sjaal met logo
sjaal met opdruk
fleece sjaal borduren
sjaal bedrukken met logo
acryl sjaal bedrukken
gebreide sjaal bedrukken
sjaal
fansjaal van polyester
voetbal sjaal bedrukken
supporters sjaal full colour

Luxe wintersjaals of goedkope promotiesjaals

Goedkope sjaals vindt u bij Promoboer. Wij produceren luxe wintersjaals, die bescherming bieden tegen de kou, van fleece of gebreid acryl. Promosjaals hebben een andere functie dan luxe wintersjaals en produceren wij vaak van goedkoop polyester. Moet de promosjaal ook bescherming bieden tegen de winterkou, dan produceren wij een gebreide sjaal van acryl. Wij hebben sjaals voor jong en oud, met of zonder fransjes aan de uiteinden. Aan u de keus.

  • Fleece wintersjaals met of zonder fransjes aan uiteinden
  • Gebreide wintersjaals met of zonder fransjes aan uiteinden
  • Goedkope fansjaals voor sportevenementen

Sjaals bedrukken wij dubbelzijdig

Heeft u een keuze kunnen maken? Een sjaal bedrukken wij dubbelzijdig met logo, tekst of afbeelding. Een goedkope sjaal met bedrukking is een duurzaam relatiegeschenk, omdat deze niet na enkele keren gebruik weggegooid zal worden.

  • Warme fleece sjaal bedrukken met één tot vier kleuren
  • Acryl sjaal breien met één tot zeven kleuren
  • Polyester promotiesjaals bedrukken standaard in full colour
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkoopste sjaals met een logo

Bent u op zoek naar goedkope sjaals? En wilt u een extra warm sjaal of juist een promotie sjaal? Door rekening te houden met het materiaal van de sjaal, de lengte van de sjaal en bedrukking van de sjaal, kunt u de stukprijs van de goedkope sjaals drukken. De goedkoopste sjaals zijn de promotiesjaals, maar als u echt warme sjaals wilt kunt u beter kiezen voor de luxe sjaals van fleece. U slaat twee vliegen in één klap met de gebreide fansjaals van acryl, want deze zijn extra warm! Kortom, genoeg keuze.

Materiaal

Luxe sjaals van fleece

Fleece is een gebreide en geruwde stofsoort. Fleece is het Engelse woord voor vacht, en wijst op het vachtachtige uiterlijk van de stof. Fleece wordt ook wel Polar Fleece of Polar Wool genoemd en is extra warm en ideaal voor in de winter. Het materiaal is wel duurder dan onze gebreide sjaals van acryl of fansjaals van polyester.

Gebreide sjaals van acryl

Voor de productie van onze gebreide fan sjaals werken wij met acrylgarens. Acryl is een wat dikker, wolachtig materiaal wat zorgt voor de karakteristieke uitstraling. Wij leveren acryl sjaals als wintersjaals, maar ook als fan sjaal. De fan sjaal kan dan ook gebruikt worden als wintersjaal.

Goedkoopste sjaals van polyester

Goedkope fansjaals zijn al jaren populair tijdens diverse evenementen. Een fansjaal wordt ook wel een promotiesjaal, promotiesjaal, voetbalsjaal, supporterssjaal, carnavalssjaal of kampioenssjaal genoemd. Onze bedrukte fan sjaals worden gemaakt van een zachte polyester stof en zijn wat dunner dan gebreide sjaals.

Formaat van sjaals

Net als dat het materiaal van de sjaals van invloed is op de stukprijs, is ook het formaat van invloed op de prijs. Bent u op zoek naar de goedkoopste sjaals, dan kiest u voor een standaard formaat sjaal. Wilt u een sjaal op maat, dan brengt dit extra kosten met zich mee en dat is van invloed op de stukprijs van de goedkope sjaals.

Standaard formaten

  • Fleece sjaals van 150 x 30cm
  • Acryl sjaals van 140 x 20cm
  • Polyester promotie sjaals van 130 x 17cm

Sjaals bedrukken

Fleece sjaals

Wij kunnen fleece sjaals bedrukken of borduren. U kunt hier Fleece sjaals bestellen met of zonder uw logo. Uw logo kunnen wij aanbrengen door middel van borduren of bedrukken. Bedrukken kunnen wij met maximaal vier kleuren en borduren doen wij met één kleur.

Gebreide sjaals van acryl

De gebreide sjaals bedrukken wij door het ontwerp in de sjaal te breien. Standaard gebreide uitvoering kunnen wij produceren in maximaal vier kleuren. Tegen extra kosten kunnen wij ook extra fijn breien met maximaal zeven kleuren. Hiervoor maken wij gebruik van fijnere breigaren en een breimachine met een fijne steek, waardoor we ook logo’s met kleine details scherp kunnen inbreien.

Polyester sjaals

Promosjaal bedrukken wij standaard in full colour. Wij printen uw ontwerp op de sjaal. Het maakt voor de prijs dus niet uit of je een ontwerp wilt toepassen met slechts twee of drie kleuren, of een promotiesjaal met foto of een full color logo wilt laten bedrukken. Onze sjaals kunnen volledig (all-over) worden bedrukt op zowel de voorzijde als achterzijde.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!