carnavalssjaals laten bedrukken
carnavalssjaals laten bedrukken
carnavalssjaals met bedrukking
carnavalssjaals met de naam van een carnavalsvereniging
carnaval sjaals bedrukken met gepersonaliseerd ontwerp

Carnavalssjaals voor optochten en verenigingen

Carnavalssjaals doen het altijd goed tijdens de carnavalsfeesten en -optochten in dorpen, zoals Lampegat of Oeteldonk. Je hebt de keuze uit goedkope carnavalssjaals van polyester en gebreide sjaals van acryl. De afmetingen, de kleur en de kleur van de fransjes kun je zelf kiezen. De goedkope sjaals kunnen volledig bedrukt worden in full colour en bij de gebreide sjaals wordt een opdruk in het materiaal geweven.

  • Polyester carnavalssjaals of gebreide carnavalssjaals
  • Verkrijgbaar in eigen kleur & afmetingen
  • Uitgebreide personalisatie mogelijkheden
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
Meer dan 25 jaar ervaring Meer dan 25 jaar ervaring
Persoonlijk en deskundig advies Persoonlijk en deskundig advies
Klanten beoordelen ons als uitstekend Klanten beoordelen ons als Uitstekend
Leverbelofte Snelle Express levering
Verzending Gratis verzending

Bedrukte sjaals voor met carnavals thema

Ben je op zoek naar een leuke weggever voor carnaval? Overweeg carnavalssjaals voor jouw carnavalsvereniging, bedrijf of organisatie! Onze carnavalssjaals worden gemaakt van polyester of gebreide stof en hebben een standaard afmeting van 15 x 135 centimeter. De carnavalssjaals kunnen ook op maat gemaakt worden. Wil je de goedkoopste carnavalssjaal? Kies dan voor de sjaals van polyester. De polyester sjaals worden veel gebruikt, omdat je deze ook binnen in de kroeg kunt omhouden zonder dat je het warm krijgt. Wil je een warme sjaals, kies dan voor een sjaals van acryl (wolachtig) materiaal. Carnavalssjaals zijn ook erg populair bij de carnavals optocht en worden door prins carnaval gedragen.

Carnavalssjaals met de naam van een vereniging

De carnavalssjaals zijn verkrijgbaar in iedere gewenste kleur. Deze gekleurde carnavalssjaals kunnen wij bedrukken met een logo, stukje tekst, afbeelding of andere bedrukking. Veel van onze klanten laten de carnavalssjaals bedrukken met de naam van een carnavalsvereniging of van het dorp dat carnaval viert, zoals Oeteldonk of Lampegat. Je kunt de polyester sjaals bedrukken in full colour aan weerskanten. Bij de acryl sjaals weven, borduren of breien wij de gewenste opdruk door de sjaals heen.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!