plastic lippenbalsem stick
plastic lippenbalsems stick
lippenbalsem met logo
gele lippenbalsem stick
kleuren lippenbalsem sticks
lippenbalsem sticks full colour
lippenbalsem sticks transparant
lippenbalsem sticks met bedrukking
lippenbalsemsticks met logo
lippenbalsem stift met logo
lippenbalsem stick met keycord
lippenbalsem stick met lanyard
lippenbalsems met lanyard bedrukt

Goedkope lippenbalsem stick

Onze goedkope lippenbalsem stick of goedkope lippenbalsem stift helft tegen uitdroging van de lippen en heeft een verzorgende werking. De lippenbalsem stift met logo wordt standaard zonder SPF geproduceerd, maar indien gewenst kunnen wij een zonbescherming toevoegen aan de balsem zodat deze bescherming biedt tegen UV straling.

Naast de menthol smaak, van de welbekende Labello, hebben wij fruitige smaken. Van appel, braam en chocolade tot framboos, citroen, aardbei, sinaasappel en cola. Verras uw relatie met een lippenbalsem stick met smaakje.

  • Goedkope lippenbalsem stick
  • Lippenbalsem met of zonder SPF
  • Smaak lippenbalsem fruitig of naturel

Bedrukte lippenbalsem met logo

Standaard leveren wij de goedkope lippenbalsem met bedrukking in een van onze basiskleuren. Wij bieden de mogelijkheid om zowel de dop als stick van een andere PMS kleur te voorzien. De bedrukking, zoals een bedrijfslogo, afbeelding of tekst, mag bestaan uit één tot vier kleuren of geheel in full colour. Kiest u voor een één kleur opdruk, dan kiest u voor de goedkoopste lippenbalsem met opdruk. Wij kunnen de lippenbalsem leveren met lanyard of keycord, welke tevens te bedrukken zijn.

  • Stick en/of dop in gewenste PMS kleur
  • Lippenbalsem met logo bedrukking
Direct prijs aanvragen Vrijblijvend scherpste prijs!