string(19) "/slaapmaskers/luxe/"

Luxe slaapmaskers

Zoekt u naar de slaapmaskers met meer comfort die u kan bedrukken. Promoboer levert luxe slaapmaskers tegen de laagste tarieven. De luxe maskers worden standaard voorzien van een neusstuk en is gemaakt van zacht en flexibel materiaal. Daarnaast heeft het gedeelte rond de ogen een bolling, waardoor het masker niet tegen de ogen aankomt. Het standaard formaat van de luxe slaapmaskers is 23*8,5cm en is geschikt voor een hoofdomtrek van 50-63cm. Wij kunnen ook een luxe slaapmasker op maat voor u maken en bedrukken voor bijvoorbeeld kinderen.

Luxe slaapmaskers bedrukken?

Promoboer is gespecialiseerd in het bedrukken van luxe slaapmaskers met uw logo. Wij kunnen de maskers bedrukken in 1 t/m 4 kleuren of zelfs met een full-colour opdruk van een afbeelding. Wij leveren luxe slaapmaskers al vanaf 500 stuks.

Overzicht luxe slaapmaskers
Luxe slaapmaskers goedkoop bedrukken
luxe slaapmasker bedrukt
Luxe slaapmaskers
full-colour bedrukken
luxe slaapmasker full-colour bedrukt

Meer over luxe slaapmaskers?

Wat is het voordeel van een luxe slaapmasker?

Er zijn een aantal voordelen op te noemen wanneer u kiest voor het bedrukken van luxe slaapmaskers. Zo zorgt het neusstuk ervoor dat het masker comfortabel kan worden gedragen op het hoofd. Er zitten bijvoorbeeld bollingen rond de ogen, zodat het masker niet tegen de ogen aan zal komen. Tevens zorgt de fijne aansluiting rond de neus ervoor dat het licht nauwelijks langs het masker kan komen. Bovendien is een luxe masker gemaakt van dikker materiaal, wat nóg beter het licht tegenhoudt. Daarnaast kunnen wij dit slaapmasker leveren met een verstelbaar bandje, zodat deze goed aansluit en goed kan verduisteren. Kortom, een luxe slaapmasker is perfect voor een ideale nachtrust.

Hoe kunnen luxe slaapmaskers worden bedrukt?

Promoboer is zowel producent als bedrukker van luxe slaapmaskers. Hierdoor kunnen wij uw opdruk aanbrengen op verschillende posities, zoals het masker zelf en het verstelbare bandje. De goedkoopste optie om onze luxe maskers te bedrukken is met een simpele opdruk van 1 kleur, maar wij kunnen ook onze maskers bedrukken met een meerkleurig of zelfs full-colour bedrukking. U bent vrij om te kiezen in welke kleur of kleurcombinatie u uw logo of tekst wilt laten aanbrengen. Wij kunnen namelijke in iedere PMS-kleur bedrukken.