geen bandje tussen de tenen, waardoor de badslippers zeer ontspannen zullen zitten. In ons assortiment hebben wij badslippers met een vaste band en badslippers met klittenband, dit om zelf te bepalen hoe strak de slipper moet zitten. Onze bedrukte badslippers zijn al verkrijgbaar vanaf 1000 paar in iedere gewenste kleur.

Badslippers bedrukken met uw logo

Promoboer is niet alleen fabrikant, maar tevens de bedrukker van de goedkoopste badslippers met logo. Wij kunnen voor u de badslippers bedrukken met logo of afbeelding in één kleur tot een maximum van vier kleuren. Het is tevens mogelijk om de badslippers te bedrukken in full colour. De full colour bedrukkingsmethode wordt gebruikt wanneer uw logo of afbeelding bestaat uit meer dan vier kleuren of als het beschikt over een verloop van kleuren.

Overzicht badslippers bedrukken
Badslippers met vaste band
badslippers met vaste band
Badslippers met klittenband
badslippers met klittenband

Heeft u nog vragen over badslippers bedrukken?

Waar worden slippers veel gebruikt?

Het dragen van slippers is erg populair in Nederland. Zodra de eerste zonnestralen beginnen te schijnen en de temperaturen stijgen zie je de slippers overal om u heen. Slippers worden echter niet alleen in de zomerperiode gedragen door mensen. De teenslippers zijn echter een echt zomerproduct, deze worden veelal gedragen op het strand, zwembad of op de camping. De badslippers worden echter het hele jaar door gebruikt, zoals op de sportclub onder de douche. Badslippers (sportslippers) worden gebruikt om voetschimmel tegen te gaan onder de douche. Het gebruik van badslippers is nodig op plekken waar meerdere mensen douchen (sportclubs, zwembad, etc.). De hotelslippers worden vooral gebruikt in hotels en andere resorts om hygiënische reden en natuurlijk om de voetjes warm te houden. Het dragen van slippers geeft mensen het echte vrije vakantie gevoel.

Wat voor bedrijven bedrukken slippers?

Het bedrukken van slippers is een zeer populair product in de zomer maanden. Het bedrukken van slippers is vooral populair onder bedrijven die werkzaam zijn in de toeristensector. U moet hierbij denken aan reisorganisaties, sauna’s, hotelketens, campings en vakantieparken. Daarnaast worden slippers ook vaak bedrukt door strandpaviljoens of festivalorganisaties. Tevens worden slippers ook bedrukt door grote multinationals die de slippers als een leuke ‘give away’ zien voor bestaande en potentiele klanten om het eigen merk te versterken.

Wat zijn de meest voorkomende formaten slippers in Nederland?

Nederlanders zijn van origine zeer lange mensen als u het vergelijkt met andere delen van de wereld. Nederlanders zijn zelf de langste mensen ter wereld. Hierbij hoort natuurlijk ook dat de Nederlanders een groot formaat voeten hebben. De schoenmaat is in Nederland daardoor groter dan in de rest van de wereld. Voor vrouwen geldt een standaard maat van teenslippers van 36 tot en met 39. Voor de mannen is een standaard maat teenslippers van 40 tot en met 44. Wij bieden u de mogelijkheid om teenslippers te produceren in iedere gewenst formaat.

badslippers offerte aanvragen