plastic goedkope lippenbalsems bedrukken
lippenbalsems met logo
lippenbalsems met logo
lippenbalsems met logo
lippenbalsems met logo
lippenbalsems met logo
lippenbalsems met logo
lippenbalsems met logo
lippenbalsems met logo
lippenbalsems met logo
lippenbalsems met logo
lippenbalsems met logo
lippenbalsems met logo

Goedkope lippenbalsem stick

Onze goedkope lippenbalsem stick of goedkope lippenbalsem stift helft tegen uitdroging van de lippen en heeft een verzorgende werking. De lippenbalsem stift met logo wordt standaard zonder SPF geproduceerd, maar indien gewenst kunnen wij een zonbescherming toevoegen aan de balsem zodat deze bescherming biedt tegen UV straling.

Naast de menthol smaak, van de welbekende Labello, hebben wij fruitige smaken. Van appel, braam en chocolade tot framboos, citroen, aardbei, sinaasappel en cola. Verras uw relatie met een lippenbalsem stick met smaakje.

  • Goedkope lippenbalsem stick
  • Lippenbalsem met of zonder SPF
  • Smaak lippenbalsem fruitig of naturel

Bedrukte lippenbalsem met logo

Standaard leveren wij de goedkope lippenbalsem met bedrukking in een van onze basiskleuren. Wij bieden de mogelijkheid om zowel de dop als stick van een andere PMS kleur te voorzien. De bedrukking, zoals een bedrijfslogo, afbeelding of tekst, mag bestaan uit één tot vier kleuren of geheel in full colour. Kiest u voor een één kleur opdruk, dan kiest u voor de goedkoopste lippenbalsem met opdruk. Wij kunnen de lippenbalsem leveren met lanyard of keycord, welke tevens te bedrukken zijn.

  • Stick en/of dop in gewenste PMS kleur
  • Lippenbalsem met logo bedrukking

Vragen over bedrukte plastic lippenbalsems

Populaire lippenbalsem met lanyard bedrukt

Bedrukte lippenbalsem met lanyard zijn ons meest verkochte en daarom populairste product in de categorie lippenbalsem met opdruk. Wij kunnen de lippenbalsem goedkoop bedrukken zodat u de beschikking heeft over een leuk relatiegeschenk of give-away, waarmee u uw onderneming kunt promoten. Ook kunnen wij de lanyard bedrukken met uw bedrijfslogo, gegevens of tekst. Geef bedrukte lippenbalsems weg op beurzen, evenementen of op een klanten dag en profiteer van de positieve aandacht die naar uw organisatie gaat.

Wat is een lanyard?

Lanyard is de Engelse vertaling van een sleutelkoord. Het is een neklint dat wordt gebruikt om bijvoorbeeld sleutels, een mobiele telefoon, of een mp3-speler aan vast te maken en zo rond de nek te dragen. Tegenwoordig wordt de lanyard ook voor andere doeleinden gebruikt, door er bijvoorbeeld een bedrukte lippenbalsem aan de hangen. In Nederland gebruiken wij ook de synoniem keycord voor het woord neklint. Wij hebben de lanyard in standaard kleuren, zoals paars, oranje, blauw, rood, wit en groen. Het is ook mogelijk om een bedrukte lanyard te leveren in een PMS kleur naar wens, zodat deze bijvoorbeeld communiceert met de huisstijl van uw bedrijf of onderneming.

Waarom kiezen voor een lippenbalsem met bedrukte lanyard?

Sleutelkoorden met de naam van uw bedrijf erop gedrukt worden vaak ingezet voor reclame en promotiedoeleinden en ter vergroting van de naamsbekendheid. De bedrukte lanyards kunnen uitgedeeld worden tijdens verschillende gelegenheden, zoals op een beurs, evenement, open dag of gewoon als relatiegeschenk aan werknemers of andere relaties. U kunt een keycord met naam en logo bedrukken. Hiermee wordt uw naamsbekendheid zeker vergroot. Een lanyard bedrukt met een goede tekst of slogan is een goede ijsbreker. Uw relaties zullen zich direct verbonden voelen. De mogelijkheden voor de relatiegeschenken keycord zijn eindeloos. Als u de bedrukte lanyard combineert met een bedrukte lippenbalsem, dan weet u zeker dat zowel de bedrukte keycord als bedrukte balsem gebruikt gaan worden.


goedkoopste keycords smal