goedkope slaapmaskers met logo bedrukken
Bluetooth slaapmasker bedrukken
Bluetooth slaapmasker bedrukken
gelslaapmasker met logo
muziek slaapmasker bluetooth
gelslaapmasker met logo
gelslaapmasker met logo
gelslaapmasker met logo
gelslaapmasker met logo
gelslaapmasker met logo
goedkope bluetooth slaapmaskers draadloos
gelslaapmasker met logo
gelslaapmasker met logo

Goedkope slaapmaskers van polyester en satijn

Onze goedkope slaapmaskers met logo worden geproduceerd van een combinatie van polyester en satijn. Satijn is zacht materiaal en zal fijn aanvoelen op het gezicht. Polyester laat weinig licht door en dit materiaal is goed te bedrukken. Wij leveren de slaapmaskers standaard met één elastisch bandje, maar kan uitgebreid worden met een dubbele band of een brede band. Eventueel kunnen wij de slaapmaskers voorzien van een flexibel neusstuk, zodat deze mooi om de neus vormt en daardoor nog minder licht doorlaat.

  • Goedkope slaapmaskers in iedere gewenste kleur
  • Goedkoop bedrukken of full colour bedrukken

Diverse kleuren slaapmaskers bedrukken

Goedkope slaapmaskers kunnen wij produceren in iedere gewenste kleur. Dit geldt niet alleen voor het masker zelf, maar ook voor de stiksels, rand en hoofdband. Het is mogelijk om deze van verschillende kleuren te voorzien. Wij kunnen de slaapmaskers goedkoop bedrukken met uw logo of tekst in 1-4 PMS kleuren. Bestaat de opdruk uit meer dan vier kleuren of een kleurenverloop? Dan kunnen wij de volledige slaapmaskers full colour bedrukken. De goedkoopste optie is om het slaapmasker te bedrukken met één of twee kleuren.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Factoren die invloed hebben op de prijs van de goedkope slaapmaskers

Bij Promoboer produceren wij goedkope slaapmaskers met logo van van grondstof tot eindproduct. Het gevolg hiervan is dat wij niet alleen snel kunnen leveren, maar ook zeer goedkoop. Het biedt u tevens de mogelijkheid om rekening te houden met factoren die de prijs van de goedkope slaapmaskers beïnvloeden. Hieronder informeren wij u over de factoren.

1. Kleuren van de slaapmaskers

Slaapmaskers zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. De meest populaire kleuren houden wij echter op voorraad in Nederland, zodat wij deze snel, goedkoop en bedrukt kunnen leveren. Waarom deze goedkoper zijn dan andere slaapmaskers? Omdat wij deze kleuren slaapmaskers in grote aantallen tegelijk hebben laten produceren. Hierdoor zijn productiekosten, zoals instelkosten, verdeeld over de grote aantallen gekleurde slaapmaskers.

2. Elastische hoofdbandjes

Standaard leveren wij de slaapmaskers met een enkel elastisch hoofdbandje. Dit is in feite genoeg om de slaapmaskers goed op het hoofd te bevestigen. Maar omdat sommige klanten op zoek naar een dubbele hoofdband of brede elastische hoofdband bieden wij u - tegen meerprijs - die mogelijkheid.

3. Slaapmaskers laten bedrukken

Wij kunnen de goedkope slaapmaskers bedrukken naar uw wensen. Zoekt u naar de goedkoopste opdruk, dan raden wij één kleur opdruk van een stukje tekst aan. Hoe minder verschillende kleuren u laat bedrukken op het slaapmasker, hoe voordeliger. Wij zijn echter ook gespecialiseerd in complexe full-colour bedrukkingen. Denk bijvoorbeeld aan een opdruk van een foto of afbeelding. Wij kunnen namelijk uw opdruk al aanbrengen nog voordat de stof de vorm heeft van een masker. Dit betekent dat uw opdruk tot aan de randen of zelfs over het gehele oppervlak (all-over) kan worden bedrukt.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte