Kostuum op maat
Looppak op maat
looppakken eigen mascotte
Goedkope looppakken product
Mascotte kostuum
Goedkope promotie kostuums
Mascotte in eigen mascotte vorm

Looppakken op maat kopen

Bij Promoboer kunt u de mooiste en goedkoopste looppakken bestellen. Deze looppakken zijn ideaal om te dienen als productpromotie, mascotte of als rondlopend bedrijfslogo. Onze looppakken worden veel ingezet op evenementen en bij bedrijfsfeesten, sportclubs of in pretparken. Wij produceren goedkope standaard pakken en kunnen pakken op maat maken.

  • Mascotte kostuums op maat
  • Goedkope standaard looppakken

Mascotte bedrukken met logo

Promoboer beschikt over de middelen om de looppakken die u in gedachte heeft te leveren. Onze looppakken kunnen bijvoorbeeld worden geproduceerd in de vorm van uw product of mascotte. De goedkope pakken hebben standaard vorm. Zowel de pakken op maat als de goedkope pakken kunnen wij bedrukken met logo of tekst.

  • Promotiepakken op maat laten maken en bedrukken
  • Goedkope pakken bedrukken met uw logo of tekst
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!

Goedkoopste looppakken in eigen vorm

Een walking suit, looppak, mascotte kostuum of promotie pak wordt gebruikt om een bepaald karakter, product of dienst te promoten. Sommige bedrijven hebben een mascotte, zoals de mascotte van Domino Pizza’s en mascottes van M&M’s. De looppakken zijn herkenbaar en belangrijk voor de branding van bedrijven. Veel grote bedrijven en voetbalclubs hebben herkenbare mascottes.

Bent u ook op zoek naar een goedkoop looppak voor uw bedrijf of voor de promotie van een nieuw product? Houd dan rekening met onderstaande factoren die invloed hebben op de stukprijs van een mascottepak.

Standaard looppak of pak op maat gemaakt

Wij produceren verschillende pakken in onze fabriek in China. De productievorm van onze standaard pakken staat vast en daarom kunnen wij de standaard pakken goedkoop produceren. Bij pakken op maat moet de vorm nog bepaald en ontworpen worden, wat extra kosten met zich meebrengt, en daarom tot de duurdere looppakken behoord.

Standaard looppakken

Zoals gezegd zijn de standaard looppakken de goedkoopste looppakken uit ons assortiment. Het zijn pakken die wij in grote aantallen produceren in onze fabriek, waarbij wij de instelkosten over de grote aantallen kunnen verdelen. Bij standaard looppakken moet u denken aan pakken in de vorm van dieren, zoals een leeuw of olifant, maar ook in de vorm van verschillende populaire smartphones.

Looppakken op maat

Wanneer wij pakken op maat laten maken in China moeten wij allereerst op de hoogte gebracht worden van uw wensen. Wij maken dan een ontwerp van uw mascotte. Heeft u zelf al een ontwerp, dan kunt u deze aanleveren. Na goedkeuring van het ontwerp begint de productie van de mascotte.

Formaat van de pakken

De standaard pakken leveren wij in diverse standaard maten, zoals gebruikelijk in de textiel wereld duiden wij de maten aan met S, M, L en XL. Toch een ander formaat? Dan zullen de kosten toenemen, omdat wij dan een pak op maat moeten laten maken. In het algemeen geldt de regel: hoe groter het pak, hoe meer materiaalkosten er nodig zijn en hoe hoger de stukprijs van de looppak word.

Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!
offerte looppakken bedrukken